GAY ΚΡΙΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εάν έχετε έστω και λίγη πειθαρχία σε ζητήματα οικονομικών, ο Αύγουστος υπόσχεται θετικές εξελίξεις στον τομέα αυτό! Μεταξύ δε 10 και 18 Αυγούστου μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα από επενδύσεις που μπορεί να έχουν και κάποιο ποσοστό επικινδυνότητας. Το χρήματα βρίσκουν εύκολα τον δρόμο τους για το πορτοφόλι σας, μπορεί όμως με την ίδια ταχύτητα ή και πιο γρήγορα ακόμη να εξανεμιστούν, εάν δεν βάλετε τάξη στα έξοδα σας. Εάν έχετε οικογένεια και απογόνους, θα αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα που αφορούν τα παιδιά σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι διακοπές σας θα σας βγουν πολύ πιο ακριβές από ότι αρχικά υπολογίσατε.

Από τις 18 Αυγούστου και μετά το 6ο σπίτι σας (εργασία και υγεία) θα δεχτεί πλήθος πλανητικών διελεύσεων. Την παρέλαση ξεκινάει ο Άρης, ακολουθεί η Αφροδίτη, ο Ήλιος και στο τέλος ο Ερμής στις 29/8. Καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τα έσοδα σας που σχετίζονται με την εργασία, η διέλευση της από τον 6ο οίκο σας συνοδεύεται με θετικά νέα. Η δε ενέργεια της Παρθένου που είναι διάχυτη στα τέλη του μήνα βοηθάει να είστε ποίο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που αναζητούν ευκαιρία για να επανέλθουν στην ενεργό δράση, μέσα στον Αύγουστο θα μπορέσουν να βρουν πολύ πιο εύκολα μια δουλειά για να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας. Θα είναι μια θέση που θα σας αρέσει και με αρκετά καλές αμοιβές. Γενικά στα επαγγελματικά σας αναμένεται να καταγράψετε επιτυχίες και να προωθήσετε την καριέρα σας αποτελεσματικά. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε κατά νου ότι στις 12 Αυγούστου ξεκινάει η αντίστροφη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο, στον οίκο σας που σχετίζεται με τα οικονομικά από την δουλειά σας. Αυτό σημαίνει πως κάποια μελλοντικά σας σχέδια μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις εξ αιτίας των οικονομικών. Δεν πρέπει στην περίπτωση αυτή να πιέσετε τις καταστάσεις. Χρειάζεται απλά υπομονή!

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Στον συναισθηματικό τομέα ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας που θα χαραχθεί στην μνήμη σας! Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να χαράξετε μια νέα πορεία στα συναισθηματικά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή να κερδίσετε την καρδιά του συντρόφου σας, κλπ.

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας (έρωτας, σχέσεις, διασκέδαση). Όπως και τον προηγούμενο μήνα, στον οίκο αυτό συνωστίζονται οι πλανήτες: ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου, ο Άρης μέχρι τις 18 Αυγούστου, η Αφροδίτη μέχρι τις 21/8 και ο Ήλιος μέχρι τις 23/8! Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε αδέσμευτοι θα περάσετε εξαιρετικά και θα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε την άνοιξη στην συναισθηματική σας ζωή! Η ακτινοβολία σας, ο ενθουσιασμός σας, η κοινωνική παρουσία και η δημιουργικότητα σας, σας κάνουν περιζήτητους και ακαταμάχητους.

Αλλά θα πρέπει να ελέγξετε την ανάγκη σας να βρίσκεστε συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τον υπέρμετρο εγωισμό σας και την ανάγκη σας για κολακεία. Πολλοί από σας θεωρείτε τα πράγματα δεδομένα και δεν δίνετε σημασία στις αντιδράσεις των γύρω σας. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και στις ανάγκες του. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι είναι αυτό που θέλετε ή περιμένετε από την αισθηματική σας ζωή.

Μέσα στον μήνα έχετε την ευκαιρία, εάν είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, εάν δε είστε δεσμευμένοι, να βελτιώσετε σημαντικά τις συνθήκες στην σχέση ή τον γάμο σας. Στις 1 Αυγούστου ο Ερμής είναι στάσιμος για να επανέλθει στην ορθή του πορεία, οπότε έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις του Ιουλίου. Και από τις 21 του μήνα και μετά τα πράγματα αναμένεται να ηρεμήσουν ακόμη περισσότερο, με μια πολύ πιο αναλυτική ματιά που θα έχετε στα τεκταινόμενα.

 

 

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…