GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα στον Αύγουστο δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές ή μεγάλη πρόοδος στον τομέα της καριέρας σας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης που κυβερνά τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εργασία και υγεία) ξεκινάει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να εξετάσετε ή να επαναξιολογήσετε ζητήματα καριέρας και τους τρόπους που προσεγγίζετε εσείς τα ζητήματα που είναι συναφή με την εργασία σας. Αποφασίστε εάν αυτό που κάνετε σας ευχαριστεί, εάν κρίνετε τον εαυτό σας σαν επαρκή και αποτελεσματικό για την δουλειά που κάνετε ή τι θα πρέπει να αλλάξετε για να βελτιωθείτε.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου ενεργοποιεί επίσης τον 6ο οίκο σας! Είναι η σωστή χρονική στιγμή να αποφασίσετε ποιά επαγγελματικά σας βήματα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και θα πρέπει να αλλάξετε πορεία. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να τερματίσετε κάποιες δραστηριότητες που έχουν παρατραβήξει και απομυζούν πολύ ενέργεια αλλά και πολλούς πόρους με μηδαμινά αποτελέσματα. Μην κάνετε ωστόσο βιαστικές κινήσεις, ζυγίστε τα πράγματα προσεκτικά και κυρίως ασχοληθείτε με ένα ζήτημα τη φορά.

Σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Η Αφροδίτη και ο Άρης, οι πλανήτες που κυβερνούν τα οικονομικά του ωροσκοπίου σας, εισέρχονται στο ζώδιο σας στις 21 και 18 του μήνα αντίστοιχα. Όσοι από εσάς έχετε δικά σας επιχείρηση, το διάστημα αυτό θα δείτε να αυξάνεται η κερδοφορία της. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ότι δουλειά και αν κάνετε, είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να μειώσετε την έκθεση σας σε χρέη!

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου είστε πιο εσωστρεφείς, πιο ήσυχοι και επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, κυρίως ψυχικές και πνευματικές. Συνιστάται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί τόσο στην συναισθηματική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η πληθώρα πλανητών (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) που θα διέρχονται τον 12ο οίκο σας (απομόνωση, μυστικοί εχθροί, αλλά και πνευματική και ψυχική θεραπεία) σας ωθούν σε μια πιο εσωτερική πορεία, σε μια αναγκαία απομόνωση για αυτογνωσία και αυτοθεραπεία. Εάν είστε σε σχέση, καλό θα ήταν να εξηγήσετε στον σύντροφό σας, ότι αισθάνεστε την ανάγκη να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να μην αναρωτιέται με την συμπεριφορά σας.

Καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες περνάνε στο ζώδιο σας (Άρης στις 18, Αφροδίτη στις 21, Ήλιος στις 23 και Ερμής στις 29) γίνεστε όλο και πιο δραστήριοι, ελκυστικοί αλλά και περίεργοι για το τι συμβαίνει γύρω σας. Η φάση της απομόνωσης έχει τελειώσει και επισήμως… Συνεχίζετε ωστόσο να εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας, οπότε οι σχέσεις σας αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Εάν είστε παντρεμένοι, θα διαπιστώσετε ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να έρθετε σε συνεννόηση με τον σύντροφό σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, δεν θα ξέρουν την περίοδο αυτή τι ακριβώς θέλουν αναφορικά με την ερωτική τους ζωή. Έτσι, παρά το γεγονός ότι θα φαίνονται στα μάτια των άλλων σαν ελκυστικοί, προσελκύοντας πλήθος υποψήφιων συντρόφων ή εραστών, πολλοί από εσάς δεν θα ενδιαφέρεστε καν. Άλλοι πάλι θα θέλουν πάρα πολλά, εδώ και τώρα, και θα ονειρεύονται την τέλια σχέση, λαγούς με πετραχήλια δηλαδή…

 

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 16, 22.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον &sigma…