Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Μάρτιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα. Μπορεί να σας φανούν τώρα κουραστικές οι καθημερινές δραστηριότητες και θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε. Και γενικά θα έχετε την ακαταμάχητη επιθυμία να ενδώσετε στις αδυναμίες σας, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, ιδίως στην υγεία σας. Στις 20 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, ξυπνώντας την αγάπη σας για την δημιουργικότητα και στρέφοντας την προσοχή σας σε πράγματα που σας αρέσουν να ασχολείστε.  Το υπόλοιπο του μήνα, με τον Ερμή στον 6ο οίκο, στρέφεται η προσοχή σας στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και σε ζητήματα υγείας και ευεξίας. Θα απορροφηθείτε από τις καθημερινές δραστηριότητες ρουτίνας, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στις υποχρεώσεις σας. Η οικονομική σας κατάσταση μέσα στον Μάρτιο θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τους στόχους, τις προθέσεις και τους χειρισμούς σας. Το κέρδος θα προέλθει από τις δικές σας ιδέες, τις προσωπικές αρχές και τις στρατηγικές σας. Χρήματα ξοδέψτε σε μεγάλα και στερεά αντικείμενα, όπως είναι οι οικιακές συσκευές, εξοπλισμός ή έπιπλα, ακίνητα ή μεταφορικά μέσα. Μετά τις 25 Μαρτίου θα πρέπει να είναι οι αποφάσεις σας προσεκτικές και ισορροπημένες, γιατί θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην μελλοντική σας ευημερία. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Υδροχόου, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Μετά τις 11 Μαρτίου εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθείς και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τώρα τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση,  θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Θα ξέρετε δε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Θα βρείτε ωστόσο τον τρόπο να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε, εάν το θέσετε σαν στόχο. 

 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 10 Μαρτίου μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Ένα απλό φλερτ μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ σοβαρή σχέση. Οι γονείς ενισχύστε τους δεσμούς σας με τους απογόνους. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και πλησιάστε τα και πάλι. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα παιδί, ίσως να έχετε ευχάριστα νέα με το φεγγάρι αυτό.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου ίσως να σας πιέσει ψυχολογικά και να θελήσετε να απομονωθείτε. Συνιστάται να λύσετε προβλήματα που σας ακολουθούν από το παρελθόν, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίξετε την πόρτα προς την ευημερία και την αρμονική ζωή. Μην ξεκινάτε ωστόσο καινούργια έργα και αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια. 

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο: 6, 10, 19, 23, 27 

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο:  4, 8, 16, 25

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…