Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μέρα παραπλήσια με την χθεσινή με πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα και εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε τουλάχιστον την υγεία σας, μέσα από ισορροπημένη διατροφή…

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάστε θέματα εργασιακά από το παρελθόν και κάντε τις αναγκαίες αλλαγές και προσαρμογές, ώστε να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού, γιατί εκτός του ότι δεν οδηγούν πουθενά, θα επιδεινώσετε την κατάσταση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας, εάν κινηθείτε προσεκτικά.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την οργάνωση και να συλλέξετε πληροφορίες για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα, γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες ή σπατάλες.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας και μπορείτε με προσεκτικές κινήσεις να κερδίσετε κάποιο από το χαμένο έδαφος. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας γοητεύσει αφάνταστα και μπορεί να ξεκινήσει κάτι ρομαντικό, εάν είστε αδέσμευτοι και διαθέσιμοι.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι ευνοϊκά σήμερα και τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα. Οι δυσκολίες φαίνεται να απομακρύνονται και επιτέλους θα έχετε πρόοδο στα οικονομικά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχετε το ελεύθερο να ξεφαντώσετε καταναλωτικά.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το άγχος σας σήμερα θα φέρει εντάσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και αυτό επειδή δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και ξεσπάτε στους γύρω σας. Μήπως θα πρέπει να μυηθείτε στον διαλογισμό;

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Αποφύγετε παρεξηγήσεις, διατηρώντας την ηρεμία σας και επιστρατεύοντας όλη σας τη διπλωματία. Η φαντασία και η λογική έρχονται σε σύγκρουση και δεν είστε σίγουροι, πιο δρόμο να διαλέξετε. Μην υπογράφετε συμβόλαια ή ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες που δεν έχετε μελετήσει διεξοδικά.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Τα άστρα σας προσγειώνουν και σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα αρκετά ρεαλιστικά. Θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα στον οικονομικό τομέα, γιατί θα χάσετε πολλά περισσότερα από αυτά που ελπίζετε να κερδίσετε. Ευκαιρία να βελτιώσετε λίγο τις σχέσεις σας, δείχνοντας ένα πιο συγκαταβατικό χαρακτήρα.
Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για όσους είναι αδέσμευτοι και αναζητούν το ταίρι τους. Μη βιάζετε μόνο τις καταστάσεις, κάνοντας γρήγορα βήματα.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Επιστρέφει ο ρομαντισμός στην ζωή σας  και τα γλυκά συναισθήματα θα πλημμυρίσουν την καρδιά σας. Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα μια νέα σχέση, είναι μια ιδανική μέρα για ρομάντζο. Για τους μακροχρόνια δεσμευμένους, μην αφήνετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση σας.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Τα άστρα θα σας φέρουν καινούργια επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα ευνοήσουν σε μεγάλο βαθμό και σε βάθος χρόνου τα οικονομικά σας.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα και η ηρεμία επανέρχεται στις σχέσεις σας. Τα άστρα σας χαρίζουν εύνοια και θα έχετε συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον σας σε ότι σας απασχολεί.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Επικρατεί ένταση και πολύ τρέξιμο σήμερα. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και στον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε νιώθουν παραμελημένοι, ενώ εάν δεν προσέξετε την ξεκούραση σας, θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Οι πλανήτες γίνονται πιο ευνοϊκοί, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Νέες προτάσεις ίσως προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένατε και η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη. Κάντε όμως προσεκτικές κινήσεις και μην αφήνετε να θολώσει ο ενθουσιασμός την κρίση σας.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Έχετε την υποστήριξη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σε ότι σας απασχολεί. Εκμεταλλευτεί το  και προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα στις οικονομικές σας υποχρεώσεις-εκκρεμότητες, ώστε να απαλλαγείτε από ένα πολύ μεγάλο βάρος που σας φορτίζει καθημερινά.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το ταίρι σας, που ίσως να οφείλονται σε κακή πληροφόρηση ή ακόμη και σε προκαταλήψεις. Εάν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, απλά αγνοήστε τους. Άλλωστε δική σας είναι η ζωή, δικές σας και οι επιλογές.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Κινηθείτε με αισιοδοξία και σύνεση στα επαγγελματικά σας, με αργά, μεθοδικά και καλά μελετημένα βήματα. Στα ερωτικά σας μην εκφράζετε την ζήλια σας, γιατί κουράζετε το ταίρι σας. Δείξτε του εμπιστοσύνη και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε.
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός θα κατακλύσει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο, ενδεχομένως μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους πειρασμούς.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη στους άλλους. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Παραμερίστε το υπέρμετρο «εγώ» σας και δεχτείτε για μια φορά, ότι ίσως και να έχουν κάποιο δίκιο σε όσα υποστηρίζουν.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Κάντε υπομονή και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα ξεπερνιούνται. Κάποιο δάνειο που από καιρό περιμένατε θα είναι η σωτηρία λύση στα οικονομικά σας προβλήματα.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ξεκαθαρίστε σήμερα σημαντικές διαφωνίες  με το ταίρι σας, θέστε τα πράγματα επί τάπητος με το σύντροφο σας και βρείτε τρόπους αγαστής συμβίωσης και απρόσκοπτης επικοινωνίας. Τα άστρα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, αρκεί να το θελήσετε και σεις.
Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Η αισθηματική σας ζωή έρχεται στο επίκεντρο! Ακόμα κι αν είστε μοναχικό ή εσωστρεφές άτομο, τώρα εκφράζετε χωρίς καμία αναστολή τα συναισθήματα σας προς το αντικείμενο του πόθου σας.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα ευνοούν, ώστε να γεφυρώσετε τα χάσματα με τους άλλους και να βρείτε εσωτερική αρμονία, αποσοβώντας τις εσωτερικές σας συγκρούσεις. Και αφού επανέλθει η τάξη, θα μπορέστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα σημαντικά της μέρας.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι αρνητικές σκέψεις φέρνουν μια εσωστρέφεια. Το μυαλό σας και η μόνιμη παρουσία των φοβιών σας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Η επαφή με τον σύντροφο σας θα καταλήξει σε λογομαχίες, εάν δεν μπορέσετε να βγείτε από την δύνη της αρνητικότητας.
Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία από το κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς τα άστρα σας γεμίζουν με περίεργα συναισθήματα και ρομαντισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο σε συναισθηματικό επίπεδο.
Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Θα βρεθούν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος που σας απασχολούν σε σχέση με τον σύντροφο σας και θα πάρετε αποφάσεις που θα διευθετήσουν οριστικά τα πράγματα. Οι πλανήτες σήμερα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα λάθη που κάνατε στον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προσέξτε να μη πέσετε θύμα των καταστάσεων που εσείς δημιουργείτε. Ελέγξτε τα αισθήματα σας και προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια διαφορετική οπτική. Περιορίστε ζήλιες και  εντάσεις που κυριαρχούν στον συναισθηματικό τομέα.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…