GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας, είναι στον 8ο οίκο σας (κοινά αποκτήματα, φόροι, χρέη, κληρονομιές, κλπ) μέχρι τις 21 Αυγούστου. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου της εργασίας σας, διέρχεται από τον ίδιο οίκο μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου. Οι διελεύσεις αυτές δημιουργούν μια πολύ καλή ευκαιρία να αναδιοργανώσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, να απαλλαγείτε από κομμάτια της δουλειά σας που δεν είναι αποδοτικά ή να κάνετε τις παρεμβάσεις εκείνες, ώστε να απογειωθούν και να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Θέστε προτεραιότητες, αφού κατανοήσετε τι είναι πραγματικά επείγον να γίνει για την καριέρα σας και τι μπορεί να περιμένει. Ίσως όμως και να συνειδητοποιήσετε ότι έφτασε η χρονική στιγμή να κάνετε μια γενική στροφή στην καριέρα σας, αναζητώντας έναν εντελώς διαφορετικό, νέο δρόμο!

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου και η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου ενεργοποιούν τους οίκους του ωροσκοπίου σας που αφορούν τα χρήματα. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία αυτή και αναδιοργανώστε τα έξοδα σας και γενικά τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να λάβετε μια νέα χρηματοδότηση, εάν την έχετε ανάγκη, ή να ξεπληρώσετε ένα παλιό σας δάνειο.

Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο θα μπορούσατε να αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποιες επενδύσεις ή τοποθετήσεις, προκειμένου να ξεπληρώσετε νωρίτερα ένα παλαιότερο σας δάνειο. Επίσης, εάν είστε παντρεμένοι, το ταίρι σας θα έχει την τάση να ξεφεύγει στις δαπάνες και κινδυνεύετε να βρεθείτε σε βαθιά νερά. Βρείτε ένα διπλωματικό τρόπο να πατήσετε ένα φρένο στις υπερβολές του…

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά
Ο Αύγουστος είναι ο τέλειος μήνας να καταπιαστείτε με ζητήματα καρδιάς και να λύσετε προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση ή το γάμο σας. Η εμπιστοσύνη μπορεί να επιστρέψει στην σχέση σας, να ρυθμίσετε ζητήματα που αφορούν τα κοινά σας εισοδήματα και αφού παραμερίσετε ή λύσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας, να δεθείτε με τον σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Κατά την διάρκεια του μήνα οι περισσότεροι του ζωδίου σας αποζητούν σοβαρές συναισθηματικές σχέσεις, αδημονούν να επικοινωνήσουν συναισθηματικά με το ταίρι τους και είναι έτοιμοι να ανοιχτούν συναισθηματικά και να παρουσιάσουν την πιο κρυφή και ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα τους.

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου και όλοι οι πλανήτες που φιλοξενούνται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας ωθούν να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να συνδεθείτε επί της ουσίας με το ταίρι σας. Οι πλανητικές αυτές διελεύσεις όμως ενθαρρύνουν και τις καινούργιες σχέσεις, για όσους αναζητούν τα άλλο τους μισό! Παλιές διαμάχες, παρεξηγήσεις ή καχυποψίες μπορούν τώρα να περάσουν στο παρελθόν και να περάσετε σε ένα νέο, βαθύτερο επίπεδο κατανόησης. Μπορεί να υπάρξει μια πολύ θετική στροφή στην σχέση σας, εάν δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την φθορά του χρόνου. Με μια πιο καθαρή ματιά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα ζευγάρια θα περάσουν αυτό το μήνα από μια φάση μετάλλαξης και αναδιάταξης.

Οι αδέσμευτοι μεταξύ σας που αναζητάτε την αγάπη, ίσως να αλλάζετε συνέχεια απόψεις, ιδίως μετά τις 12 Αυγούστου, όταν ο Ουρανός να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, μέσα από τον οίκο σας των συναισθηματικών σχέσεων. Οι προβλέψεις είναι ότι οι έρωτες και οι σχέσεις σας δεν θα έχουν μεν μεγάλη διάρκεια, αλλά θα είναι έντονοι και αναζωογονητικοί!  Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι, να μην ξεφύγετε στα έξοδα σας, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε και να προσελκύσετε ένα πιθανό εραστή.

 

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…