GAY ΖΥΓΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να γίνετε «ορατοί» στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, τότε θα πρέπει να επιδιώξετε να συμμετάσχετε σε ομαδικά έργα και δράσεις, εάν είστε υπάλληλοι, ενώ εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, σε συνέργειες και συνεργασίες με μεγαλύτερες εταιρίες. Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, φίλοι, αλλά και οικονομικά οφέλη από ταλέντα), που σημαίνει ότι ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές σε συνεργασία με άλλους. Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες παρουσιάζονται και θα βρεθούν στο δρόμο σας καινούργιες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας. Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να στήσετε την επιχείρηση σας διαδικτυακά ή να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας μέσω διαδικτύου.

Πολλοί Ζυγοί ίσως ανακαλύψουν μέσα στον Αύγουστο την κλίση τους ή θα συνειδητοποιήσουν ότι εξασκούν το ιδανικό γι αυτούς επάγγελμα. Και η πιθανότητα να βρουν τον ιδανικό επαγγελματικό τους δρόμο, όσοι δεν το έχουν καταφέρει ήδη, είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί την περίοδο αυτή, κάτι που θα τους βοηθήσει σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο να βρουν ηρεμία. Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου θα σημάνει μια καμπή στην επαγγελματική σας ζωή ή την χρονική στιγμή που θα συναντήσετε το άτομο εκείνο που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον νέο σας επαγγελματικό δρόμο.

Από οικονομικής άποψης δεν στερείστε χρημάτων, αλλά δεν θα ξεχειλίζουν όμως τα πορτοφόλια σας. Μετά τις 12 Αυγούστου ίσως να υπάρξουν στιγμές οικονομικής αβεβαιότητας ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με έκτακτα έξοδα. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από δάνεια και δανεικά, αλλά και να αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικά ενέργειες.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η κοινωνική ζωή σας θα είναι αρκετά έντονη μέσα στο Αύγουστο! Έξοδοι με φιλικά πρόσωπα και προσκλήσεις σε πάρτι θα είναι συχνές. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και  να γνωρίσετε νέα άτομα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν  και συναισθηματικά. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό, ενεργοποιηθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες. Συμμετέχετε σε ομάδες δράσης με κοινά ενδιαφέροντα ή και δοκιμάστε την τύχη σας στο διαδίκτυο, προσέχοντας βέβαια την ασφάλεια σας.

Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, ίσως να προκαλέσετε την ζήλια του συντρόφου σας, επειδή θα θελήσετε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Θα προκαλέσετε υποψίες και φορτισμένες συζητήσεις, έως αντιπαραθέσεις. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας (έρωτας και αγάπη) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια περίοδος που αναμένεται να επανεξετάσετε τους τρόπους που εκφράζετε τα αισθήματα σας, τις ανάγκες σας αλλά και πως καταλαβαίνετε και εισπράττετε την συναισθηματική προσέγγιση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.  Καλό θα ήταν να προσέξετε τις εξωσυζυγικές σας δραστηριότητες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε με το να αποκαλυφθεί η βράση σας, κάπου προς τα μέσα του μήνα.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας, οπότε μια σχέση σας που έχει φθαρεί από τον χρόνο μπορεί να τερματιστεί. Αφορά κυρίως σχέσεις που για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίαζαν αξεπέραστα προβλήματα. Τώρα θα βρείτε το κουράγιο να επιδιώξετε την ελευθερία σας, λύνοντας τα δεσμά. Ζευγάρια όμως που διατηρούν μια αρμονική σχέση, με αγάπη και κατανόηση, θα βιώσουν έντονες στιγμές πάθους και ολοκλήρωσης.

 

 

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 23, 16.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον &sigma…