Gay Κριός || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

 Γενικά

Για το 2023 προβλέπεται επιτυχία και μια στροφή προς το καλύτερο για το ζώδιο σας! Τα αποτελέσματα των προγενέστερων προσπαθειών σας θα γίνουν αισθητά στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Όσοι εστιάζετε στην καριέρα, θα ισχυροποιήσετε την θέση σας μέσα στην χρονιά. Στον αισθηματικό τομέα το έτος αυτό θα θυμίζει παραμύθι, γεμάτο αγάπη και πάθος. Ταλέντα που δεν υποπτευόσασταν ότι διαθέτετε, θα βγουν στην επιφάνεια και κάποιες νέες πνευματικές δυνατότητες θα γίνουν αισθητές.

Ο Κρόνος θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ζωή σας μέσα στο 2023! Τον Μάρτιο, περνώντας από τον Υδροχόο στους Ιχθείς ενισχύει τη διαίσθηση σας. Από την θέση του αυτή θα επιτρέψει πλέον την θετική επιρροή του Δία, που μέχρι τώρα ήταν σχετικά μπλοκαρισμένος. Ο Δίας διέρχεται το ζώδιο σας μέχρι τις 16 Μαΐου ενισχύοντας την φιλοδοξία και φέρνοντας επιτυχία σε επιχειρηματικές προσπάθειες. Ο ανάδρομος Πλούτωνας μετά τις 11 Ιουνίου στον Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να πειθαρχήσετε, περιορίζοντας τον αυθορμητισμό σας. Τα προβλήματα που βιώσατε πρόσφατα θα αποτελέσουν την αφορμή της εσωτερικής μεταμόρφωσης σας.

Καριέρα

Όσοι επικεντρώσατε την προσοχή σας στην καριέρα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τώρα θα γευτείτε τους καρπούς της επιτυχίας. Μακροχρόνια έργα που έχουν ξεκινήσει προηγουμένως, τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Η επιμονή και η σοβαρότητα θα είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Απαιτείται ωστόσο να έχετε κατακτήσει τις εξειδικευμένες γνώσεις εκείνες, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους για ανώτερες θέσεις ή καταξίωση στον τομέα σας. Εάν δεν τις κατέχετε ακόμη, η πρόοδος θα είναι αργή.

Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, θα χρειαστείτε στόχους, ώστε να μπορέσετε να κάνετε βήματα προόδου. Αποφύγετε την ρουτίνα που θα σας βυθίσει στην απάθεια. Διαχειριστείτε τον χρόνο σας σωστά και θέστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας σε χρήση για να κάνετε την δουλειά σας πιο αποτελεσματική. Ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες σας θα έχετε πολλές. Το φθινόπωρο μπορεί να υπάρξει μια πρόταση για μια πολύ καλύτερη θέση εργασίας ή για την συμμετοχή σας σε ένα πολλά υποσχόμενο μακροχρόνιο έργο.

Οικονομικά

Θα είναι μια ευημερούσα χρονιά το 2023, χωρίς όμως τεράστια κέρδη ή το περιθώριο για μεγάλες σπατάλες. Το πρώτο εξάμηνο του έτους προβλέπονται αυξημένες δαπάνες για την επίλυση τρεχουσών προβλημάτων. Προσοχή ωστόσο στις προσωπικές σας δαπάνες, να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να σπαταλήσετε μεγάλα ποσά σε λάθος πράγματα, χώρια το ότι κινδυνεύετε από απάτες! Οι ριψοκίνδυνες επιλογές σας θα αποδειχτούν ασύμφορες οικονομικά μέσα στο 2023.

Την περίοδο του καλοκαιριού καλό θα ήταν να εξετάσετε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Θα έχετε αυξημένες πιθανότητες να βρείτε μια συμπληρωματική πηγή εισοδημάτων, εάν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο. Το φθινόπωρο μπορείτε να ελπίζετε σε κέρδη από επενδύσεις που κάνατε σε προγενέστερο χρόνο. Τον Δεκέμβριο συνιστάται να κάνετε έναν απολογισμό της χρονιάς από οικονομικής άποψης, να δείτε που κινηθήκατε σωστά και που αποτύχατε στις επιλογές σας. Γνωρίζοντας την πραγματική εικόνα των οικονομικών σας, θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε σωστότερα.

 Αισθηματικά

Μέσα στην χρονιά θα αλλάξει αργά αλλά σταθερά ο τρόπος που βλέπετε την σχέση σας. Η επιθυμία να ευχαριστήσετε το ταίρι σας θα είναι όλο και πιο έντονη. Θα είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας και έτσι θα μειωθούν αισθητά οι εντάσεις στην σχέση. Θα περιοριστεί αισθητά η ζήλια απέναντι στο ταίρι σας και θα πάψετε να βλέπετε παντού προδοσία. Ο μόνος τρόπος για να καταστρέψετε την σχέση σας μέσα στο 2023, θα ήταν να έχετε μια παθητική στάση, ανόρεκτη και αδιάφορη.

Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κατακτήσετε την ευτυχία. Υπό την προϋπόθεση βέβαια να αποζητάτε στο παρόν στάδιο της ζωής σας μια σταθερή σχέση. Υπάρχει η πιθανότητα να βιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος και να χάσετε το μυαλό σας με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσα στην χρονιά. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και στους δεσμευμένους του ζωδίου σας. Εάν αισθάνεστε ότι έκλεισε ο κύκλος της παρούσας σχέσης, προσπαθήστε τουλάχιστον να μην πληγώσετε τον σύντροφό σας. Η πιο ευνοϊκές για τα αισθηματικά σας περίοδοι του έτους είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Δεν θα πρέπει όμως να περιμένετε να έρθει η τύχη να σας βρει. Ενεργοποιηθείτε, κοινωνικοποιηθείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Συμβουλή

Αφήστε για λίγο τα μεγαλεπήβολα σχέδια και κάντε έναν απολογισμό, ώστε να θέσετε σωστές προτεραιότητες για το μέλλον σας. Κινηθείτε αργά και σταθερά στον δρόμο που χαράξατε, εάν θέλετε να έχετε επιτυχία. Η σταθερότητα θα αποτελέσει την βάση της επιτυχίας σας μέσα στο 2023! Η καλοσύνη, η προσοχή και η σύνεση μπορούν να σας βοηθήσουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε, και όχι το πείσμα ή η επιμονή, τυπικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας.

Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Gay Ταύρος || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Γενικά Ήρεμη και παραγωγική θα είναι η χρονιά αυτή, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις. Η σταθερή …