GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Νέα Σελήνη της 31 Ιουλίου ενεργοποιεί το 2ο σπίτι των Καρκίνων (χρήματα από τη δουλειά, προσωπικές αξίες και πηγές) , έτσι μπορεί να εμφανιστούν απρόβλεπτες πηγές εισοδήματος ή να βρείτε μια καλύτερη δουλειά με καλύτερες αμοιβές, ή ακόμη και μια δεύτερη δουλειά που θα βελτιώσει τα εισοδήματα σας. Ο 2ος οίκος σας δέχεται συνωστισμό πλανητών μέχρι τις 18 Αυγούστου, οπότε θα ήταν χρήσιμο να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε το εισόδημά σας.

Στις 11 Αυγούστου ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο οίκο σας (εργασία και υγεία), που σηματοδοτεί μια περίοδο του χρόνου, ιδανική για να βελτιώσετε προσωπικά και υλικά ζητήματα. Καθώς όλα και περισσότεροι πλανήτες θα εισέρχονται σταδιακά στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία και ανταλλαγές – εμπόριο), αρχής γενομένης με τον Άρη (18/8), που τον ακολουθεί η Αφροδίτη (21/8), ο Ήλιος (23/8) και τέλος ο Ερμής (29/8), θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να προωθήσετε ή να διαφημίσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, εσείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή τις δεξιότητες σας εσείς που έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην καλύτερη προβολή της δουλειάς σας!

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου ενεργοποιεί επίσης τους οίκους του ζωδίου σας που έχουν σχέση με το χρήμα και τα εισοδήματά σας, που θα μπορούσε να ερμηνευτεί σαν μια εξαιρετική χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από κάποια από τα χρέη σας ή για να κάνετε αίτηση δανειοδότησης για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς λόγους.

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, επιστρέφει στις 1 Αυγούστου στην ορθή του πορεία, γεγονός που ευνοεί την επίλυση παρεξηγήσεων και διαφορών που προέκυψαν με το ταίρι σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και καθώς ο  3ος οίκος σας γεμίζει σταδιακά από πλανητικές διελεύσεις, ευνοείται ο διάλογος ή η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ των συντρόφων. Ζητήματα από αφορούν τα οικονομικά θα συνεχίζουν να απασχολούν το ζευγάρι και θα πρέπει να είστε λιγότεροι πεισματάρηδες και εγωκεντρικοί.

Όπου υπάρχουν διενέξεις για αρκετό καιρό τώρα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την πλανητική συγκυρία και να τις επιλύσετε με ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο. Αξιολογήστε και οι δύο, σε συνεργασία, εάν η σχέση σας, όπως έχει διαμορφωθεί με τον καιρό, αξίζει τον κόπο να διατηρηθεί και τι μέτρα θα πρέπει να πάρετε για να γίνει λειτουργική. Αλλιώς ίσως έφτασε η χρονική στιγμή να σκεφτείτε άλλες λύσεις. Και τα ανεπίσημα ζευγάρια φαίνεται να ταλανίζονται από τα ίδια προβλήματα με τα παντρεμένα και θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θα ήταν χρήσιμο ή σκόπιμο να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία ή το να προχωρήσουν σε ένα γάμο.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν χαρακτηρίζονται ακριβώς για τον ρεαλισμό τους μέσα στον Αύγουστο. Ονειρεύονται τους ιδανικούς εραστές, τις ιδανικές σχέσεις και ιππότες σε άσπρα άλογα… Καλό θα ήταν να προσγειωθείτε λιγάκι και να δώσετε την ευκαιρία σε ένα άτομο που σας φλερτάρει με επιμονή, να το γνωρίσετε και μετά αποφασίζετε εάν θα ξεκινήσετε κάτι μαζί του. Ίσως τελικά το άτομο αυτό να είναι πράγματι ο ιππότης που ονειρεύεστε…

 

 

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 16, 20.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…