GAY ΔΙΔΥΜΟΙ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διαπραγματεύσεις, εμπορικές συναλλαγές και μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους θα έχουν μια πολύ πιο θετική πορεία μέσα στον Αύγουστο. Το μόνο που θα συνεχίσει να παρουσιάζει προβλήματα μετά τις 12 Αυγούστου είναι οι κινήσεις κεφαλαίων αλλά και η ανεύρεση μιας θέσης εργασίας στο εξωτερικό, με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και στον 9ο οίκο σας (σχέσεις με το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια, πίστη και ανώτερη εκπαίδευση).  Συνιστάται να είστε πολύ προσεκτικοί, εάν έρχεστε σε επαφή με επιχειρήσεις από άλλες χώρες.

Σημαντικές ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών σας απολαβών ή κερδών μπορεί να παρουσιαστούν τις μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη της 31 Ιουλίου. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην επιχείρηση σας, ενδεχομένως να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις, ενώ με λίγο ρίσκο στα οικονομικά σας μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Στην καριέρα σας δεν αναμένονται δραματικές εξελίξεις μέσα στον Αύγουστο, καθώς δεν θα υπάρξουν προκλήσεις ή δυσκολίες, αλλά ούτε και οι εξαιρετικές ευκαιρίες.

Εάν έχετε σκοπό να συνεχίσετε τις σπουδές σας, να κατακτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες συναφείς με το γνωστικό σας αντικείμενο, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την εντατική μελέτη. Μετά τις 12 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο, μπορεί να υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές σε ζητήματα εξετάσεων ή πιστοποιήσεων που θα σας αποσυντονίσουν. Αναπτύξτε καινούργιες δεξιότητες, καλύψτε γνωστικά κενά και φροντίστε να αποκτήσετε το υπόβαθρο εκείνο που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η χαρά της ζωή επιστρέφει, καθώς και η διάθεση σας να συνεργαστείτε με το ταίρι σας, ώστε να προχωρήσετε μπροστά σαν ταίρι και ανακάμπτει η αισιοδοξία στην καρδιά σας. Ο Δίας, ο μέγας ευεργέτης, επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά τις 11 Αυγούστου, στον οίκο του ζωδίου σας που αφορά τις σχέσεις και τον γάμο σας, οίκο τον οποίο κυβερνά. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, επίσης επιστρέφει σε ορθή πορεία την πρώτη μέρα του μήνα. Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν μέσα στον Ιούλιο και τάραξαν τα νερά της σχέσεις σας, τώρα μπορούν να επιλυθούν και να επανέλθει η αρμονία και  η σταθερότητα.

Ερμής και Δίας σχηματιζόταν επίσης ένα εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ 20 και 22 του μήνα, που ευνοεί ιδίως τους αδέσμευτους του ζωδίου σας που αναζητούν το άλλο τους μισό.  Όσοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για μια σταθερή σχέση με μακροχρόνια προοπτική δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν πέρα από το πρώτο βήμα, που είναι το φλερτ.

Μετά τις 18 Αυγούστου μια πλειάδα πλανητών θα ξεκινήσει να διέρχεται μέσα από τον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες, κατοικία, συναισθηματικές βάσεις)! Την πρώτη κίνηση θα την κάνει ο Άρης, και τον ακολουθεί στις 21 η Αφροδίτη, στις 23 ο Ήλιος και τέλος στις 29 ο Ερμής. Κάτω από αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες ο αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχουν την τάση να σκέφτονται πιο σοβαρά την δέσμευση και το ενδεχόμενο της οικογένειας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να σκεφτούν την συγκατοίκηση, ενώ οι παντρεμένοι θα θελήσουν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο ταίρι τους και να ασχοληθούν περισσότερο με ζητήματα της οικογένειας.

 

 

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 19, 16.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον &sigma…