Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από οικονομικής άποψης η μέρα είναι πολύ καλή, με την εξοικονόμηση δαπανών και την ρύθμιση χρεών. Προσέξτε μόνο λίγο περισσότερο την υγεία σας, μια και άγχος μπορεί να έχει επιπτώσεις.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια μικρή ένταση θα καταγραφεί σήμερα με το ταίρι σας. Θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό για σας να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε να βάλετε τις φωνές. Δεν θα οδηγήσει πουθενά…

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, κυρίως στον χώρο εργασίας. Για όσους χώρισαν πρόσφατα, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σας πληγώνουν. Αποφύγετε να κοιτάτε προς τα πίσω. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σας.

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε σωστοί στην συμπεριφορά σας απέναντι στον περίγυρο σας, κοινωνικό, φιλικό ή οικογένεια. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε μεγάλης κλίμακας αλλαγές στην ζωή σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Έχετε ερωτική διάθεση και θέλετε να πειραματιστείτε με νέα θύματα της γοητείας σας. Προσέξτε όμως να μην σοβαρέψει το πράγμα και δεν μπορείτε να τους ξεφορτωθείτε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια αγαπημένα πρόσωπα σας έχουν σήμερα ανάγκη και θα πρέπει να τους σταθείτε. Ακούστε τους προσεκτικά, συμβουλέψτε τους, αν μπορείτε, και προσπαθήστε να τους χαλαρώσετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πείσμα σας δεν σας αφήνει να δείτε τα βαθύτερα αίτια τις διαφοράς απόψεων με το ταίρι σας. Φανείτε διαλλακτικοί, γιατί η ένταση αυτή μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε δικά σας λάθη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αναλαμβάνετε τα ινία στον χώρο της δουλειάς σας, ελπίζοντας με τις κατευθυντήριες γραμμές που χαράζετε ότι θα δώσετε τις πολυπόθητες λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Οπλιστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση!

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Κάποιο πρόσωπο ίσως επανέλθει στην ζωή σας, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητα σας. Έχετε την ευκαιρία να φανείτε γενναιόδωροι σήμερα, κάτι που αν το κάνετε θα αμειφθείτε από το Σύμπαν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε έντονο σεξαπίλ και μπορείτε να σαγηνέψετε το αντικείμενο του πόθου σας! Προσοχή όμως στην κατανάλωση αλκοόλ, μια και αύριο το πρωί θα το μετανιώσετε πικρά…

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου και δοκιμάστε την τύχη σας σε κάτι νέο! Και που ξέρετε, ίσως η τύχη να είναι στο πλευρό σας και να ανοίξουν νέοι δρόμοι από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή! Είναι η ιδανική χρονική συγκυρία να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγνώμη από άτομα που χωρίς να το θέλετε πληγώσατε στο παρελθόν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας και η απόδοση σας βρίσκεται στα ύψη στον χώρο δουλειάς. Αυτό μπορεί να σας φέρει μπελάδες με τους συναδέλφους, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια παλιά γνωριμία ή φιλία έρχεται με δυναμικό τρόπο στο προσκήνιο. Θα αναπολήσετε το παρελθόν, θα περάσετε υπέροχα, και εάν υπήρξε κάτι μεταξύ σας στο παρελθόν, ίσως αναζωπυρωθεί και πάλι.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολύ ενέργεια έχετε και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας εκπλήσσει και σας τους ίδιους. Ίσως όμως χρειαστεί να σκεφτείτε προσεκτικά πριν αποφασίσετε για κάτι σημαντικό.

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να φανείτε διορατικοί και να προσπαθήσετε να δείτε την εικόνα στο σύνολο του και όχι αποσπασματικά για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσέξτε την υγεία σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένταση θα υπάρξει στον χώρο της δουλειά σας και εκρηκτικά ξεσπάσματα. Μην προσπαθείτε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αναμειχθείτε καθόλου.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια προβλήματα διαταράσσουν την αρμονική ατμόσφαιρα του σπιτιού. Θα πρέπει να αναδιπλωθείτε και κυρίως να μην αφήνετε περιθώρια στην ζήλια σας να εκδηλωθεί, εάν θέλετε να επανέλθει η ισορροπία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια παλιά σας αγάπη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει την εμφάνιση της σήμερα γιατί χρειάζεται την βοήθεια σας. Ξεχάστε τις ενδεχόμενες πικρίες που έχετε και προσφέρετε χείρα βοηθείας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αναλώνεστε με ανησυχίες, ειδικά για ερωτικά θέματα. Έχετε καλές προοπτικές για να βάλετε το πρώτο λιθαράκι για κάτι που σχεδιάζετε εδώ και πολύ καιρό και που θα έχει καλές προοπτικές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και με ότι ασχοληθείτε κατά την διάρκεια της μέρας θα έχει καλή τύχη. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας που τον παραμελήσατε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε ένα πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς σας και δείτε κατά πόσο έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε τους στόχους που είχατε θέσει. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε παραμελήσει τις φιλικές σας επαφές τον τελευταίο καιρό και έχουν αρχίσει να αποζητούν την παρέα σας. Είναι καιρός να τους αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και φασαρίες, ειδικά εάν δεν σας αφορούν! Η επαφή σας με τους γύρω σας θα είναι λίγο προβληματική, γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή!

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια χρόνια προβλήματα σας βρίσκουν ως δια μαγείας την λύση τους και επιτέλους μπορείτε να χαλαρώσετε! Αφιερώστε την μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα σας στα δύσκολα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευκαιρίες θα εμφανιστούν και σήμερα στον δρόμο σας και μπορεί να κρύβονται εκεί που δεν το περιμένετε. Φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί για να κερδίστε όσα επιθυμείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα αντίθετα και ανόμοια έλκονται σήμερα! Παράξενες ιδέες και τελείως έξω από τις πεποιθήσεις σας θα αποτελέσουν το ιδιαίτερα ισχυρό σας όπλο να πετύχετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρέπει να πάρετε ρίσκα για να καταφέρετε να σπάσετε τα όρια σας και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να έχετε ανάγκη από έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης ή δράσεις για να αποδώσουν οι προσπάθειες σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα υπάρξει στην ζωή σας, στο πρόσωπο ενός ατόμου που ενσαρκώνει ότι ακριβώς ζητούσατε από τον σύντροφό σας! Προσέξτε όμως να μην τα κάνετε θάλασσα…

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην δουλειά σας, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε αυταρχικοί. Φροντίστε να βρείτε ισορροπία και μέτρο για να φέρετε αποτελέσματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας εγκαίρως σήμερα και ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακά θετική βραδιά. Τα καλύτερα έρχονται αφού δύση ο ήλιος…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…