Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα ενέχει πολλούς κινδύνους που αφορούν επενδύσεις που κάνατε με ελαφρά τη καρδία ή με υψηλό ρίσκο! Με ψυχραιμία δείτε τι μπορείτε να περισώσετε…

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζεται μέθοδο και προγραμματισμό εάν έχετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που άπτονται σε τομείς εργασίας και που έχουν σχέση με σύνταξη εγγράφων, λογιστικών καταστάσεων ή επεξεργασία δεδομένων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην εμπλέκεστε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και αποφύγετε αντιπαραθέσεις που είναι άνευ ουσίας. Η διπλωματική διέξοδος είναι προτιμότερη…

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν κάτι το θέλετε πολύ, δεν θα πρέπει να αμφιβάλετε στιγμή ότι θα πρέπει να το κάνετε, άσχετα από το τι αντιδράσεις θα εισπράξετε από τους γύρω σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Έχετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Ξεκινήστε όμως πρώτα από τον εαυτό σας! Αλλάξτε την εμφάνιση σας, τις διατροφικές σας συνήθειες ή το ντύσιμο σας για να περάσετε στα επόμενα στάδια μετά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα χαρούμε πρωινό θα το διαδεχτεί ένα προβληματισμένο απόγευμα! Πηγή της ανησυχίας σας είναι τα οικονομικά σας και πιο συγκεκριμένα οι δαπάνες σας…

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η πιθανότητα της επιτυχούς έκβασης μιας καινούργιας συμφωνίας και η προσδοκία μεγαλύτερης ρευστότητας σας κάνει να ξεχνάτε τα οικονομικά σας προβλήματα και να καταφεύγετε σε καταναλωτικές δαπάνες…

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην θέτετε σε κίνδυνο την οικονομική σας επιβίωση σε κίνδυνο, ακόμη και την αγάπη και υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, χωρίς λόγο. Πριν κάνετε οτιδήποτε συμβουλευτείτε κάποιους ειδικούς.

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και των κοινωνικών σας επαφών, γιατί μέσα από την διαδικασία αυτή θα ανανεωθείτε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απρόβλεπτο το πρόγραμμα σας σήμερα, μια και μπορεί να βρεθείτε για έκτακτους επαγγελματικούς λόγους σε περιοχές που δεν έχετε επισπευτεί ποτέ!

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και εστιάστε τη προσοχή σας σε ότι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σας, είτε αυτό είναι οικογένεια, είτε είναι περιουσία, είτε καριέρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, κάτι που θα ανατρέψει τα σχέδια σας! Το βραδύ όμως υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για χαλάρωση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια εμπόδια θα παρουσιαστούν στη εκτέλεση του έργου σας, που θα έχουν τη ρίζα τους σε δικές σας παραλείψεις ή κακή οργάνωση…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αξιοποιήστε το  ταλέντο ή χάρισμα σας και θα μπορέστε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα στο τομέα της καριέρας ή να βρείτε μια καινούργια συμπληρωματική απασχόληση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια νέα απασχόληση ή ένας καινούργιος χώρος απασχόλησης μπορεί να διαφανεί σήμερα. Εάν πρόκειται για νέα απασχόληση, θα έχει σχέση πιθανότατα με ταξίδια.

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση, ότι και η βαρετή δουλειά δεν παύει να είναι δουλειά που πρέπει να γίνει… Οπλιστείτε με κουράγιο και ξεκινήστε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με νέους φίλους στο πλευρό σας ή μέλος μιας νέας ευρύτερης συμμαχίας, μπορείτε να χαμογελάτε ευτυχισμένοι. Η προσωπικότητα σας λάμπει και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για σας.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε πάρα πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά θα πρέπει και σεις να κινηθείτε. Μην περιμένετε μαγικές λύσεις ούτε μάννα εξ ουρανού…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι έριδες σας με κάποια πρόσωπα δεν ενδιαφέρουν και πολύ την ομήγυρη! Επικεντρώστε το ενδιαφέρον και την προσπάθεια σας σε πρακτικά θέματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν χαρήκατε που περάσατε άλλη μια ρουτινιάρικη μέρα στη δουλειά, μπορείτε όμως να απολαύσετε ένα χαλαρό βραδινό με αγαπημένα πρόσωπα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικής φύσης θα είναι τα προβλήματα που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε! Το εισόδημα σας δεν είναι όσο τονωμένο υπολογίζατε και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται γεωμετρικά!

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε με ευκολία να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ή στο νέο περιβάλλον δουλειάς. Και αν ακόμη χρειάζεται να διανύετε μεγάλες αποστάσεις, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων…

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το ενδιαφέρον σας για το εξωτερικό αυξάνεται και ίσως να σκέφτεστε να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα, ενδεχομένως να ερευνάτε την πιθανότητα επαγγελματικών επαφών ή ακόμη και να αναζητάτε κάποιο ακίνητο για επένδυση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Η αλληλεπίδραση τω ανθρώπων που σας περιβάλλουν θα δρομολογήσουν αλλαγές, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο προσωπικό σας περιβάλλον, που θα είναι προς όφελος σας.

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να δεχτείτε μια πρόταση για μια θέση κύρους, την οποία δεν θα πρέπει να αρνηθείτε, ούτε όμως και να αποδεχτείτε χωρίς να προβληματιστείτε για τα κρυφά κίνητρα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν ξενυχτήσατε χθες, σήμερα μπορείτε να απολαύετε ένα νωχελικό πρωινό στο κρεβάτι! Σιγά-σιγά όμως θα αναγκαστείτε να μπείτε σε καθημερινούς ρυθμούς, μια και θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο προγραμματισμός της μέρας θα πάει περίπατο λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Ωστόσο η μέρα σας δεν θα πάει χαμένη, γιατί μια ευχάριστη έκπληξη θα ισορροπήσει τις όποιες απώλειες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σας και δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα, ώστε να κερδίσετε την αναγνώριση στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήνετε την τεμπελιά να σας κυριέψει, μια και η μέρα σας είναι καθοριστικής σημασίας. Αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, την καριέρα σας ή τα οικονομικά σας εξαρτώνται από την συγκρότηση σας!

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ασυμφωνία με τους γύρω σας είναι απόλυτη, όσο και να προσπαθείτε να βρείτε κοινό έδαφος για συνεννόηση!  Προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη στη δουλειά…

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια δυσφορία που δεν μπορείτε να καταλάβετε από που πηγάζει δεν θα σας αφήσει να χαλαρώσετε. Δεν πρόκειται δα να συμβεί τίποτε τρομερό… Χαλαρώστε!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…