Γουρούνι || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 και 2007

 

Το 2020, το έτος του Αρουραίου του μετάλλου, θα είναι μια χρονιά που θα χαρακτηρίζεται από εξαιρετική τύχη για όσους γεννήθηκαν σε ένα έτος του Γουρουνιού! Μετά από ένα μάλλον χαοτικό έτος, τα άστρα επιτέλους ευθυγραμμίζονται για σας και θα αρχίσετε από την αρχή του έτους να αισθάνεστε τη διαφορά σε κάθε επίπεδο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη και άλλα μαθήματα που θα πρέπει να μάθετε, κάτι που σημαίνει, ότι παρ΄ όλους τους θετικούς οιωνούς, το έτος δεν θα είναι τέλειο, ούτε και ανέφελο. Πρώτα απ όλα, θα πρέπει να είστε λογικοί και προσγειωμένοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Και έπειτα, ήρθε η ώρα να βάλετε το καλό των υπολοίπων πάνω από τις δικές σας επιθυμίες και επιδιώξεις. Και το τελευταία και σημαντικότερο μάθημα που θα πρέπει να μάθετε, είναι να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Μέσα στο 2020 θα κληθείτε πολλές φορές να αλλάξετε τα σχέδια σας την τελευταία στιγμή.

Η βελτίωση των οικονομικών και επαγγελματικών σας προοπτικών έχει μεν άμεση σχέση με τις προσπάθειες που καταβάλλατε τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι και θέμα τύχης, καθώς κάποιοι μεταξύ σας θα έχουν την εύνοια, να βρίσκονται στην σωστή θέση την κατάλληλη χρονική στιγμή και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες. Μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσει επίσης και η ειλικρίνεια και η εντιμότητα σας. Πολλοί μεταξύ σας θα ευνοηθούν στην εξέλιξη της καριέρας τους από το αντίθετο φύλο. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια και μην καταφεύγετε σε μεγαλομανίες, αποφεύγοντας τις σειρήνες της τρυφηλής ζωής.

 

Τυχεροί αριθμοί κατά το 2020: 1, 5 και 9

Τυχερά χρώματα κατά το 2020: κίτρινο, γκρι, καφέ και χρυσό

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα κατά το 2020: νοτιοανατολικά και βορειοανατολικά

 

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

Θα έχετε αυξημένο πάθος την περίοδο αυτή για το ταίρι σας και η προσοχή σας θα είναι στραμμένη επάνω του και στις ανάγκες του. Δείχνοντας τα συναισθήματα σας και κάνοντας ότι περνάει από το χέρι σας για να είναι καλά θα έχει εξαιρετικά θετική επίπτωση συνολικά στην μεταξύ σας σχέση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να κάνετε κάποια σημαντική γνωριμία και να ξεκινήσετε μια σχέση, η οποία θα γυρίσει στη ζωή σας τα πάνω κάτω.

 

Δεύτερο τρίμηνο

Τα σύννεφα που μπορεί να υπήρχαν στην σχέση σας, την περίοδο αυτή θα σκορπίσουν τελείως. Η σχέση σας με το ταίρι σας θα είναι πιο δυνατή και σταθερή από ποτέ άλλοτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα είστε την περίοδο αυτή εξαιρετικά κοινωνικοί και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και των κοινωνικών επαφών σας. Οι έξοδοι σας θα είναι πολλές, θα δεχτείτε πολλές προσκλίσεις και οι γνωριμίες σας θα είναι πολλά υποσχόμενες από αισθηματικής άποψης. Είναι δε πιθανό, μια φιλική σχέση να πάρει μια πιο ρομαντική τροπή…

 

Τρίτο τρίμηνο 

Εάν συζείτε με το ταίρι σας ή είστε παντρεμένοι, θα βιώσετε μια πολύ ρομαντική περίοδο στη ζωή σας. Κάντε την συναισθηματική σας σταθερότητα και ισορροπία πρώτη σας προτεραιότητα. Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε με ευκολία όποια προβλήματα μπορεί να προϋπήρχαν και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μικρά δώρα και κάποιες λεπτές χειρονομίες μπορούν να παίξουνε πολύ θετικό ρόλο στην διαμόρφωση ενός κλίματος αγάπης και ρομαντισμού. Εάν είστε ακόμη ελεύθεροι κατά το ξεκίνημα του τρίτου τριμήνου, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην χάνετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια σχέση που θα είναι εξαιρετική και μακροχρόνια.

 

Τέταρτο τρίμηνο

Εάν έχετε βρει ήδη το άλλο σας μισό, η σχέση σας θα παρουσιάσει σταθερότητα και αρμονία! Χαρείτε την ομορφιά και την ισορροπία στην κάθε της στιγμή. Οι αδέσμευτοι ας προετοιμαστούν για μια περίοδο με αρκετή εύνοια στα αισθηματικά τους. Αν και ο γάμος φαίνεται για σας τη στιγμή αυτή μια πολύ μακρινή προοπτική, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεστε…

 

Οικονομικά

Οι συνεταιρισμοί και οι οικογενειακές επιχειρήσεις δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε ή θα φανταζόσαστε. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν με δραματικό τρόπο λόγω γεγονότων που δεν περιμένατε. Δεν είναι μια καλή χρονιά επίσης για επέκταση των δραστηριοτήτων σας και ίσως να έχει φτάσει η χρονική στιγμή να σκεφτείτε ή να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Δείτε τα πράγματα με θετική ματιά και μην σας καταβάλουν οι δυσκολίες. Ενδεχομένως ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αναγκαστείτε να κάνετε να αποτελεί ευλογία σε βάθος χρόνου!

 

Υγεία 

Το βασικό εμπόδιο για μια καλή υγεία και φυσική κατάσταση είναι τα άγχη και οι αγωνίες σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και το άγχος σας είναι υποσυνείδητο και δεν μπορείτε να το ελέγξετε, εν τούτοις θα έχει σημαντικές συνέπειες στην υγεία σας. Προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, ώστε να είστε και σεις σε θέση, απαλλαγμένοι από άγχη και εντάσεις να βοηθήσετε αποτελεσματικά τα άτομα που σας χρειάζονται.

 

Γουρούνια των πέντε στοιχείων κατά το 2020

 

Γουρούνι με νερό (1983)

Έχετε γεννηθεί από τις 13.2.1983 μέχρι τις 1.2.1984; Μην είστε ανυπόμονοι με την πορεία των σχεδίων σας. Προχωρήστε βήμα-βήμα και κάπου στην πορεία θα συναντήσετε την εύνοα της τύχης και θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας. Θα υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη αυτή τη χρονιά! Από άποψη υγείας, αποφύγετε κάπνισμα και ποτό, καθώς μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής. Και φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά.

 

Γουρούνι με μέταλλο (1971)

 Όσοι γεννηθήκατε από τις 27 Ιανουαρίου 1971 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 1972 ανήκετε στο Γουρούνι με στοιχείο το μέταλλο. Θα έχετε την εύνοια της τύχης στα επαγγελματικά σας μέσα στο 2020. Οι προϊστάμενοι σας πλέκουν το εγκώμιο σας και ενδεχομένως να έχετε και μια αύξηση στις αποδοχές σας. Και όσο για την πολυπόθητη προαγωγή, δεν αργεί… Ίσως να υπάρξει και κάποιο μπόνους για την σκληρή σας δουλειά, που δεν το περιμένετε. Όσοι έχετε τις δικές σας επιχειρήσεις, η χρονιά θα κυλίσει πολύ καλά, αποφύγετε όμως τις καυχησιές, για να μην προκαλέσετε τον φθόνο των γύρω σας.

 

Γουρούνι με γη (1959)

 Γεννηθήκατε από τις 8.2.1959 μέχρι τις 27.1.1960; Θα έχετε πάρα πολύ δουλειά και αρκετή κούραση μέσα στο 20220, αλλά όλα θα εξελιχθούν κατ ευχή. Θα έχετε αύξηση των εισοδημάτων σας, αλλά παράλληλα θα υπάρξουν και αυξημένα έξοδα. Κάντε καλή διαχείριση και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε φιλικά πρόσωπα ή να μπείτε εγγυητές για τρίτους. Από άποψη υγείας, προσέξτε τραυματισμούς από μαχαίρια, καθώς και την διατροφή σας, γιατί θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα υγείας.

 

Γουρούνι με φωτιά (1947)

Αφορά όσους γεννηθήκατε μεταξύ 22 Ιανουαρίου 1947 και 9 Φεβρουαρίου 1948. Εσείς θα έρθετε αντιμέτωποι με προστριβές και διαπληκτισμούς σε επίπεδο οικογένειας. Όσοι από εσάς βαριέστε από την καθημερινή σας ρουτίνα, προσπαθήστε να ενεργοποιηθείτε και να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε προσπαθήσει μέχρι τώρα, διαχειριζόμενοι τον ελεύθερο σας χρόνο πιο δημιουργικά. Η υγεία σας προβλέπεται να είναι καλή, για να τη διατηρήσετε δε σε καλά επίπεδα, εντάξετε κάποια άσκηση τις πρωινές ώρες.

 

Γουρούνι με ξύλο (1995)

Εάν γεννηθήκατε από 31.1.1995 μέχρι 18.2.1996 και είστε υπάλληλοι, ακολουθήστε τις συμβουλές ατόμων με μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία από σας. Να προσέχετε μοχθηρά άτομα που σας επιβουλεύονται. Όσοι από σας συνεχίζετε να σπουδάζετε, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να έχετε την επιτυχία που θέλετε. Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε δικαστικές διαμάχες και αποφύγετε την ανάμειξη σας σε κουτσομπολιά. Δεν θα σας βγουν σε καλό…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…