Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 3ο οίκο (επικοινωνία, συγγενείς, αδέλφια), στο σπίτι του, όπου είναι εξαιρετικά ισχυρός. Υπό την επιρροή του θα είστε επικοινωνιακοί, με ιδιαίτερη οξύτητα μυαλού και περιέργεια. Το πρόβλημα είναι ότι γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου και επιστρέφει στα τέλη του μήνα στον 2ο οίκο σας. Από τα μέσα λοιπόν του μήνα και μετά θα σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σύγχυσης σε ότι αφορά δημόσια έγγραφα ή στην ορθή κατανόηση κάποιων πληροφοριών. Είναι προτιμότερο μετά τα μέσα του μήνα να αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά  

 Στις αρχές Μαΐου μετακινείται η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, σ΄ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η προθυμία και η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με το τονισμένο σας σεξ απιλ, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτο και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί Κριοί θα αναζητήσουν την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνουν. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχουν έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

Η ΠανσέληνοςΟλική Έκλειψη Σελήνης της 16.05 στον Σκορπιό θα σας επηρεάσει στον τομέα των σχέσεων, αλλά και στο πορτοφόλι σας. Περίεργες καταστάσεις μπορεί τώρα να ξεκαθαρίσουν, ενώ χρέη που έχετε θα πρέπει να τα αποπληρώσετε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους της 30.05 θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και δραστήριους από το συνηθισμένο. Θα έχετε έντονη την επιθυμία να μοιραστείτε με όσο περισσότερο κόσμο είναι δυνατόν τις σκέψεις και απόψεις σας και αυτό μπορεί κάποιους να τους οδηγήσει να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλουν τις απόψεις τους.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…