Ζυγός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

 Γενική επισκόπηση

 Το 2023 υπόσχεται λύσεις σε προβλήματα, που όμως δεν θα έρθουν εύκολα. Θα είναι ωστόσο μια χρονιά με πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα και φωτεινές συναντήσεις. Θα υπάρξουν μεγάλες ανακαλύψεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα. Το σημαντικότερο όμως είναι να εστιάσετε στην ανάπτυξη σας, προσωπική-πνευματική αλλά και επαγγελματική, χωρίς να χάσετε την ατομικότητα σας και δίχως να αλλοιώσετε το φωτεινό σας πνεύμα.

Η επικοινωνία με ορισμένα άτομα μέσα στην χρονιά θα φέρει απροσδόκητα σκαμπανεβάσματα στην ζωή σας. Μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας και την πιθανότητα επιτυχίας στην δουλειά. Κάποια από τα πρόσωπα ωστόσο που θα σας προσεγγίσουν, δεν θα έχουν τις καλύτερες των προθέσεων, και θα αποσκοπούν στο να σας εξαπατήσουν ή να σας χειραγωγήσουν. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτετε, θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν μπορείτε να εμπιστευθείτε και να έχετε μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία μαζί τους.

Στην συναισθηματική σας ζωή θα πρέπει να θέσετε σαν προτεραιότητα την στοργή και την φροντίδα προς στο ταίρι σας. Εάν αγαπάτε πραγματικά τον σύντροφό σας θα πρέπει να αποδεχτείτε και τις μικρές του αδυναμίες ή τις όποιες παραξενιές του και να μην κυνηγάτε το τέλειο. Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τίποτε δεν είναι τέλειο και όλοι μας είμαστε ατελείς. Στις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες θα ήταν καλό να είστε ειλικρινείς και να εστιάζετε στις ποιότητες εκείνες που πρέπει να έχει το άτομο, οι οποίες είναι σημαντικές για σας. Μην ξεκινάτε μια σχέση με την προοπτική ότι θα αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει στην πορεία. Η ειλικρινής επικοινωνία θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή βάση για μια καινούργια σχέση. Μην προχωράτε επίσης στην επισημοποίηση μιας σχέσης, εάν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την αγνότητα ή το βάθος των συναισθημάτων απέναντι στο ταίρι σας.

Από άποψη υγείας, δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στο 2023, πέρα από τις τυπικές ιώσεις, από τις οποίες κανείς δεν είναι ασφαλής. Θα πρέπει μέσα στην χρονιά να είστε πολύ πιο ενεργητικοί, αποφεύγοντας την παθητική στάση ζωής και την οκνηρία. Γιατί όση εύνοια της τύχης και αν έχετε, δεν μπορεί να επιλυθεί τίποτε από μόνο του ή τουλάχιστον να πάρει την πορεία που θέλετε εσείς. Για να κατακτήσετε την σταθερότητα που χρειάζεστε στην ζωή σας, επεξεργαστείτε λεπτομερώς ένα σχέδιο δράσης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και μπορεί να σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των ονείρων σας.

Ο Δίας και η επιρροή του στον Ζυγό το 2023

 Ο πλανήτης της ευημερίας και της επέκτασης αναμένεται να ολοκληρώσει στις 16 Μαΐου την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού και τον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι), για να περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, υπεύθυνου για την σεξουαλική σας ζωή, τα πάθη σας, τα χρήματα που έχουν σχέση με τρίτους και την ικανότητα σας για αναγέννηση. Ο Δίας θα είναι μέσα στο 2023 ανάδρομος το διάστημα μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, περίοδος κατά την οποία δεν θα είναι σε θέση να σας προσφέρει το ίδιο απλόχερα τα δώρα του.

 Τους πρώτους μήνες του έτους και όσο θα διέρχεται μέσα από τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αναμένεται να έχει μεγάλη επίδραση στις σχέσεις σας κάθε μορφής, επαγγελματικές, φιλικές ή συντροφικές. Θα μπορέστε να συνάψετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες φιλικές σχέσεις ή να βρείτε έναν σύντροφο, εάν είστε αδέσμευτοι. Κάποιους το διάστημα αυτό μπορεί να τους ωθήσει να επισημοποιήσουν την σχέση τους μέσα από ένα γάμο ή έναν αρραβώνα. Και στον επαγγελματικό στίβο μπορείτε να ευνοηθείτε από καινούργιες επαφές και νέες συμφωνίες, ειδικά εάν έχετε την δική σας επιχείρηση. Οι συμφωνίες που μπορεί να συναφθούν μέσα στο πρώτο τετράμηνο του έτους έχουν πολύ καλές πιθανότητες να είναι εξαιρετικά επικερδείς.

Πνευματική ανάπτυξη και οικονομική σταθερότητα, αυτό είναι το δώρο του Δία κατά την διέλευση του μέσα από τον 8ο οίκο σας το υπόλοιπο, μεγαλύτερο μέρος του έτους. Στο επίκεντρο λοιπόν των προβληματισμών ή των προσπαθειών σας μετά τις 16 Μαΐου θα βρεθούν πλέον ζητήματα που αγγίζουν την σεξουαλική σας ζωή, τις προτιμήσεις σας, τις βαθύτερες επιθυμίες σας, αλλά και την μεταμόρφωση σας. Από οικονομικής άποψης η περίοδος αυτή θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για ζητήματα κληρονομικών, για διευθέτηση τραπεζικών δανείων, για επενδύσεις ή για την διαχείριση κεφαλαίων τρίτων προσώπων. Είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να θελήσετε ή να χρειαστεί να  αναζητήσετε μια καινούργια θέση εργασίας. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση ή να επενδύσετε κάποια χρήματα σας σε μια κερδοφόρα εταιρία.

Είναι ένα διάστημα που μπορεί να σας ευνοήσει σε κληρονομικά ζητήματα, να έχετε επιτυχή έκβαση σε νομικές αντιδικίες, να κερδίσετε μια αποζημίωση ή να φτάσει στα χέρια σας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα υπάρξουν επίσης για θέσεις εργασίας με καλές αμοιβές. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όμως θα μαστίζεστε το διάστημα αυτό από υπερβολές, που θα δημιουργήσουν σειρά προβλημάτων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Στα πλαίσια των υπερβολών, ίσως καταφύγετε κάποιοι σε ανορθόδοξα ή ανήθικα μέσα για να κερδίσετε αυτό που θέλετε, κάτι όμως που θα το πληρώσετε με βαρύ τίμημα. Κινδυνεύετε επίσης από πισώπλατα μαχαιρώματα, ίντριγκες και προδοσίες από άτομα του περιβάλλοντος σας, επαγγελματικού ή κοινωνικού.

 Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Ζυγό το 2023

 Ο Κρόνος πραγματοποιεί διέλευση μέσα στο 2023 μετά από 2,5 περίπου χρόνια, από το ζώδιο του Υδροχόου σε αυτό των Ιχθύων, οπότε θα αγγίξει ένα διαφορετικό αυτή τη φορά κομμάτι της ζωής σας. Στις 7 Μαρτίου λοιπόν θα τον υποδεχτούν οι Ιχθείς και θα περάσει στον 6ο ηλιακό σας οίκο, στον τομέα του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την καριέρα και την υγεία. Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης του χρόνου και του κάρμα το διάστημα μεταξύ 17 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου.

Όταν αγγίζει ο Κρόνος έναν τομέα της ζωής μας θα πρέπει να περιμένουμε περιορισμούς ή και αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να ενστερνιστούμε, γιατί θα είναι απαραίτητες για την μετέπειτα εξέλιξη μας. Την χρονιά που ξεκινάει, αλλά και για τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια που θα διαρκέσει η διέλευση του Κρόνου, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε ζητήματα καριέρας, στο πως θα πετύχετε στην δουλειά σας και θα αυξήσετε την ευημερία σας. Εάν είστε άτομα εργατικά, υπεύθυνα, προσγειωμένα στην πραγματικότητα και συνεπή, αρετές που εκτιμά ιδιαιτέρως ο Κρόνος, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες από την παρουσία του πλανήτη. Θα πατάτε γερά στα πόδια σας και κανείς και τίποτε δεν θα μπορέσει να σας βγάλει από την πορεία σας. Θα υπάρξουν βέβαια προβλήματα και απογοητεύσεις, αλλά δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν.

Άτομα που καιροσκοπούν, είναι ανεύθυνα, είναι ασυνεπή και αιθεροβάμονες, θα περάσουν ένα αρκετά ισχυρό σοκ με τον Κρόνο να παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Αυτοί θα αναγκαστούν κάποια στιγμή από τις περιστάσεις να βάλουν την ζωή τους σε τάξη, ίσως να αλλάξουν εργοδότη ή ακόμη και καριέρα, για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν. Εάν σπαταλάτε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν είναι πλέον χρήσιμο ή αποδοτικό, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία. Για όλους σας, άσχετα από την στάση σας σε ζητήματα καριέρας, θα είναι μια μακρά περίοδος με ξέφρενους ρυθμούς δουλειάς και πάρα πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και προσωπικές.

Και σε προσωπικό επίπεδο ο Κρόνος δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, εάν η σχέση με τον σύντροφό σας είναι αρμονική και είστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Στην αντίθετη περίπτωση ίσως εκτραχυνθούν οι καταστάσεις, ώστε να αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναλάβετε τις ευθύνες και τα βάρη που σας αναλογούν ή να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση που έπαψε πια να λειτουργεί. Η διέλευση αυτή του Κρόνου αποσκοπεί να βάλει σε τάξη το χάος που ενδεχομένως επικρατεί στον τομέα αυτό της ζωής σας.

Η έντονη  κινητικότητα σε ένα βασικό κομμάτι της ζωής σας αλλά και η ανάγκη σας να λειτουργούν όλα τέλεια, θα δημιουργήσει σοβαρή πίεση στην υγεία σας. Δεν θα πρέπει να αμελείτε την ξεκούραση σας, καθώς και διαστήματα χαλάρωσης και απομάκρυνσης από την ενεργή δράση, ώστε να μπορέσετε να ανακάμψετε ενεργειακά και να αναγεννηθείτε πνευματικά. Προς τα τέλη του 2023 θα ανταμειφθούν με αναγνώριση και επιτυχία όσοι του ζωδίου σας ασχολείστε με την ψυχολογία, την ιατρική ή την φιλανθρωπία.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Ζυγό το 2023

Ο Ουρανός συνεχίζει και φέτος την πολυετή του διέλευση μέσα από το ζώδιο του Ταύρου, ευρισκόμενος προς τον παρόν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Ανάδρομος θα είναι μέσα στο 2023 ο πλανήτης της επανάστασης και του απρόοπτου από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2024. Όσο διαρκεί η διέλευση του αυτή, ενεργοποιεί με την παρουσία του τον 8ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον  τομέα δηλαδή της ζωής σας που είναι υπεύθυνος για την σεξουαλικότητα, τα πάθη και τις επιθυμίες σας, τα βαθύτερα σας συναισθήματα και την πνευματική σας αναγέννηση.

Το 2023 αποτελεί μια κρίσιμη χρονιά για το ζώδιο σας, μια και μπορεί να απογειωθείτε με ευκολία, αλλά και με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία να συντριβείτε. Συνιστάται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και τις συμπεριφορές σας και αρκετά πιο επιμελείς, για να μπορέσετε να διατηρήσετε ότι έχετε. Σας περιμένουν μέσα στην χρονιά αρκετές δοκιμασίες, που δεν θα αποτελούν μόνο πνευματική πρόκληση. Ίσως θα πρέπει να αλλάξετε στάση ζωής ή να αναγκαστείτε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Όπως και να έχει, θα υποχρεωθείτε να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, να αξιολογήσετε πολλά από τα «πιστεύω» σας, να αναθεωρήσετε αρκετές από τις αξίες σας, για να μπορέσετε να συντονιστείτε με έναν πιο σύγχρονο ή επίκαιρο βηματισμό.

Κάποιοι μεταξύ σας θα αισθανθείτε μια ακαταμάχητη έλξη για το μυστήριο, για το κρυφό και το παράνομο και θα μπείτε στον πειρασμό μιας εξωσυζυγικής σχέσης. Θα θελήσετε να εξερευνήσετε τα ανομολόγητα πάθη σας, να πραγματοποιήσετε ερωτικές φαντασιώσεις που δεν τολμούσατε μέχρι στιγμής να εκφράσετε. Θα κατακτήσετε εμπειρίες, θα βιώσετε το όνειρό σας, αλλά κάτι θα καταστρέψετε στην πορεία, κάτι θα χάσετε οριστικά, και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις απώλειες που θα βιώσετε, εάν ενδώσετε στα πάθη σας. Οι συνέπειες της διέλευσης του Ουρανού θα είναι ιδιαίτερα έντονες για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Ζυγό το 2023

Ο Ποσειδώνας κινείται το 2023 στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Από την θέση του αυτή ενεργοποιεί τον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την  υγεία και την υγιεινή, με το πόσο χρήσιμοι είστε ή αισθάνεστε κοινωνικά, με τις συνθήκες και το είδος της απασχόλησης, καθώς και τις εργασιακές σας σχέσεις. Ο πλανήτης του ονείρου και τις παραπλάνησης θα είναι ανάδρομος από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Η διέλευση του αυτή, αναμένεται να επηρεάσει ιδιαίτερα το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, χωρίς όμως να αφήσει αλώβητους τους υπόλοιπους. Θα έχει σαν αποτέλεσμα να τονωθεί η διαίσθηση σας, να ενισχυθεί η δημιουργική σας φύση και να βιώσετε μια πιο χαρούμενη καθημερινότητα. Αρκετοί μεταξύ σας θα στραφείτε σε εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους ή στην πρακτική ιατρική και υπάρχει το ενδεχόμενο να επηρεάσετε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας από την απόφαση σας αυτή, και να αποτελέσετε μέντορες τους. Η παρούσα θέση του Ποσειδώνα σας κάνει πιο φιλάνθρωπους, πολύ πιο ευαίσθητους στον ανθρώπινο πόνο και την τραγωδία, αλλά και πολύ πιο ονειροπόλους ή αιθεροβάμονες.

Δεν θα λείψουν οι στιγμές μέσα στην χρονιά που δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας, γιατί το μυαλό σας θα πετάει στα σύννεφα. Γεγονότα ή καταστάσεις θα αποσπούν την προσοχή σας και δεν θα δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες, που όμως θα είναι απόλυτα σημαντικές, ίσως και καθοριστικές για την μετέπειτα πορεία σας. Κινδυνεύετε να κυνηγάτε χίμαιρες, αφήνοντας την πραγματική ζωή να σας προσπερνά. Επιπλέον, λόγω του φιλότιμου χαρακτήρα σας, υπάρχει η πιθανότητα να κρεμαστούν από επάνω σας άτομα εξαρτημένα από αλκοόλ ή ναρκωτικά, τα οποία θα έχουν αρνητική επίδραση στην ζωή αλλά και στην ψυχική σας υγεία, εάν επιτρέψετε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Ζυγό

 Η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού ενεργοποιεί για το ζώδιο σας τον τομέα των σχέσεων. Θα είναι εύκολο για σας μέσα στο έτος που ακολουθεί να δημιουργήσετε νέες σχέσεις ή δεσμούς με επιχειρηματικούς συνεργάτες ή με άτομα του αντίθετου φίλου. Οι περιστάσεις θα σας αναγκάσουν να βρίσκεστε συνεχώς στην αναζήτηση ευκαιριών αλληλεπίδρασης και δημιουργίας νέων επαφών με εκπροσώπους διάφορων κοινωνικών ομάδων. Η ενίσχυση της εικόνας και η καθιέρωση σας σε κοινωνικό επίπεδο θα μπορούσε στο άμεσο μέλλον να βοηθήσει αισθητά στην επίλυση πολλών ζητημάτων που αντιμετωπίζετε. Για να πετύχετε όμως κάτι τέτοιο, θα είναι απαραίτητο να οπλιστείτε με υπομονή, να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση και να είστε έτοιμοι για αλλαγές και αναπροσαρμογές στόχων ή στρατηγικής, καθώς οι καταστάσεις μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά.

Ζυγός 2023 – Αισθηματικά

 Το 2023 προβλέπεται να είναι για την συναισθηματική σας ζωή μια ρομαντική και αισθησιακή χρονιά. Ήδη με το ξεκίνημα του χρόνου θα σας κατακλίσουν συναισθήματα, που δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας θα εκπλήσσετε το άλλο σας μισό με την φαντασία και την ικανότητα σας να διοργανώνετε ευχάριστες εκπλήξεις. Πολλά ζευγάρια θα ζήσουν μέσα στο 2023 μια δεύτερη περίοδο μέλιτος. Ωστόσο για μια αρμονική σχέση, εκτός από το πάθος, απαιτούνται εμπιστοσύνη και εξαιρετική επικοινωνία. Για να μην κλονίσετε λοιπόν την εμπιστοσύνη που θρέφει το ταίρι σας στο πρόσωπο σας, θα πρέπει να είστε ειλικρινείς μαζί του, ότι και αν συμβαίνει. Οι όποιες διαφωνίες ή διαφορές μπορούν να επιλυθούν με μια ειλικρινή συζήτηση και να επανέλθουν οι ισορροπίες στην σχέση.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία μέσα στην χρονιά να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Οι δυνατότητες για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες θα είναι πολλές κατά την διάρκεια του έτους, όχι μόνο γιατί θα αναζητάτε εσείς το ταίρι σας, αλλά γιατί θα προσελκύετε και σεις το ενδιαφέρον των άλλων. Κάποιοι από σας θα γνωρίσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που στην συνέχεια όμως θα ξεφουσκώσει γρήγορα και θα συνειδητοποιήσετε ότι επρόκειτο για ένα στιγμιαίο πάθος. Οι περισσότεροι θα προσεγγίσετε το υποψήφιο νέο ταίρι σας με προσοχή και σύνεση, παίζοντας επιδέξια το παιχνίδι του φλερτ και της αποπλάνησης. Ωστόσο η εγγενής αναποφασιστικότητα και ο διαρκής δισταγμός σας ίσως κουράσουν νωρίς το νέο σας ταίρι και να μην έχει η σχέση την πορεία που θα θέλατε. Αυτό απλά θα σημαίνει ότι δεν βρήκατε το κατάλληλο άτομο ακόμη.

Ζυγός 2023 – Καριέρα

 Το 2023 διαφαίνεται να είναι πολύ πιο ομαλό και ήρεμο για το ζώδιο σας σε ότι αφορά την δουλειά σας. Η ένταση φαίνεται να σας εγκαταλείπει και με ηρεμία θα μπορέσετε να επικεντρώσετε τις δυνάμεις σας στην ουσία, που είναι η άρτια και έγκαιρη εκτέλεση των υποχρεώσεων σας. Σε ένα ήρεμο εργασιακό περιβάλλον θα μπορέσετε οι δημιουργικοί άνθρωποι του ζωδίου σας να ξεδιπλώσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Μπορεί μερικοί μεταξύ σας να σπουδάσετε για να αποκτήσετε πιο εξειδικευμένες γνώσεις, ενώ άλλοι να πάρετε μια νέα ειδικότητα.

Όσοι είστε υπάλληλοι, συνιστάται να είστε πιο επίμονοι στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες όπου υπάρχουν περιθώρια και να μην χρονοτριβείτε στην λήψη αποφάσεων. Όσοι του ζωδίου σας έχετε την δική σας επιχείρηση, η εξέλιξη της επιχειρηματική σας δράσης και τα αποτελέσματα που θα καταφέρετε μέσα στην χρονιά, θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τρίτους. Επομένως θα πρέπει να οικοδομήσετε τουλάχιστον αρμονικές σχέσεις, αν όχι σχέσεις εμπιστοσύνης, με υπαλλήλους, συνεταίρους ή συνεργάτες. Οι αυξημένες επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα φανούν τώρα χρήσιμες στην οικοδόμηση μιας συμπαγούς εργασιακής ομάδας, η οποία θα είναι σε θέση να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, εάν ζητήσετε μια αύξηση από τον εργοδότη σας. Ακόμη και αν δεν σας την δώσει, θα υπάρξουν ευκαιρίες για καλύτερες δουλειές με περισσότερα χρήματα. Στην περίπτωση που αναγκαστείτε κάποιοι από εσάς να αλλάξετε εκ των συνθηκών δουλειά, θα αποκτήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα αξιοπιστία στο νέο εργασιακό περιβάλλον και θα θέσετε σταθερά θεμέλια για μια μελλοντική επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Οι επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας ωστόσο θα βιώσετε το φθινόπωρο κάποιες απροσδόκητες δυσκολίες που θα έχουν σχέση με διαπραγματεύσεις και συνεργασίες. Θα καταφέρετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, εάν μπορέσετε να βρείτε μη συμβατικές λύσεις στα προβλήματα που θα σας απασχολήσουν. Ιδέες θα έχετε την δυνατότητα να αντλήσετε από επαγγελματικούς συνεργάτες, κατά την συμμετοχή σας σε επαγγελματικές εκδηλώσεις ή από διαβουλεύσεις με ειδικούς. Συνιστάται να αναπτύσσεστε συνεχώς, να αναζητάτε νέες προσεγγίσεις και ποτέ να μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας.

Ζυγός 2023 – Οικονομικά

 Δεν θα πέσει μάννα από τον ουρανό, ούτε για σας, ούτε για κανέναν άλλον του ζωδιακού μέσα στο 2023. Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά με ποιους τρόπους μπορείτε να βελτιώσετε το εισόδημα σας, ώστε όχι μόνο να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο στα χρόνια που έπονται.  Είναι γεγονός ότι μέσα στο 2023 θα έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας, όσοι είστε υπάλληλοι, άρα και να αυξηθούν οι αμοιβές σας. Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών και να βελτιώσετε την κερδοφορία σας, χάρη όχι μόνο στην σκληρή σας δουλειά, αλλά και στην διεύρυνση του επαγγελματικού ή επιχειρηματικού σας κύκλου. Διαχειριστείτε ωστόσο τα χρήματα σας συνετά, χωρίς να τα σπαταλάτε σε περιττές καταναλωτικές δαπάνες. Η χρονιά προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες σημαντικές για το μέλλον σας επενδύσεις σε ακίνητα ή και σε μετοχές επιχειρήσεων που υπόσχονται μια καλή μελλοντική πορεία. Με την διέλευση δε του Ουρανού από τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, κάποιοι από εσάς θα γίνετε αποδέκτες μιας κληρονομιάς που δεν περιμένατε και που ίσως θα είναι απροσδόκητα μεγάλη.

Ζυγός 2023 – Υγεία

 Η υγεία αποτελεί ένα ανεκτίμητο αγαθό και μέσα στο 2023 ίσως να κάνετε αρκετές φορές αυτή την σκέψη. Καμία επαγγελματική επιτυχία, καμία περιουσία, κανένας λογαριασμός καταθέσεων δεν μπορεί να εξασφαλίσει την υγεία σας, γι’ αυτό θα πρέπει να την θέσετε σαν πρώτη σας προτεραιότητα. Το κυνήγι της επιτυχίας και της ανόδου του βιοτικού σας επιπέδου θα φθείρει αρκετά τον οργανισμό σας και μέσα στην άνοιξη ίσως να βιώσετε οι περισσότεροι του ζωδίου σας κάποιες πρώιμες ενοχλήσεις.

Ακόμη και το ανεπαίσθητο κρυολόγημα ή μια συνηθισμένη γρίπη θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, γιατί μπορεί  να υποκρύπτει ένα σοβαρότερο πρόβλημα υγείας. Μην παραμελείτε τις προληπτικές ιατρικές σας εξετάσεις και φροντίστε να θρέφεστε υγιεινά και να ξεκουράζεστε επαρκώς. Η διαρκής κόπωση ή η αϋπνία την άνοιξη μπορεί να αποτελούν σημάδια μιας επερχόμενης υπερκόπωσης. Θα πρέπει να μειώσετε τους ρυθμούς δουλειάς, να ξεκουράζεστε περισσότερο και να βρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε διαχρονικά στις υποχρεώσεις σας και ως εκ τούτου θα αναγκαστείτε να αποχαιρετήσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας για ένα καλύτερο αύριο.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…