GAY ΙΧΘΥΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Δίας κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 10ο οίκο . στο ζώδιο του. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας θα προσπαθήσετε την επέκταση με ανοίγματα, πρόσχαρα, ίσως τυχοδιωκτικά .

Για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας φαίνεται ότι τα επαγγελματικά σας καλύπτονται αυτή την περίοδο από ένα παχύ πέπλο και υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια. Κάποιοι ίσως να βγουν από τον λήθαργο τους ξαφνικά και εξαναγκαστούν σε δράση, κάτι που θα απευχόταν… Αποφύγετε ωστόσο βιαστικές κινήσεις και πρόχειρα συμπεράσματα. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, δείτε τα γεγονότα από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες και κάντε μετά τις κινήσεις σας. Είναι μια περίοδος που οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο καθαρά την συνολική εικόνα και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θα πρέπει επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με αφεντικά ή προϊσταμένους, αλλά και με το Νόμο! Ίσως να χρειαστείτε τις συμβουλές και την καθοδήγηση ενός νομικού συμβούλου.

Από το μέτωπο των οικονομικών σας, εκείνο που είναι εμφανές, είναι ότι ξοδεύετε ανεξέλεγκτα για την διασκέδαση και την καλοπέραση σας. Δεν είναι καλό να σας κακομαθαίνετε που και που, αλλά κάντε το με κάποια αίσθηση του μέτρου, που αυτή την περίοδο φαίνεται να έχετε χάσει τελείως! Και επειδή θα  βρεθείτε, όπως πάτε, σε οικονομική στενότητα, ίσως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε οικονομικά μια δεξιότητα ή ένα χόμπι σας, κάτι που μπορεί να σας ανοίξει νέες πόρτες για το μέλλον.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Το πέρασμα του Ερμή από τον πέμπτο οίκο σας, σας  γεμίζει με   αισιοδοξία  και  ευχάριστη  διάθεση.   Καιρός  λοιπόν  να αστειευθείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και γενικά να  το ρίξετε  έξω.   Προσοχή  όμως μην το παρακάνετε, γιατί θα έχετε την τάση να παραμελείτε και τις σοβαρές υποθέσεις.  Πάντως  αν έχετε  καλλιτεχνική  φλέβα,  αν είστε παιδαγωγός ή αθλητής, αν ασχολείστε με τη ζωγραφική ή τη διακόσμηση, η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά παραγωγική.

Ο 5ος οίκος σας, της δημιουργικότητας και του έρωτα, είναι ήδη ενεργοποιημένος με την διέλευση του Άρη! Θα τον συνοδεύσουν ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου και ο Ήλιος μετά τις 21, απομακρύνοντας πολλές από τις ανασφάλειες σας. Η ικανότητα σας να γοητεύσετε τα άτομα γύρω σας θα είναι έντονη, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα άτομο που ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα τολμούσατε να ονειρευτείτε. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι διελεύσεις αυτές μπορεί να σας οπλίσουν με το κουράγιο να εκμυστηρευτείτε τα αισθήματα σας σε άτομο που σας ενδιαφέρει διακαώς ή που μόλις έχετε ξεκινήσει μια συναισθηματική σχέση μαζί του.

Και για τους δεσμευμένους είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος, με τρυφερά συναισθήματα και ποιητική διάθεση! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τις μακροχρόνιες υποσχέσεις που δίνετε, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, εισέρχεται σε ανάδρομη κίνηση στις 21 Ιουνίου και θα σας κάνει υπεραισιόδοξους στην καλύτερη των περιπτώσεων… Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα φέρει κάποια χρονική στιγμή σύγχυση αναφορικά με τα θέλω σας, με την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους γύρω σας. Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποφύγετε κατά το δυνατόν να τους μπερδέψετε ή να τους πληγώσετε με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας.

 

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την 22-06-2019 , οπότε θα έχουν το λόγο η φαντασία, η ευαισθησία, η εγκράτεια. , αλλάζει οίκο και περνάει 5ο οίκο την 21-06-2019 , οπότε δημιουργικότητα, παιδιά, ερωτικές σχέσεις, σε πρώτη μοίρα

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…