GAY ΛΕΩΝ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 21 Αυγούστου, και καθώς κυβερνά την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες και την κοινωνική – επαγγελματική σας φήμη και καταξίωση, την περίοδο αυτή θα είστε απόλυτα ικανοί να δημιουργήσετε από μόνοι σας τις ευκαιρίες που έχετε ανάγκη σε επίπεδο καριέρας. Μπορεί να πετύχετε μια προαγωγή, εάν έχετε υπαλληλική σχέση εργασίας, να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση ή να ξεχωρίσετε από το πλήθος για τις ικανότητες και τα επιτεύγματα σας. Μετά τις 21/8 θα περάσει η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας (χρήματα από την εργασία σας, προσωπικές πηγές και αξίες) που αφήνει σαφείς ενδείξεις ότι τα εισοδήματα σας θα βελτιωθούν σταδιακά.

Στον 2ο οίκο σας δε, θα εισέλθει αρχικά ο Άρης στις 18 του μήνα, και μετά την Αφροδίτη θα ακολουθήσουν ο Ήλιος (23/8) και ο Ερμής (29/8), πλανητικές διελεύσεις που μπορεί να σας ωθήσουν στο να ξοδέψετε αρκετά σημαντικά χρηματικά ποσά για την βελτίωση της εικόνας σας. Θα έχετε όμως και πολλά επαγγελματικά ταξίδια που θα ανοίξουν νέες και εξαιρετικά επικερδείς συνεργασίες! Ο Ουρανός, ο πλανήτης που κυβερνά τους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες του ωροσκοπίου σας, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στον οίκο της καριέρας σας. Με την πλανητικά αυτή διέλευση κάποιες παλιές συνεργασίες σας μπορεί να κλονιστούν συθέμελα, να αντιμετωπίσετε μεγάλα εμπόδια, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις ή κακή συνεννόηση με τον συνεταίρο σας.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Στο ζώδιο σας πραγματοποιείται μια παρέλαση αστέρων μέσα στον Αύγουστο, κάτι που σας οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ενδοσκόπηση. Είναι επίσης μια περίοδος της ζωής σας με σημαντική εύνοια στα προσωπικά σας ζητήματα και σημαντικές ζυμώσεις στον τομέα των συναισθηματικών σας και των προσωπικών σας σχέσεων.

Με την Νέα Σελήνη στις 31/7 στο ζώδιο σας οδηγείστε σε μια προσωπική ανανέωση, αλλάζοντας ενδεχομένως την εικόνα σας και αναλύοντας την εικόνα που θα θέλατε να παρουσιάσετε στους γύρω σας. Πολλοί όμως από εσάς θα χαρακτηρίζονται αυτή την εποχή από μια έντονη εγωκεντρική διάθεση, που να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό στις ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις, κοινωνικές, φιλικές ή ερωτικές. Οι ελεύθεροι θα δυσκολευτούν το διάστημα αυτό στις αρχές του μήνα να ξεκινήσουν μια καινούργια ερωτική σχέση, λόγω του γεγονότος αυτού.

Στο ζώδιο σας θα βρίσκεται ο Ερμής μεταξύ 11 και 29 του μήνα, ο Άρης μέχρι τις 18, ο Ήλιος μέχρι τις 23 και η Αφροδίτη μέχρι τις 21, με αποτέλεσμα να λάμπετε, να βρίσκεστε στο επίκεντρο των πεπραγμένων, κάτι βέβαια που απολαμβάνετε όσο δεν πάει, αλλά καλό θα ήταν να δημιουργήσετε χώρο και για τους δικούς σας ανθρώπους, και πιο συγκεκριμένα για το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Η εγωπάθεια σας θα μπορούσε πολύ εύκολα να δημιουργήσει εντάσεις με τον σύντροφό σας. Αντί όμως να επενδύσετε στον εαυτό σας και την προβολή μας, καλό θα ήταν να προσφέρετε γενναιόδωρα ότι και όσα μπορείτε στον σύντροφό σας. Πολλά συμβαίνουν μέσα στον Αύγουστο, οπότε συνιστάται να επωφεληθείτε τα μέγιστα για να εξισορροπήσετε την σχέση σας. Επικοινωνήστε με το ταίρι σας επί της ουσίας, ανοιχτείτε και εκφράστε τα συναισθήματα σας με θέρμη, ακόμη και με ρομαντισμό.

Στις 11 του μήνα, που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη και στον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την αγάπη και τον έρωτα, μόνο καλά πράγματα προμηνύονται για την συναισθηματική σας ζωή. Δώστε για να έχετε λαμβάνειν είναι το σύνθημα των ημερών! Διαφορετικά θα βρείτε μπροστά σας αδιέξοδα, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Ο Ουρανός, ο πλανήτης κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων του ωροσκοπίου σας, ξεκινάει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου, που σημαίνει ότι οι συναισθηματικές σχέσεις ή ο γάμος σας δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει στον αυτόματο πιλότο τους μήνες που ακολουθούν. Χρειάζεται πολύ μεγάλη και ειλικρινής προσπάθεια από την πλευρά σας για να τα καταφέρετε.

Τέλος, η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων σας, και μπορεί να φέρει μια περίοδο κρίσεων στην συναισθηματική σας ζωή. Ίσως ακόμη να σας οδηγήσει να λάβετε μια πολύ σοβαρή απόφαση για πορεία της σχέσης σας.

 

 

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 21, 16.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…