GAY ΤΟΞΟΤΗΣ– Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας του οίκου της καριέρας, επανέρχεται στην ορθόδρομη κίνηση του από τις 1 Αυγούστου, αλλά ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στις 12 Αυγούστου στον οίκο της εργασίας σας. Έτσι ίσως και να υπάρξει μια εξέλιξη στην δουλειά σας που δεν την περιμένατε, ή μια ασυνεννοησία με συνεργάτες και συναδέλφους ή ακόμη και επιπλοκές που αφορούν συγκεκριμένα έγγραφα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας, να είστε σίγουροι ότι ακολουθείτε τις προβλεπόμενες διαδικασίας κατά γράμμα ή ακόμη και να ζητάτε έγγραφη εντολή για ότι σας φανεί ασυνήθιστο ή περίεργο, ώστε να είστε καλυμμένοι ανά πάσα στιγμή. Εάν αναζητάτε δουλειά, δεν χάνετε τίποτε να επικοινωνήσετε με ένα παλαιότερο εργοδότη σας. Ίσως να έχει κενές θέσεις εργασίας.

Ο 10ος οίκος του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση και φήμη, επιτεύγματα και φιλοδοξίες) θα παρουσιάσει αρκετή κινητικότητα τον Αύγουστο. Θα διέρχονται από αυτόν ο Άρης μέχρι τις 18 του μήνα, η Αφροδίτη μέχρι τις 21, ο Ήλιος μέχρι τις 23 και ο Ερμής μέχρι τις 29 Αυγούστου. Έτσι, εάν καταβάλλετε λίγη προσπάθεια από την δική σας πλευρά, μπορείτε νε βελτιώσετε το εισόδημα σας ή να έχετε πολύ καλύτερες ευκαιρίες να προχωρήσετε επαγγελματικά αλλά και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Νέα σχέδια μπορεί να αρχίσουν να παίρνουν μορφή μετά την Νέα Σελήνη της 30 Αυγούστου!

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας του οίκου που σχετίζεται με τον γάμο και τις σχέσεις σας, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 1 Αυγούστου. Αποτελεί μια πολύ καλή είδηση, καθώς θα σταματήσουν οι προστριβές και οι έριδες με τον σύντροφό σας. Θα μπορέσετε να ανακαλύψετε πάλι όλα αυτά που σας δένουν, αφήνοντα για λίγο στην άκρη ότι είναι αυτό που σας χωρίζει. Η επικοινωνία είναι πολύ καλύτερη μέσα στον Αύγουστο και θα μπορέσετε να ξανακτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε τον προηγούμενο μήνα.

Ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφει επίσης σε ορθή πορεία στις 11 του μήνα. Έτσι μετά από μακρά ανάλυση προσωπική και των σχέσεων σας, λογικά είστε τώρα σε θέση να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να προχωρήσετε σε δράση, ώστε να επαναφέρετε την ερωτική-συναισθηματική σας ζωή σε ισορροπία.  Εάν κάνατε τη δουλειά σας σωστά και πήρατε τα μαθήματα σας, τώρα θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα σφάλματά σας, άσχετα εάν δεν τα παραδεχτείτε ποτέ… Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε τις υποχωρήσεις σας στην σχέση ή στον γάμο και να δώσετε έστω και μια μικρή ικανοποίηση στο ταίρι σας.  Και αφού αποκαταστήσετε τις ισορροπίες, προγραμματίστε ένα ταξίδι από κοινού, κάτι που και εσάς σας ευχαριστεί, και θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε μαζί και να ξαναβρείτε τον βηματισμό σας σαν ζευγάρι.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί μέσα στον Αύγουστο να ενθουσιαστούν με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από διαφορετική κουλτούρα και να ξεκινήσουν μια σχέση μακρινών αποστάσεων. Υπάρχουν δε βάσιμες ενδείξεις, το άτομο αυτό να είναι ακαδημαϊκός ή να έχει σχέση με ανώτερη εκπαίδευση. Στις 18 Αυγούστου περνάει στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική φήμη) ο Άρης, ο κυβερνήτης των σχέσεων σας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εμπλακείτε στο δεύτερο μισό του μήνα σε μια ρομαντική σχέση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, ίσως ακόμη και με ένα ανώτερο στέλεχος της επιχείρησης που απασχολείστε.

 

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 41, 32, 23, 14, 5, 25, 16.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…