GΑΥ ΚΡΙΟΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2018 θα είναι μια αρκετά αγχώδης και δύσκολη χρονιά, ειδικά για όσους γεννήθηκαν μέσα στον Μάρτιο, καθώς η νέα θέση του Κρόνο θα ρίξει λίγο βαριά την σκιά του επάνω σας. Θα είστε όμως και οι πρώτοι που θα δεχτείτε την εύνοια του Δία, που θα φέρει κάποια ισορροπία στην ζωή σας και μετριάσει το άγχος και την κούραση. Αρκετά ευεργετικός και ο Ερμής για το ζώδιο σας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ ο πλανήτης σας Άρης θα παραμείνει επί μακρόν στον Υδροχόο, ευνοώντας το ζώδιο σας. Επιπλέον, το 2018 είναι η χρονιά εκείνη, που ο Ουρανός θα εγκαταλείψει στις 15 Μαΐου το ζώδιο σας, για να περάσει σ αυτό του Ταύρου, έστω και προσωρινά, καθώς στις 7 Νοεμβρίου θα επανέλθει στα πλαίσια της ανάδρομης κίνησης του για ένα σύντομο τελευταίο πέρασμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η αισθηματική σας ζωή καθορίζεται και χρωματίζεται από το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου και από μια δύσκολη όψη που σχηματίζει προς το ζώδιο σας. Εάν είστε επιπόλαιοι, επιφανειακοί, αμελείς ή καιροσκόποι στις προσωπικές ή κοινωνικές σας σχέσεις, φέτος με την επιρροή του Κρόνου θα το βρείτε μπροστά σας. Το πέρασμα του Κρόνου φωτίζει τις προβληματικές περιοχές και απαιτεί σοβαρότητα και ωριμότητα, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου! Κάποιες σχέσεις ίσως λάβουν τέλος με δική σας πρωτοβουλία, κάποιες με πρωτοβουλία άλλων, θα αλλάξουν όμως πολλά στην καθημερινότητα σας.

Αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή οι αλλαγές αναμένεται να είναι μεγάλες, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση που αντιμετωπίζει προβλήματα. Με την επιρροή του Κρόνου τα προβλήματα αυτά θα διογκωθούν και μπορούν να φέρουν απομάκρυνση ή και μια μεγάλη ρήξη! Μπορεί να αντιμετωπίσετε διλήμματα, ως προς τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε για να φέρετε την συναισθηματική σας ζωή σε τροχιά. Θα καταφέρετε να δείτε λίγο πιο καθαρά μόνο κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους, όταν ο Δίας θα αρχίσει να δείχνει την εύνοια του προς το ζώδιο σας. Μέχρι τότε, αποφύγετε τις βιαστικές και απερίσκεπτες, τις εν θερμώ κινήσεις.

Όσο για τους αδέσμευτους, ίσως να αισθανθείτε κατά την διάρκεια της χρονιάς να σας βαραίνει περισσότερο από ότι συνήθως η μοναξιά σας. Εκεί είναι που θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις και καλές επιλογές, γιατί θα έχετε την τάση να πιάνεστε από ότι βρείτε μπροστά σας για να καλύψετε το κενό, με συνέπεια να δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αναφορικά με την καριέρα και τα επαγγελματικά σας, κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς επιβάλετε να σκέφτεστε πολύ και σοβαρά πριν να δράσετε! Οι κινήσεις εν θερμώ απλά απαγορεύονται! Οι γεννημένοι κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα βρίσκεστε κάτω από την μπότα του Κρόνου, που απαιτεί σοβαρότητα και ωριμότητα, ενώ εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα δέχεστε ακόμη για ένα μεγάλο μέρος του έτους την επιρροή του Ουρανού, πριν περάσει οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου. Όσο για το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας,  έχει να αντιμετωπίσει τον μυστικιστή Πλούτωνα! Ειδικά στις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας, είναι απόλυτα επιβεβλημένο να επιστρατεύσετε το μυαλό και την λογική σας στην λήψη των καθημερινών αποφάσεων και να αφήσετε το συναίσθημα και την καρδιά στο περιθώριο!

Για να καταφέρετε δε να καταγράψετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, θα πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να παντρέψετε αρμονικά το παλιό και δοκιμασμένο με το καινούργιο και νεωτεριστικό! Ο Ερμής, ο πλανήτης μεταξύ άλλων της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και της γνώσης, θα είναι για μεγάλα χρονικά διαστήματα εξαιρετικά θετικός απέναντι σας, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Και οι Άρης και Δίας όμως από τον Υδροχόο και τον Σκορπιό αντίστοιχα θα έχουν ευεργετική επίδραση στο ζώδιο σας, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, να ανορθώσετε το ψυχικό σας ανάστημα και να παλέψετε για την επικράτηση σας!

Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει αυτή τη χρονιά να καταβάλετε τα δυνατά σας να εκμεταλλευτείτε κάθε πιθανή και δυνατή πηγή εσόδων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ερευνήστε, αναζητήστε, ενημερωθείτε, δράστε! Όλο και κάτι θα υπάρχει που δεν έχετε εκμεταλλευτεί ακόμη, όλο και κάποια πηγή εσόδων δεν έχετε σκεφτεί. Ο Άρης από τον Υδροχόο αναμένεται να αυξήσει τις δαπάνες σας για ένα μεγάλο διάστημα του 2018, αλλά ο Δίας από τον Σκορπιό μπορεί να προσφέρει κάποια προστασία! Σε περιπτώσεις αγοραπωλησιών μεγάλης κλίμακας, καλύτερες προοπτικές θα έχετε εάν διενεργηθούν κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους. Προσέξτε επίσης πάρα πολύ τις υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων και συμβάσεων, ώστε να διασφαλίσετε τα συμφέροντα σας όσο γίνεται καλύτερα.

ΥΓΕΙΑ

Παρ όλες τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσετε κατά το 2018, η υγεία σας δεν φαίνεται να βάλετε. Εάν αντιμετωπίζετε χρόνια ή παρουσιαστούν έκτακτα προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε δραστικές θεραπείες μέχρι και τον Οκτώβριο. Όσο για καλλωπιστικού τύπου θεραπείες ή επεμβάσεις, συνιστούνται οι πιο ήπιες ή οι πιο απαραίτητες. Κατά τη διάρκεια του 2018, τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος σας θα είναι το στομάχι, τα όργανα του στήθους (καρδιά και πνεύμονες), τα οστά και τα δόντια.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Η παρόρμηση σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας! Μάθετε να σκέφτεστε πριν να δράτε, είτε πρόκειται για μικρά καθημερινά θέματα, είτε για σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας!

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…