Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Ίσως να αφορούν την οικογένεια με την ευρύτερη της έννοια, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων σας, των μεγαλύτερης ηλικίας συγγενών ή τα ενήλικα παιδιά σας. Απασχολημένοι καθώς θα είστε με τις υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε για λίγο τον έλεγχο των επαγγελματικών σας, κάτι που δεν ενδείκνυται. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Στις 20 του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής θα διέρχεται κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο. Με την διέλευση αυτή ίσως να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία, να ξεκινήσετε εργασίες επισκευών ή ανακαίνισης στο σπίτι σας, ενδεχομένως όμως και να ξεκινήσετε μια δική σας επιχειρηματική πρωτοβουλία ή να ενταχθείτε σε μια υπάρχουσα επιχείρηση σαν μέτοχος ή συνεταίρος. Μετά τις 10 του μήνα, που περνάει ο πλανήτης στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφεται η προσοχή σας στους απογόνους σας, σε δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και στην διασκέδαση και χαλάρωση. Με τις διελεύσεις του αυτές δίνει ο Ερμής την δυνατότητα στο ζώδιο σας να ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας αρέσει, με αποτέλεσμα κάποιοι μεταξύ σας να αλλάξετε καριέρα μέσα στον μήνα. Από οικονομικής άποψης, ο Μάρτης θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα εισοδήματα σας. Μια συνάντηση, μια διαπραγμάτευση ή η ενεργή επικοινωνία μπορούν να οδηγήσουν στην κερδοφορία. Στις αρχές του μήνα ευνοείται η αγορά υπολογιστών ή εξοπλισμού επικοινωνίας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, καθώς διέρχεται το ζώδιο του Υδροχόου, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Από τις 11 Μαρτίου και μετά περνάει η Αφροδίτη στους Ιχθείς και στον 4ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας. Αφιερώνετε στο εξής περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα της οικογένειας σας και στις υποθέσεις του νοικοκυριού. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και θα προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού σας ή την παρέα φιλικών προσώπων.

 

Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου στους Ιχθείς θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα σχετικά με ακίνητα, με την οικογένεια ή με τον τόπο κατοικίας σας. Κάποια σχέδια που κάνατε νωρίτερα μπορεί να αλλάξουν και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Οι ερωτευμένοι του ζωδίου σας μπορεί τώρα να γνωρίσετε τα πεθερικά σας και να δώσετε μια πιο επίσημη νότα στην σχέση. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου θα σας φέρει σε επαφή με πλήθη κόσμου. Ίσως να απογοητευθείτε από την στάση ή την συμπεριφορά ενός προσώπου ή αντίθετα, να το δείτε με διαφορετικό μάτι. Μοιραίες συναντήσεις θα υπάρξουν με την πανσέληνο, καθώς όμως και επώδυνοι χωρισμοί. Ένα άτομο που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας στο μέλλον θα κάνει τώρα την εμφάνιση του. 

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο: 4, 12, 15, 20, 30 

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο:  2, 10, 17, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…