GΑΥ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Με αρκετές ελπίδες και αισιόδοξα μηνύματα καταφτάνει το 2018! Ο ευεργετικός και επεκτατικός Δίας σας βοηθάει να ξαναχτίσετε ότι άφησε σε ερείπια ο αυστηρός και άκαμπτος Κρόνος! Μέχρι το φθινόπωρο σιγοντάρει ο Δίας και σας βοηθάει να βρείτε λύσεις, σας φέρνει ευκαιρίες και περιορίζει τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να φέρει ο απατηλός Ποσειδώνας στο ζώδιο σας!

Όσοι γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, χρειάζεται να δείξετε πολύ μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας, να φιλτράρετε όσα ακούτε και να κρατάτε μικρό καλάθι στα όσα σας υπόσχονται. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα κλίμα ουτοπίας και μπορεί να υποπέσετε σε πολλά και μεγάλη λάθη. Βέβαια, ο Δίας που είναι θετικά διακείμενος απέναντι σας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από πολλές παγίδες.

Όσο για σας του πρώτου δεκαήμερου, το πρώτο πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μεταξύ 15 Μαΐου και 6 Νοεμβρίου θα σας ωθήσει σε καινοτόμες και νεωτεριστικές επιλογές και ενέργειες, καθώς ο Ουρανός στη θέση αυτή σας διεγείρει! Οι γεννημένοι κατά το πρώτο δεκαήμερο, θα αισθανθούν αρκετά πιο σίγουροι και ασφαλείς μετά τον Σεπτέμβριο και μέχρι τα τέλη του έτους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η τελευταία τριετία με τον Κρόνο στον Τοξότη άφησε πολλά και βαθιά σημάδια στις κάθε μορφής σχέσεις σας. Το 2018 θα είναι ένα πολύ πιο εποικοδομητικό έτος,  τόσο για τις συναισθηματικές και ερωτικές σας σχέσεις, όσο και για τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας. Τα βιώματα σας προσγείωσαν και άλλαξαν τις προτεραιότητες σας στην ζωή. Από τις αρχές του χρόνου θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεστε πολλά για να είστε ευτυχισμένοι. Λίγα και καλά είναι το καινούργιο σας σύνθημα. Αποζητάτε την συντροφικότητα και απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας!

Κατά τη διάρκεια του έτους πολλοί από σας θα αισθανθείτε μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σας, τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας, κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε εξαιρετικά! Τα τρίγωνα του Κρόνου, Πλούτωνα και Ουρανού προς το ζώδιο σας μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε σε όλα τα επίπεδα!

Όσοι μεταξύ σας έχετε χωρίσει κατά την τελευταία τριετία και από φόβο δεν προσπαθήσατε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, φέτος θα είναι η χρονιά σας! Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ, καθώς εκεί που καταστρέφει ο Κρόνος, γιατί κάτι δεν πληροί τις προϋποθέσεις επιβίωσης, έρχεται το Σύμπαν και δίνει καινούργιες και πιο αξιόλογες ευκαιρίες! Σημαντική τύχη στα αισθηματικά, αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, έχετε κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου,  σχεδόν καθ όλο τον Φεβρουάριο (μέχρι τις 23.2),  το τελευταίο δεκαήμερο Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο! Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα εξαιρετικά αυτά δώρα του Σύμπαντος, που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η μακράς διάρκειας παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, που αντιπροσωπεύει τον τομέα της εργασίας και της υγείας στο ωροσκόπιο σας, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας. Αναμένεται να φέρει νέους ρυθμούς στην επαγγελματική σας ζωή, να αλλάξουν κάποιες συνθήκες ή πρόσωπα και γενικά να σας αναστατώσει κατά κάποιο τρόπο. Όλη αυτή η αναστάτωση μπορεί να οδηγήσει κάποιους από σας στην ανάγκη λήψης αποφάσεων, που μπορεί να αφορούν την αλλαγή αντικειμένου εργασίας, μια αλλαγή εργοδότη ή ακόμη και στην ιδέα να κάνετε μια δική σας δουλειά.

Εάν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, καλό θα ήταν να κάνετε πολύ καλό προγραμματισμό και να κάνετε τις κινήσεις σας αρκετά νωρίς, ώστε μέχρι τον Νοέμβριο να έχετε καταφέρει να βρείτε τους ρυθμούς σας. Μετά τις 8 Νοεμβρίου οι κινήσεις αυτές είναι απαγορευτικές! Ο Δίας σε τετράγωνο με το ζώδιο σας μπορεί να μεγάλη ευκολία να σας βγάλει εκτός επαγγελματικών πλάνων. Ένας κακός υπολογισμός, η περισσή αυτοπεποίθηση σας, η υπερβολή μπορεί να αποβούν καταστροφικά! Επιπλέον, μην δίνετε σημασία στα παχιά λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις, γιατί όταν θα τους χρειαστείτε πραγματικά, δεν θα βρίσκονται στο πλευρό σας.

Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, ερευνήστε, κάντε προσεκτικές κινήσεις και δεν θα χάσετε. Αλλά ακόμη και αν αποφύγετε τις παγίδες που στήνει το πλανητικό σκηνικό στο διάβα σας μετά τις 8 Νοεμβρίου και κάνετε σοφές επιλογές, το κέρδος δεν θα είναι το αναμενόμενο, καθώς τα έξοδα θα ροκανίσουν το κέρδος σας…

Στον οικονομικό τομέα το 2017 μπορεί να σας έβγαλε την ψυχή, καταφέρατε όμως να τα φέρετε σε πέρας. Το 2018 αναμένεται να είναι πολύ πιο ομαλό και να σας δώσει την ευκαιρία να αναδιοργανώστε τα οικονομικά σας (έσοδα, επενδύσεις, ακίνητη περιουσία) και να πετάξετε σημαντικά βάρη από την πλάτη σας! Εάν σας χρωστούν χρήματα, κατά τη διάρκεια του έτους θα μπορέσετε να τα διεκδικήσετε με μεγαλύτερες αξιώσεις. Κτηματικές διαφορές αλλά και περιουσιακές διεκδικήσεις επίσης θα μπορέσουν να διευθετηθούν με επιτυχία! Προσοχή χρειάζεται στις συναλλαγές σας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, αλλά και κατά το δεύτερο μισό του Δεκέμβρη μέχρι τις πρώτες μέρες του Γενάρη του 2019.

ΥΓΕΙΑ

Ποτέ δεν παραμελείτε ζητήματα υγείας, και γι αυτό δεν προλαβαίνουν να σας δημιουργήσουν σοβαρές επιπλοκές. Και κατά τη φετινή χρονιά, ο εξονυχιστικός έλεγχος θα σας βγάλει από μπελάδες.  Πιο ευπαθή συστήματα είναι το ουροποιητικό και το πεπτικό, ενώ δεν αποκλείονται και δερματικές παθήσεις. Από αισθητικής άποψης, οι αλλαγές ή οι κούρες που προγραμματίζετε καλό είναι να απέχουν χρονικά από τις εκλείψεις και να αποφευχθεί το τελευταίο δίμηνο του έτους.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Οι δυσκολίες των τελευταίων ετών έχουν παρέλθει και το 2018 είναι ένα έτος αναδόμησης σε κάθε επίπεδο! Χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις, άτομα εμπιστοσύνης γύρω σας, στα οποία να μπορείτε να στραφείτε για βοήθεια, και βέβαια σοβαρό προγραμματισμό. Τίποτε δεν θα σας χαριστεί, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες να κάνετε το επόμενο σημαντικό βήμα στη ζωή σας.  

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
  • Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Gay

    Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθε…
  • GΑΥ ΙΧΘΕΙΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Το πέρασμα του Κρόνου στις 20.12.2017 από τον Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας επ…
  • GΑΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

    ΓΕΝΙΚΑ Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές, ανατροπές, ανακατατάξεις και νέα …
Load More In 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ω…