GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019

Η νέα Σελήνη της 01-08-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα ο Αύγουστος ευνοεί τις συνεργασίες και την ομαδική δουλειά, παρά να προσπαθείτε να επιβιώσετε μόνοι σας. Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου, και η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα, στις 30 Αυγούστου, ευνοούν τις καινούργιες επαγγελματικές επαφές και νέες συνεργασίες ή την διακοπή παλιών συνεργασιών που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Εξαναγκάζεστε από τις συνθήκες να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές στις προσεγγίσεις σας, να υπολογίζετε την παραμικρή παράμετρο, αν και κατά βάση ονειρεύεστε και προσδοκάτε την τέλια δουλειά, χωρίς προβλήματα, με το τέλειο εισόδημα…

Ο Ερμής επιστρέφει την πρώτη μέρα του μήνα στην ορθή του πορεία και τον ακολουθεί στις 11 του μήνα ο Δίας, οπότε κάποιες διαπραγματεύσεις που παρουσίασαν καθυστερήσεις και προβλήματα, τώρα μπορούν να μπουν στην τελική ευθεία. Έχετε την εύνοια των πλανητών να ενώσετε τις δυνάμεις σας με μια ομάδα ή να δημιουργήσετε υπό την ηγεσία σας μια ομάδα, που θα προωθήσει δυναμικά την δουλειά σας ή να αναλάβει μεγαλύτερης εμβέλειας έργα, ανάλογα και με τον αντικείμενο απασχόλησης σας. Εάν είστε υπάλληλοι, το δεύτερο μισό του μήνα είναι καλό να διαπραγματευτείτε κάποιες καλύτερες συνθήκες εργασίας ή αμοιβής.

Εάν είστε άνεργοι, συνιστάται να κοινωνικοποιηθείτε και να κοινοποιήσετε σε κάθε πιθανό κύκλο ότι αναζητάτε εργασία, γιατί μέσω γνωστών ή παλαιότερων εργοδοτών θα μπορέσετε να βρείτε μια πολύ ικανοποιητική θέση εργασίας. Κατεβάστε όμως λίγο τον πήχη των προσδοκιών σας αναφορικά με τον πιθανό μισθό σας, για να μην απογοητευθείτε. Μην απορρίπτετε αβασάνιστα δουλειές, επειδή η αμοιβή δεν θα είναι εκ πρώτης όψεως αυτή που θα περιμένατε. Η ευελιξία σας στην αγορά εργασίας θα φέρει και την επιτυχία από εκεί που δεν το περιμένετε!

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά
Η Νέα Σελήνη της 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις και γάμος) και η Νέα Σελήνη της 30 Αυγούστου τον 8ο οίκο σας (συναισθηματικές σχέσεις). Διέρχονται δε από τον 7ο οίκο σας ο Ερμής (μεταξύ 11 και 29/8), ο Άρης (μέχρι τις 18/8), ο Ήλιος (μέχρι τις 23 Αυγούστου και η Αφροδίτη (μέχρι τις 21/8). Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα περάσουν σταδιακά στον 8ο οίκο σας κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ο Αύγουστος λοιπόν του 2019 είναι ο ιδανικότερος μήνας του έτους να ξεκινήσετε μια καινούργια αισθηματική σχέση ή να δώσετε το φιλί της ζωής σε μια καταπονημένη από τον καιρό και τα προβλήματα σχέση ή γάμο. Πολλοί του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία αυτό το μήνα να επιλύσουν χρόνια προβλήματα με το ταίρι τους και να επανασυνδεθούν σε ένα πολύ πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας, μιλήστε του για τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Προσφέρετε του τρυφερότητα και ακούστε τις δικές του ανησυχίες και επιθυμίες, εάν θέλετε να επανέλθουν οι ισορροπίες και να εκπέμπετε και πάλι στα ίδια μήκη κύματος στην σχέση. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να ζητά όλο και μεγαλύτερη προσοχή από σας, να αισθάνεται παραμελημένος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες πρόσκαιρες προστριβές.

 

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…