GAY ΙΧΘΕΙΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με την Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εργασία και υγεία) είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να θέσετε καινούργιους επαγγελματικούς στόχους. Αγκαλιάστε τις εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, βελτιώστε τις δεξιότητες σας και οργανώστε την μέρα και τις υποχρεώσεις σας με ένα καινούργιο πνεύμα. Δώστε βαρύτητα στις λεπτομέρειες και στις δραστηριότητες ρουτίνας, καθώς αυτές αποτελούν συνήθως το μεγαλύτερο κομμάτι της δουλειάς.

Ο 6ος  οίκος σας φιλοξενεί μέσα στον Αύγουστο πληθώρα πλανητών, όπως είναι ο Ερμής (μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου), ο Άρης (μέχρι τις 18 Αυγούστου), η Αφροδίτη (μέχρι τις 21 Αυγούστου) και ο Ήλιος (μέχρι τις 23 Αυγούστου). Ενεργοποιηθείτε λοιπόν στην δουλειά σας, δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και προσπαθήστε να συνεργαστείτε άψογα με τους γύρω σας, εάν συμμετέχετε σε μια ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα. Όσοι δε από εσάς αναζητάτε δουλειά, δραστηριοποιηθείτε μέσα στον Αύγουστο και δεν θα χάσετε.

Είναι επίσης μια πολύ καλή χρονική στιγμή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας ή να αναζητήσετε καινούργιες διεξόδους στην καριέρα σας, με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ευτυχώς για σας, ο Δίας επιστρέφει στις 11 Αυγούστου στην ορθή του πορεία μετά από πολύμηνη ανάδρομη κίνηση, στον 10 οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση και φιλοδοξίες). Θα έχετε στο εξής μια πιο ευρεία οπτική των επαγγελματικών σας προοπτικών αλλά και μια καλύτερη αντίληψη για την πιθανότητα επιτυχίας των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας. Με αναπτερωμένο ηθικό μπορείτε να ξεκινήσετε τις απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές που θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

Πολλοί από εσάς που ήσασταν ανασφαλείς για την πορεία των επαγγελματικών σας, θα διαπιστώσουν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά και να υπάρξει επαγγελματική άνοδος. Θα υπάρξουν συνεργασίες και επαγγελματικά πλάνα με μακροχρόνια προοπτική που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας απαλλάξουν από έγνοιες και φοβίες. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, καθ όλη την διάρκεια του μήνα συνεχίζεται αμείωτη η ροή των εισοδημάτων σας, μέσα βέβαια από την συνεχή και αμείωτη προσπάθεια σας στον επαγγελματικό στίβο. Το δεύτερο μισό δε του μήνα ίσως και να έχετε την οικονομική στήριξη ατόμων που περιβάλλοντος σας.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά
Καθώς η καριέρα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις απορροφούν την μερίδα του λέοντος της προσοχής σας μέσα στον Αύγουστο, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα ζητήματα της καρδιάς. Ωστόσο μετά τις 18 του μήνα η κατάσταση θα παρουσιάζει μια αισθητή βελτίωση και μετά τις 21 θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και με την οικογένεια σας.

Καθ όλη την διάρκεια του μήνα όμως αρκετοί από εσάς θα έχετε μια συνεχή αίσθηση ευθύνης και ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων έναντι των δικών σας ανθρώπων, που δεν καταφέρνετε να αποτινάξετε εύκολα. Προσπαθήστε να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο διαθέτετε στα αγαπημένα πρόσωπα και στο ταίρι σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας στην σχέση ή στον γάμο και σηκώστε και σεις το βάρος που σας αναλογεί στην κοινή σας πορεία, ώστε να μπορεί πολύ πιο εύκολα να επανέλθει η ισορροπία στην σχέση.

Είναι η χρονική περίοδος που αρκετοί από εσάς θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν στον αυτόματο πιλότο και ότι απαιτείται δουλειά σε καθημερινή βάση. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας έχει τα εχέγγυα να βελτιωθεί μέσα στον Αύγουστο, ειδικά εάν κάνετε κάποια προσπάθεια να μοιραστείτε τα κοινά βάρη.

Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε την αγάπη, παλεύοντας με μια συναισθηματική αστάθεια, ο φτερωτός θεός του έρωτα δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.  Έχετε πολύ καλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή με άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

 

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 18.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον &sigma…