GAY ΤΟΞΟΤΗΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ερμής κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο οίκο . στο ζώδιο του. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας θα επικοινωνήσετε, θα τηλεφωνήσετε, θα μιλήσετε με πνεύμα και προσαρμοστικότητα αλλά και αστάθεια και μέσα από το γάμο και τις συνεργασίες.

 Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου σας που αφορά την εργασία και την υγεία, διέρχεται από τις 9 Ιουνίου και μετά τον οίκο των συνεργασιών και του γάμου σας. Η διέλευση αυτή μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική για την επαγγελματική ζωή και την καριέρα σας. Εάν αναζητάτε εργασία, θα υπάρξει στήριξη από κάποιους προκειμένου να βρείτε μια θέση. Ίσως όμως και να μεταπηδήσετε σε μια επιχείρηση που προσφέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας, να ξεκινήσετε μια δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα ή απλά να κάνετε πολύ καλή εντύπωση στους ανωτέρους σας και να σας δώσουν μια ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο. Από την άλλη, ο Ερμής, κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα και δημόσιος βίος), θα διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου τον 8ο οίκο σας (σεξ και πάθη, θάνατος και αναγέννηση). Η διέλευση αυτή συνιστά να κάνετε ριζικές αλλαγές στις επαγγελματικές σας στρατηγικές και σε μακροχρόνια projects  που έχετε σε εξέλιξη. Ενδεχομένως όμως να σας ωθεί στο να ξεπεράσετε βαθιά ριζωμένες φοβίες για να πάρετε τα επάνω σας.

Όσο αφορά τα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ίσως προκληθούν διαπληκτισμοί και ένα αίσθημα έντονης δυσαρέσκειας. Η διαχείριση ειδικά κοινών εσόδων στο ζευγάρι θα πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Εξ ίσου δύσκολη θα αποδειχτεί η διαδικασία που αφορά κληρονομικά ζητήματα, μια δικαστική διαμάχη για οικονομικά θέματα ή την αποπληρωμή ενός χρέους. Σε ότι αφορά φόρους και υποχρεώσεις σας στο δημόσιο, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά εάν το όφελος είναι παλιό!

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο Άρης κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο οίκο . σε πτώση. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα σας λείπει η αγωνιστική διάθεση, η όρεξη για δράση, ή οποιαδήποτε δύναμη και ενεργητικότητα. 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τον γάμο και τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι συγκρούσεις με το ταίρι σας που αφορούν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ σας. Και η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να ανθίσει ξανά, εάν θελήσετε να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα αισθανθείτε το διάστημα αυτό να ανάβει μια σπίθα και μια πολύ βαθιά έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσετε. Ωστόσο, ευεργετικές ημερομηνίες για την εμπέδωση μιας σχέσης με μέλλον εντοπίζονται στο πρώτο μισό του μήνα. Εάν συμπέσουν οι συγκυρίες και πραγματοποιηθεί η γνωριμία μετά τα μέσα Ιουνίου, η σχέση αυτή δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ το επίπεδο της σεξουαλικής έλξης!

Από τις 9 Ιουνίου και μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο οίκο σας και μπορείτε να περιμένετε αισθητή βελτίωση στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν συνδέεστε συναισθηματικά με ένα συνεργάτη σας, η σχέση αυτή μπορεί να εμβαθύνει σημαντικά την περίοδο αυτή και να θελήσετε να προχωρήσετε σε γάμο. Μια άλλη σημαντική διέλευση για τα συναισθηματικά σας είναι το πέρασμα του Ερμή μεταξύ 4 και 27 του μήνα από τον οίκο των συναισθηματικών σας σχέσεων, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Άρη (κυβερνήτη της αγάπης σας). Οι συνδυασμένες αυτές διελεύσεις ενθαρρύνουν την συναισθηματική εμβάθυνση! Με την επιρροή τους θα αναζητήσετε τρόπους να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας ή ακόμη και να μοιραστείτε υλικούς-οικονομικούς πόρους που μέχρι στιγμής δεν μοιραζόσασταν.

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την 05-06-2019 , οπότε θα έχουν το λόγο η φαντασία, η ευαισθησία, η εγκράτεια. , αλλάζει οίκο και περνάει 8ο οίκο την 05-06-2019 οπότε γενετήσια ορμή, κληρονομιάς, επενδύσεις σας απορροφούν, αλλάζει οίκο και περνάει 9ο οίκο την 26-06-2019 , οπότε μακρινά ταξίδια, σπουδές, πτυχία, ιδανικά, έχουν το λόγο.

 

  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…