Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο ζώδιο σας, με συνέπεια να έρχεται στην επιφάνια μια εξαιρετικά βίαιη ενέργεια, την οποία οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά. Ο Ερμής μετά τις 10/03 στο ζώδιο σας οξύνει την διανόηση και το ένστικτο για κέρδος, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιο σας μετά τις 20/03 θα σας στηρίξει έναντι του ανταγωνισμού, ωθώντας την καριέρα σας στα ύψη. Καθώς θα υπερισχύει όμως το στοιχείο της φωτιάς, θα σας είναι όλο και πιο δύσκολο να διαχειριστείτε σωστά ή να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Σπίθες θυμού και μισαλλοδοξίας θα ανάβουν συχνότερα φωτιές και θα φέρνουν επικών διαστάσεων συγκρούσεις. Εάν δεν προσέξετε θα κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά σε σημαντικές για σας σχέσεις. Βρείτε τον κατάλληλο για σας τρόπο να διαχειριστείτε ορθά την υπερβάλλουσα ενέργεια και να εκτονώσετε τον θυμό σας. Το οικονομικό ωροσκόπιο χαρακτηρίζεται από ηρεμία και ομαλότητα μέσα στον μήνα. Ίσως να χρειαστεί να δαπανήσετε κάποιους πόρους για να προετοιμάσετε τις προσπάθειες σας. Το δεύτερο δεκαήμερο θα ξεκινήσει ένα ευνοϊκό διάστημα για επιχειρήσεις και επαγγελματικές γενικά δραστηριότητες. Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα, καινούργιες ιδέες και αρκετά κέρδη. Οι πιο ωφελημένοι οικονομικά θα είναι όσοι του ζωδίου σας ασχολείστε με το εμπόριο και την διαμεσολάβηση. Το τριήμερο 11-13/03 μπορείτε να κερδίσετε αρκετά περισσότερα χρήματα. ευνοούνται οι επενδύσεις, τα μερίσματα, οι μετοχές και τα ομόλογα. Ο Ερμής βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο σας από τις 10 Μαρτίου μέχρι τις 2 Απριλίου. Το διάστημα αυτό εάν καταβάλετε αρκετή προσπάθεια και κάνετε χρήση των γνώσεων και των εμπειριών που έχετε αποκτήσει, θα μπορέσετε να κατακτήσετε σχεδόν τα πάντα. Απλά μην είστε αλαζόνες ή υπερβολικά φιλόδοξοι, γιατί θα βρει το σύμπαν τον τρόπο να σας προσγειώσει ανώμαλα. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε επίπεδο καριέρας και οι συμφωνίες που θα κλείσετε τώρα θα είναι επικερδείς. Φυλαχτείτε όμως από φανερούς και κρυφούς εχθρούς που φθονούν την πρόοδο σας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά 

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερου του Μαρτίου το ζώδιο του Υδροχόου και τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι τώρα σημαντικό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Στις 11 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στους Ιχθείς και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας ένα διάστημα που οι φαντασιώσεις θα είναι πολλές και έντονες. Θα αποζητάτε τις ιδανικές καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν θα είστε σε θέση να τα βρείτε,  με αποτέλεσμα να βιώνετε έντονες απογοητεύσεις. Κάποιοι δεσμευμένοι ίσως μπείτε τώρα στον πειρασμό να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση. 

 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 10 Μαρτίου θα σας ωθήσει να δηλώνετε ανοιχτά τα συναισθήματα, τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας. Είναι ένα διάστημα που θα θέλετε να ξεφύγετε από τους πάντες και τα πάντα. Η εσωστρέφεια θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα δικά σας λάθη του παρελθόντος. Με την διαίσθηση θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος ή να διορθώσετε τα δικά σας λάθη. Η Νέα Σελήνη ωστόσο είναι ιδανική για έναρξη νέων δράσεων. Προγραμματίστε σωστά και εκτελέστε σύμφωνα με τα σχέδια σας για να απολαύσετε ανάπτυξη και ευημερία.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου θα φέρει συναισθηματική αστάθεια στο ζώδιο σας, η οποία θα σας ωθήσει σε ενέργειες που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπιες. Για κάποιους θα φτάσει μια σημαντική σχέση στο τέλος της, ενώ για άλλους του ζωδίου σας θα υπάρξει μια θετική μεταστροφή σε μια προβληματική σχέση.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο: 4, 8, 12, 20, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο: 6, 10, 14, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

  Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιο…