GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

 

Συναισθηματικά – Οικονομικά


Ο οίκος της καριέρας σας, της κοινωνικής και επαγγελματικής σας φήμης και φιλοδοξιών είναι γεμάτος από πλανήτες τον  Αύγουστο αυτό. Ο Άρης διέρχεται ήδη τον οίκο αυτό και θα συνεχίσει μέχρι τις 18 Αυγούστου, ο Ερμής περνάει μεταξύ 11 και 29, η Αφροδίτη δηλώνει την παρουσία της από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 21, και ο Ήλιος μέχρι τις 23 Αυγούστου. Όλες αυτές οι διελεύσεις σας βοηθούν να ξεχωρίσετε από το πλήθος, να γίνετε γνωστοί ή να αναλάβετε τα ινία σε ένα ομαδικό έργο.

Η Νέα Σελήνη της 31 Ιουλίου ενεργοποιεί επίσης τον οίκο της καριέρας σας, που σημαίνει ότι εύκολα θα μπορούσατε να δικτυωθείτε επαγγελματικά και να προωθήσετε  την καριέρα σας, ή εάν αναζητάτε μια νέα κατεύθυνση, να βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Εκμεταλλευτείτε την πλανητική εύνοια και καταστρώστε νέα επαγγελματικά πλάνα, αναβαθμίστε το επαγγελματικό προφίλ σας και ενισχύστε την φήμη σας στους επαγγελματικούς κύκλους με κάθε μέσο.  Μετά τις 18 Αυγούστου καλό θα ήταν να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας σε ομαδικές δράσεις ή συνέργειες με επαγγελματικές ομάδες. Ίσως δεχτείτε συμφέρουσες προτάσεις από φιλικά πρόσωπα. Όσοι δε είστε άνεργοι, μέσα στον Αύγουστο έχετε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε δουλειά που θα ξεπερνά κάθε προσδοκία σας.

Σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, τα νέα είναι ευχάριστα! Τα εισοδήματα σας βελτιώνονται μετά τις 11 του μήνα, όταν ο Δίας επιστρέφει στην ορθή πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και στον 2ο οίκο σας (εισοδήματα από τη δουλειά σας), τον οποίο επίσης κυβερνά. Εμπνεύσεις για το πώς θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα αναμένεται να έχετε ιδίως μετά τις 20 του μήνα και δεν θα σας πάρει πολύ καιρό για να τις πραγματοποιήσετε.

Για όσους ενδιαφέρεστε να επενδύσετε, ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να πραγματοποιήσετε αυτό που σκέφτεστε ή αναβάλετε από τον Απρίλιο. Μην πιέζετε όμως καταστάσεις και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις για να βγάλετε πολλά και εύκολα χρήματα. Στην περίπτωση αυτή ο Δίας μπορεί να γίνει και τιμωρός…

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η καριέρα σας απορροφά πολύ από τον χρόνο και την ενέργεια σας αυτό τον Αύγουστο, οπότε αναγκαστικά αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στα συναισθηματικά σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, η πιθανότητα να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει είναι πολλές, αλλά θα πρόκειται για άτομο που επίσης θα κυνηγά την καριέρα του. Ίσως τα άτομο που σας ενδιαφέρει να είναι άτομο με πολλές γνωριμίες και ευρύ κύκλο, καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά.
Ίσως όμως και να έχετε υπέρμετρα ρομαντικές διαθέσεις, μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις ή πολύ υψηλές προσδοκίες που θα είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Εάν όμως ανοίξετε την καρδιά σας και κατεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών σας, μπορείτε να γνωρίστε την αγάπη της ζωής σας. Τον Αύγουστο θα χαρακτηρίζεστε από περίσσια χάρη και γοητεία, με αποτέλεσμα να γοητεύετε τους γύρω σας με ευκολία και να κατακτάτε ότι επιθυμείτε! Ξέρετε πώς να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, να μαγέψετε όσους αναζητούν «ποιητικές» βραδιές και συναισθηματική ένταση.  Αλλά η γοητεία που θα έχετε μπορεί επίσης να ευνοήσει και τους παντρεμένους του ωροσκοπίου σας,  με το να απομακρύνει την πλήξη και την ανία της καθημερινότητας και να ανανεώσει την συναισθηματική σας ζωή.

Ο Ουρανός ξεκινάει στις 12 Αυγούστου την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιο του Ταύρου και στον οίκο του ζευγαριού του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου ιδανικής για να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσει στην σχέση ή την οικογένεια σας. Αποφύγετε ξεσπάσματα, ειδικά μετά τις 18 του μήνα, καθώς θα προκύψουν μεγάλες αντιπαραθέσεις στο ζευγάρι.

 

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 16, 24.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…