GΑΥ ΛΕΩΝ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2018 θα είναι ένα έτος που θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις των καιρών με ωριμότητα. Ο Δίας από τον Σκορπιό δεν θα σας ευνοεί ιδιαίτερα, τουλάχιστον μέχρι τις 7 Νοεμβρίου που θα περάσει στον Τοξότη, καθώς θα σχηματίζει τετράγωνο προς το ζώδιο σας. Εάν υπολογίσουμε ότι από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Αυγούστου και από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα βρίσκεται σε αντίθεση και ο Άρης από τον Υδροχόο,  αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποιες μεγαλύτερες ή μικρότερες προκλήσεις στην εργασία ή στην ερωτική σας ζωή.

Πίεση αναμένεται να αισθανθούν κάποιοι από εσάς λόγω της μεγάλης προσπάθειας που θα καταβάλουν, προκειμένου να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους ή τις καταστάσεις ως έχουν. Για όσους γεννήθηκαν ωστόσο κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αναμένεται να βιώσουν αλλαγές και ανακατατάξεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, που θα συμβεί μεταξύ 15.5 και 6.11.2018

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Λόγω της θέσης του Δία προς το ζώδιο σας, που θα σχηματίζει τετράγωνο, με παράλληλες αρνητικές για σας παρεμβολές από τους Άρη και Ουρανό, οι σχέσεις σας θα περάσουν από τα σαράντα κύματα. Εάν βρίσκεστε σε μια συναισθηματική σχέση που δεν σας καλύπτει πλέον, η κατάσταση αναμένεται να  επιδεινωθεί μέσα στο 2018! Και αυτό όχι μόνο λόγω των πλανητικών επιρροών, αλλά και από τις πολλές φορές απερίσκεπτες και εριστικές σας πρακτικές και συμπεριφορές. Σε αρκετές περιπτώσεις θα είστε επιθετικοί, τραβώντας τις καταστάσεις στα άκρα, με συνέπεια να προκύπτουν αντιπαραθέσεις, ζήλια και συγκρούσεις.

Το ενδεχόμενο να τα σπάσετε με το ταίρι σας είναι πολύ πιθανό, εάν δεν βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και εάν δεν κατεβάσετε τον πήχη των απαιτήσεων σας. Λάβετε υπόψη σας ότι μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου η άποψη σας για τις κάθε φύσης σχέσεις σας θα είναι κάπως απερίσκεπτη. Μόνο κατά τους τελευταίους δύο μήνες της χρονιάς θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Τις ζημιές όμως θα τις έχετε κάνει…

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας είναι πολύ πιθανό ένα ερωτικό πάθος με άτομο που δεν θα έχει και πολλά κοινά με σας. Αυτό είναι άλλωστε που θα σας τραβήξει κοντά του. Μπορεί επίσης να γίνει κάποια γνωριμία κάτω από αντίξοες συνθήκες, που θα σας εξιτάρει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εγρήγορση απαιτείται στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς κάποια πράγματα αναμένεται να αλλάξουν στις εργασιακές σας συνθήκες και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε ή να τις αποδεχτείτε, ανάλογα με την περίπτωση. Και δεν είναι μόνο το πλανητικό σκηνικό που ανατρέπει τα παγιωμένα δεδομένα, όσο και η δική σας παρόρμηση να προχωρήσετε σε αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας. Καλό θα ήταν όμως να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο θετικό για τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Εάν έχετε σκοπό έτσι και αλλιώς να κάνετε κάποιες κινήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα, να προχωρήσετε σε επέκταση των δραστηριοτήτων σας, εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, ή να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά, μια σχετική εύνοια υπάρχει από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα Μαΐου, ενώ από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, ιδίως μέσα στο 2019 ευνοείστε περισσότερο! Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε επίσης στις συνεργασίες σας και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς υπάρχει πολύ έντονο το ενδεχόμενο να βρεθείτε προ εκπλήξεων, που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες… Στην περίπτωση αυτή βέβαια δεν να είστε άμοιροι ευθυνών και απαιτείται να κάνετε την αυτοκριτική σας…

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχουν οι καλές και οι κακές περίοδοι, και αρκετά σκαμπανεβάσματα που απαιτούν την προσοχή σας! Κατά τα διαστήματα μεταξύ Μαΐου και μέσων Αυγούστου και από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, αναμένεται να αυξηθούν τα έξοδα σας και να κινδυνεύετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Οι αυξημένες δαπάνες μπορεί να οφείλονται σε καινούργιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή  σε μια ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου.  Είναι πάντως δεδομένες! Τις ίδιες χρονικές περιόδους θα ήταν σοφό να αποφύγετε την ανάληψη οικονομικών ρίσκων, να αποφύγετε τους δανεισμούς, καθώς και τις επενδύσεις. Αυτό που θα μοιάζει με ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για άνθρακα… Όπου υπάρχουν οικονομικής φύσης διαφωνίες ή διεκδικήσεις, θα ήταν καλό να βρεθεί λύση μέσα από ένα συμβιβασμό, αντί να καταφύγετε στη δικαιοσύνη.

ΥΓΕΙΑ

Μικροατυχήματα από απροσεξία ή κεκτημένη ταχύτητα είναι πολύ πιθανά μέσα στο 2018!  Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τις μολύνσεις, ιδίως από αφροδίσια νοσήματα! Αλλεργίες, ενοχλήσεις στη σπονδυλική στήλη και κυκλοφορικό είναι τα αδύνατα σημεία σας. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε δραστικές επεμβάσεις ομορφιάς κατά το 2018, οι ενδεδειγμένες περίοδοι είναι μεταξύ Φεβρουαρίου και τέλη Απριλίου ή μετά τα μέσα Νοεμβρίου!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Το 2018 θα φέρει στην επιφάνεια πολλά από τα απωθημένα σας και μπορεί από κεκτημένη ταχύτητα να προκαλέσετε μεγάλες και μη ανατρέψιμες ζημιές σε αισθηματικές και κοινωνικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο και να προκαλέσετε οι ίδιοι σωρεία προβλημάτων. Κατεβάστε λοιπόν τον πήχη των προσδοκιών σας, σοβαρευτείτε και κάντε οποιαδήποτε κίνηση, επαγγελματική, αισθηματική ή κοινωνική μετά από ώριμη σκέψη. Η απερισκεψία θα πληρωθεί με σκληρό τρόπο!

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…