GAY ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στις 12 Αυγούστου ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική φήμη, στόχοι) είναι στάσιμος για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, που θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του χρόνου. Το γεγονός δε ότι είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας, σημαίνει ότι οι μακροχρόνιοι στόχοι σας και τα επαγγελματικά σχέδια θα πρέπει να επανεξεταστούν. Επίσης προτείνει να εξετάσετε εάν είστε ευχαριστημένοι με την τωρινή πορεία της καριέρας σας, εάν θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε όσα επιθυμείτε. Καλό είναι να εξετάσετε με αναλυτικό τρόπο τις σημαντικές κινήσεις καριέρας που έχετε κάνει και να εντοπίσετε αδυναμίες στον σχεδιασμό ή την εκτέλεση.

Πολλοί μεταξύ σας ίσως αρχίσουν να σκέφτονται να ξεκινήσουν την δική τους δουλειά ή να αλλάξουν καριέρα. Σχεδιάστε προσεκτικά τα βήματα που θα ακολουθήσετε ώστε να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου στον 10ο οίκο σας, προϊδεάζει για κάτι σημαντικό. Υπάρχει το ενδεχόμενο για μια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί όμως και να κλείσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας, με άμεσες συνέπειες στην καριέρα σας. Μπορεί να ενθουσιαστείτε με τις εξελίξεις, δεν θα πρέπει όμως να κάνετε σε καμία περίπτωση βιαστικές κινήσεις.

Προσοχή τις 16 και 17 Αυγούστου, καθώς θα έχετε την τάση να πάρετε αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας ή οικονομικών που δεν θα είναι καθόλου παραγωγικές. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα! Μετά τις 20 Αυγούστου οι μέρες θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές και το μυαλό σας πιο καθαρό. Μπορεί επίσης την περίοδο του τελευταίου δεκαήμερου του μήνα να έχετε την στήριξη της οικογένειας σας με πολύ πιο αποτελεσματικούς τρόπους.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι στις 11 Αυγούστου τερματίζεται η πολύμηνη ανάδρομη πορεία του Δία, που διέρχεται τον 8ο οίκο σας (κοινοί πόροι, δάνεια, φόροι αλλά και κέρδη και κληρονομιές). Αυτό προδιαθέτει για ανέλπιστα κέρδη, αυξημένες αποδώσεις τοποθετήσεων, θετικές δικαστικές αποφάσεις ή διευθετήσεις που αφορούν περιουσιακά στοιχεία που κατέχετε από κοινού ή προβληματικές τοποθετήσεις που θα ξεκαθαρίσουν!

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας των μεγάλων κατακτήσεων ή των μεγάλων συναισθηματικών περιπετειών, αν και μετά τις 18 του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο να βιώσετε κάποια συναισθηματικά ανοίγματα. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το διάστημα αυτό παραγωγικά, να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να αποκοπείτε από το οδυνηρό παρελθόν σας, που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά και να απαλλαγείτε από την μελαγχολία που σας βαραίνει από μια σχέση που έχει τελειώσει και έχει σημαδέψει τη ζωή σας.

Η οικογενειακή ζωή ευνοείται μέσα στον Αύγουστο, καθώς και ο προγραμματισμός να ξεκινήσετε μια οικογένεια.  Όσοι μεταξύ σας βρίσκεστε εδώ και καιρό σε μια σταθερή και υγιή σχέση που δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, ίσως να αποφασίσετε να ακολουθήσετε το επόμενο λογικό βήμα. Αυτό μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση ή ακόμη και η απόκτηση ενός κοινού περιουσιακού στοιχείου, που θα αυξήσει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όσο για τους παντρεμένους του ζωδίου σας, ίσως να ασχοληθείτε με αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι με τον ταίρι σας. Το ενδεχόμενο να αποκτήσετε απογόνους μπορεί επίσης να εξεταστεί το διάστημα αυτό.

Καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες θα κινούνται μέσα από τον 5ο οίκο σας (έρωτας και αγάπη), οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να προσελκύσετε τα άλλο σας μισό. Την αρχή την κάνει ο Άρης στις 18 Αυγούστου, τον ακολουθεί η Αφροδίτη (21 Αυγούστου), ο Ήλιος (23/8) και ο Ερμής (29/8). Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά θα έχετε την χαρά να δείτε έμπρακτα και την αγάπη του συντρόφου σας.

 

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…