ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πρώτο μισό του μήνα, φίλοι Κριοί, φαίνεται η παρουσία σας να ακτινοβολεί δύναμη, σιγουριά και αυτοπεποίθηση και να αποτελεί το ισχυρό σας χαρτί για μια καταξίωση στον χώρο της δουλειά σας. Κάνετε πολύ καλή εντύπωση σαν ένα άτομο με μεγάλη ευφυΐα, σημαντικές οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητες, που του αξίζει μια προαγωγή ή μια προώθηση. Και θα κερδίσετε ένα σημαντικό ζητούμενο στον εργασιακό σας τομέα, είτε πρόκειται για προαγωγή, είτε για μια διάκριση. Το μήνα αυτό ευνοούνται οι σχέσεις σας στον επαγγελματικό χώρο, με πολύ καλή απόδοση σε ομαδική δουλειά ή με την σύναψη νέων συνεργασιών ή συμφωνιών. Θα πρέπει να αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι δύσκολο! Τα οικονομικά σας είναι βατά, δίχως να ακολουθούν άμεσα τις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο.  Δεν θα αργήσετε όμως να δείτε και εκεί θετικές εξελίξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Παλιές και φθαρμένες σχέσεις έχουν την μοναδική ευκαιρία αυτό τον μήνα και κάτω από τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες να ανανεωθούν, μια και έχετε μια πιο ήρεμη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ο μαγνητισμός που ασκείτε σας κάνει θελκτικούς, ακόμη και στα μάτια του συζύγου ή συντρόφου σας, θα πρέπει να προσέξετε όμως αρκετά με τους πειρασμούς που θα ρίξει η θεά του έρωτα στον δρόμο σας. Για σας είναι δύσκολο να πείτε όχι σε ένα καλό φλερτ, σκεφτείτε όμως ότι μπορεί να βλάψετε την μόνιμη σχέση σας. Βρείτε μια μέση λύση, ώστε και εσείς να τονωθείτε, και ζημιά να μην κάνετε.

Οι ελεύθεροι με τον μαγνητισμό που θα ασκούν στο αντίθετο φύλο θα βιώσουν στιγμές ανεπανάληπτης δόξας τον μήνα αυτό. Και πολλά φλερτ θα υπάρξουν και πολλές ερωτικές στιγμές θα βιώσετε, θα ανέβει το ηθικό σας στα ουράνια και θα απολαύσετε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…