Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Ο μήνας θα είναι αρκετά πετυχημένος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, οπότε δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Αντίθετα μάλιστα! Κάποιοι θα λάβετε κάτω από τις θετικές πλανητικές συγκυρίες μια προαγωγή, άλλοι μια αύξηση μισθολογική ή μια καινούργια και πιο υπεύθυνη θέση εργασίας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να συνάψετε το διάστημα αυτό μια πολλά υποσχόμενη καινούργια συνεργασία. Μετά τις 20 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα κινείται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 10 Μαρτίου, για να περάσει στην συνέχεια στον 11ο οίκο. Από την θέση αυτή σας κάνει πολύ πιο επίμονους και σίγουρους σε επαγγελματικά ζητήματα. Νέες ιδέες μπορούν να φέρουν μια αλματώδη εξέλιξη στην καριέρα σας. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε και κατά πόσο θα είναι η προσέγγιση σας σοβαρή και προσεκτικά μελετημένη. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για σας να ξεπεράσετε δυσκολίες και να εξαλείψετε τον ανταγωνισμό. Καινούργια συμβόλαια και συμφωνίες συνεργασίας μπορούν να αυξήσουν την κερδοφορία σας. Ο Μάρτιος είναι ένας ελπιδοφόρος μήνας για τα οικονομικά σας, καθώς αυτά που προγραμματίζετε θα πραγματοποιηθούν. Οι έντονες επιθυμίες σας θα προσελκύσουν τις ευκαιρίες εκείνες που πρέπει. Ξεκινήστε καινούργιες προσπάθειες και επενδύστε ενέργεια και χρήμα σε καινούργια έργα. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη διέρχεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου το ζώδιο του Υδροχόου και τον 9ο ηλιακό οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Μετά τις 11 Μαρτίου που περνάει ο πλανήτης της αποπλάνησης στους Ιχθείς και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, η προσοχή σας θα είναι πλέον στραμμένη στον τομέα της καριέρας. Η συναισθηματική και η σεξουαλική ζωή των δεσμευμένων αναμένεται να παρουσιάσει μια κάμψη, μια και στο μυαλό σας θα είναι συνεχώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σας. Η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου στους Ιχθείς μπορεί να φέρει μεγάλη στήριξη σε όσους σκέφτονται να αλλάξουν δουλεία ή καριέρα. Αξιολογήστε την επαγγελματική σας πορεία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές. Η Νέα Σελήνη ευνοεί την προώθηση του εαυτού σας, επικοινωνώντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου θα φέρει αλλαγή κάποιων σχεδίων σας, ίσως δε κάποια να ματαιωθούν απροσδόκητα. Επιρροή θα δεχτεί και ο αισθηματικός τομέας, μια και σε φθαρμένες ή προβληματικές σχέσεις θα φέρει οριστικούς χωρισμούς, ενώ σε υγιείς ένα μεγαλύτερο δέσιμο.   

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο: 4, 8, 12, 20, 30 

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο:  6, 10, 14, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…