Κόκορας – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Κόκορας 2023

 

Στο κινέζικο ζώδιο του Κόκορα ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2017               28.01.2017 – 15.02.2018                φωτιά

2005               09.02.2005 – 28.01.2006                ξύλο

1993               23.01.1993 – 09.02.1994                νερό

1981               05.02.1981 – 24.01.1982                μέταλλο

1969               17.02.1969 – 05.02.1970                γη

1957               31.01.1957 – 17.02.1958                φωτιά

1945               13.02.1945 – 01.02.1946                ξύλο

1933               26.01.1933 – 13.02.1934                νερό

 

Κόκορας 2023 – Γενική επισκόπηση

 Για το ζώδιο σας θα είναι το έτος του υδάτινου Λαγού μια καλή χρονιά, κατά την οποία θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας και να απογειωθείτε. Δεν θα είναι όμως όλα ρόδινα και γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για απογοητεύσεις αλλά και πιθανές απότομες ή ανώμαλες προσγειώσεις…

Τα πάντα θα εξαρτηθούν φέτος από τις σχέσεις σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το αν θα καταφέρετε να κάνετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, θα είναι άμεσα συνδεδεμένο αποκλειστικά και μόνο από την ποιότητα των σχέσεων σας με συνεργάτες, συναδέλφους, συνεταίρους ή αφεντικά, ανάλογα με το είδος της εργασιακής σας απασχόλησης. Η σημαντικότερη ως εκ τούτου αποστολή σας για το 2023, είναι να βελτιώσετε όσο περισσότερο γίνεται το επίπεδο των σχέσεων σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στην λήψη αποφάσεων, ειδικά εάν πρόκειται για μείζονος σημασίας ζητήματα. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να υπαγορεύονται από την λογική και να λαμβάνονται μετά από ώριμη και εμπεριστατωμένη σκέψη. Το συναίσθημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαδραματίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Ως προς την προσωπική σας ζωή, η οικογένεια, το σπίτι και το ταίρι σας θα βρίσκονται κατά την διάρκεια της χρονιάς στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Με αισιοδοξία και ανοιχτή καρδιά μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα κατά την διάρκεια του έτους. Και οι όποιες δύσκολες στιγμές ενδεχομένως να υπάρξουν, θεωρήστε τες δοκιμασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε σαν άτομο, να χαλυβδώσετε τον χαρακτήρα σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Πατώντας σταθερά στα πόδια και υπερπηδώντας τα εμπόδια, θα έχετε μια πολύ πιο θετική ψυχολογία, κάτι που θα φέρει περισσότερη ισορροπία, χαρά και γαλήνη στην ζωή σας.

Κόκορας 2023 – Καριέρα

 Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023 θα πρέπει να ασχοληθείτε με ότι έχετε αφήσει ημιτελές και επιτέλους να το ολοκληρώσετε. Χρόνος υπάρχει πολύς μπροστά σας και είναι σημαντικό να δείξετε τους πρώτους αυτούς μήνες τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας στην δουλειά, καθώς υπάρχουν δυνατότητες διεκδίκησης μιας προαγωγής στις αρχές του φθινοπώρου. Το εργασιακό περιβάλλον δεν θα σας βοηθήσει να είστε απερίσπαστη στην δουλειά σας, γιατί θα επικρατούν εντάσεις. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις πράξεις και τα λεγόμενα σας, για να μην στρέψετε κόσμο εναντίων σας ή δώσετε όπλα στους αντιπάλους σας να σας πολεμήσουν. Είναι οι στιγμές που θα πρέπει να διατηρήσετε ένα ήπιο προφίλ, να κινηθείτε διπλωματικά και να επαναφέρετε την ηρεμία στον χώρο, κατευνάζοντας τους θερμοκέφαλους. Με τον τρόπο αυτό και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, και θα προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες.

Τα συναισθήματα σας δεν θα πρέπει να γίνουν για κανένα λόγο εμφανή, όπως και η προσωπική σας άποψη για πρόσωπα ή καταστάσεις, γιατί διακυβεύονται πολλά. Εάν υπάρχουν νεότεροι σας συνάδελφοι στην ομάδα, γίνετε ο μέντορας τους και καθοδηγήστε τους σε κάθε τους βήμα. Έτσι θα κερδίσετε πολύτιμους συμμάχους.  Πολλοί από εσάς όμως θα θελήσετε το 2023 να ιδρύσετε την δική σας εταιρία ή να εργαστείτε ανεξάρτητα ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και οι νεωτεριστικές σας ιδέες να καρποφορήσουν και θα σας παρέχουν τα ανάλογα εισοδήματα. Ευνοϊκή περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις είναι από τον Ιούλιο μέχρι και τα τέλη του έτους.

Κόκορας 2023 – Οικονομικά

 Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανησυχία για την οικονομική σας κατάσταση μέσα στο 2023. Το πρώτο τετράμηνο του έτους θα υπάρχει μια σταθερότητα στα εισοδήματα σας, χάριν στον μισθό ή σε άλλες πηγές εισοδήματος που μπορεί να έχετε. Τα χρήματα δεν θα σας λείψουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Η τεμπελιά και η επιπολαιότητα μπορούν να κάνουν τεράστια ζημιά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα τέτοιο χρονικό διάστημα, όπου οι επιπόλαιες κινήσεις σας μπορεί να γίνουν η αιτία να χάσετε μεγάλα χρηματικά ποσά, είναι προς το τέλος του καλοκαιριού. Για την ακρίβεια είναι μια περίοδος που μπορείτε να βγάλετε ή να χάσετε πολλά λεφτά, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρετε.

Μην επενδύετε πουθενά, εάν δεν εξετάσετε την υποψήφια επένδυση προσεκτικά, δεν συμβουλευτείτε πρώτα τον δικηγόρο σας ή κάποιο ειδικό επάνω στο είδος της επένδυσης που σκοπεύετε να προχωρήσετε. Το ρίσκο δεν είναι της παρούσης, ούτε και τζόγος, κυριολεκτικός ή μεταφορικός, γιατί θα χάσετε πολλά και δεν θα καταφέρετε να ανακάμψετε ξανά εύκολα. Αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα τον Αύγουστο και στις αρχές του φθινοπώρου, γιατί είναι απίθανο να καταφέρετε να τα αποπληρώσετε. Ομοίως, μην δανείζετε, γιατί δεν θα τα ξαναδείτε. Το φθινόπωρο ωστόσο είναι η καλύτερη περίοδος του έτους για τα οικονομικά σας. Μπορεί να προαχθείτε και να αυξηθεί αυτόματα το εισόδημα σας, ενδεχομένως να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση, ίσως όμως και να έχετε εισοδήματα από μια δεύτερη  δουλειά ή κάποια δευτερεύουσα πηγή.

Κόκορας 2023 – Συναισθηματικά

 Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την προσωπική τους ζωή, τουλάχιστον το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2023. Είναι ένα χρονικό διάστημα που οι έριδες και οι φασαρίες μειώνονται και επικρατεί αρκετή ηρεμία στην σχέση ή στον γάμο σας. Σημαντικό είναι, ότι το διάστημα αυτό δεν έχετε καμία διάθεση να εκνευρίσετε το ταίρι σας, μια και σας απασχολούν πολύ πιο σημαντικά πράγματα σε άλλους τομείς της ζωής σας. Η καθημερινή ρουτίνα αυτή την περίοδο της ζωής σας είναι απλά καλοδεχούμενη.

Ο αδέσμευτοι θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες δυσκολίες και προκλήσεις το διάστημα αυτό, καθώς θα αναζητούν τον ιδανικό τους σύντροφο. Θα συναντήσετε πολύ κόσμο, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, οι φαντασιώσεις σας όμως για ένα ιδανικό ταίρι θα σας εμποδίσουν στο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη προσωπική σας ζωή.

Στις αρχές καλοκαιριού ονειρεύεστε ρομαντικές αποδράσεις και δείπνα υπό το σεληνόφως. Πετάτε στα σύννεφα, αιθεροβατείτε και δεν έχετε καμία σχέση με την πραγματικότητα, γι’ αυτό και θα δυσκολευτείτε οι αδέσμευτοι να έχετε οποιαδήποτε πραγματική επαφή με οποιοδήποτε άτομο που ενδιαφέρεται για σας. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε και σεις τα ελαττώματα σας; Εάν καταφέρετε να προσγειωθείτε για λίγο, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι μνηστήρες γύρω σας. Πέρα όμως από την αναζήτηση του άλλου σας μισού, που απ’ ότι φαίνεται δεν θα το βρείτε εύκολα, το καλοκαίρι είναι μια ιδανική περίοδος να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να αλλάξετε την εικόνα σας.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον δόλο και το κουτσομπολιό πίσω από την πλάτη σας μέσα στο καλοκαίρι και στις αρχές του φθινοπώρου. Είναι κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε και απλά θα σας χαλάσει την διάθεση. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας και αφήστε τον κόσμο να σχολιάζει. Επενδύστε στην θετική σκέψη και διώξτε μακριά τα μαύρα σύννεφα και τις δυσοίωνες σκέψεις, για να μην προσκαλέσετε την ατυχία και το δράμα. Με θετική διάθεση, κέφι και χαρά απολαύστε την οικογενειακή σας ζωή.

Όσοι κατάφεραν τελικά να γνωρίσουν κάποιο άτομο και τόλμησαν να ξεκινήσουν μια νέα σχέση, συνιστάται να δείχνουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο νέο τους ταίρι και να εκφράζουν με κάθε τρόπο τα τρυφερά τους συναισθήματα. Σύντροφοι που είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα θα αισθάνονται ότι η σχέση τους βρίσκεται επιτέλους στον σωστό δρόμο, χωρίς προβλήματα, γκρίνιες και προστριβές. Το γεγονός αυτό ίσως να φέρει και ένα γάμο ή μια πρόταση γάμου μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Κόκορας 2023 – Υγεία

 Μέσα στο 2023 θα υποφέρετε από έντονο και συνεχές άγχος, καθώς τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις, κυρίως της επαγγελματικής σας ζωής, δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε. Και θα έχετε δίκιο, γιατί η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Κάποιο μεταξύ σας ίσως να βυθιστούν την χρονιά αυτή σε κατάθλιψη, άλλοι να υποφέρουν από μελαγχολία, μερικοί να καταφύγουν στο ποτό για να ξεφύγουν. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν θα σας βοηθήσει πραγματικά να σταθείτε στα πόδια σας.

Εκείνο που χρειάζεται και θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι ένας ρυθμός και μια δομή στην ζωή σας. Βρείτε τον τρόπο που σας ταιριάζει σαν άτομο και που θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε και να χαλαρώσετε. Μπορεί να είναι μέσα από την γυμναστική, μέσα από βόλτες, την γιόγκα, τον διαλογισμό, κλπ. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας στην υπομονή και αυτοσυγκράτηση και μην εκτροχιάζεται με το παραμικρό που θα συμβαίνει στην καθημερινότητα σας. Απομακρυνθείτε δε από καταστάσεις και άτομα που σας φορτίζουν χωρίς λόγο. Και βέβαια, ξεκουραστείτε όπως πρέπει και όσο χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Μέσα στο 2023 πολλοί του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να υποστούν μια χειρουργική επέμβαση. Δεν θα πρόκειται ωστόσο για κάτι σοβαρό, οπότε δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε εκ των προτέρων. Είναι σημαντικό όμως να πραγματοποιείτε τις τακτικές προληπτικές σας εξετάσεις, ώστε να διαγνωστεί κάποιο πιθανό πρόβλημα υγείας εγκαίρως. Θα πρέπει επίσης να ακολουθείτε κατά γράμμα τις οδηγίες του θεράποντα γιατρού σας και να μην κάνετε ότι σας ευχαριστεί.

Κόκορας 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Θα πρέπει να ολοκληρώσετε φέτος ότι ξεκινάτε ή ότι έχετε αφήσει μισό σε προγενέστερες περιόδους. Θα πρέπει να δουλέψετε δηλαδή σκληρά, για να δείξετε ότι σας αξίζει η πρόοδος και μια ανώτερη θέση εργασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, γιατί κάποια από αυτά θα είναι πολλά υποσχόμενα. Απλά θα πρέπει να γίνετε πιο παραγωγικοί, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα της δουλειάς σας.

Είναι σημαντικό μέσα στο 2023 να τηρήσετε μια υγιή ισορροπία μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, ειδικά εάν είστε δεσμευμένοι. Τόσο στην δουλειά όσο και στο σπίτι χρειάζεται υπομονή και καλή πίστη για να μπορείτε να ξεπερνάτε με ηρεμία τις κρίσεις και τα προβλήματα. Και μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να κοινοποιείτε σε κανέναν τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους σας.

Το φθινόπωρο διαφαίνεται ότι θα βελτιωθεί αισθητά η οικονομική σας κατάσταση, αρκεί να είστε προσεκτικοί στην διαδρομή και να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επιλογές. Είναι ένα διάστημα όμως που θα υπάρξουν ίντριγκες και φθόνος, έντονος ανταγωνισμός και ατέλειωτο άγχος. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με καθαρό μυαλό και ηρεμία για να μην κάνετε σημαντικά λάθη που θα σας στοιχίσουν.

Το 2023 είναι μια χρονιά πολύ γεμάτη από γεγονότα και υποχρεώσεις. Η καριέρα θα σας καλεί αδιάκοπα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να παραμελήσετε τον σύντροφο, την οικογένεια και τα παιδιά σας. Επενδύστε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε ολιγοήμερες ή πολυήμερες αποδράσεις, εκδρομές και ταξίδια μαζί τους. Από την μια θα ξεκουραστείτε και από την άλλη θα ενισχύσετε τους δεσμούς με τους δικούς σας ανθρώπους. Και κυρίως, μείνετε μακριά από το αλκοόλ φέτος! Σε συνδυασμό με τις εντάσεις και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε, υπάρχει κίνδυνος εθισμού και ασθένειας.

Κόκορας 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της χρονιάς του υδάτινου Λαγού εκπλήξεις και ευχάριστες ειδήσεις, ο πεσιμισμός σας όμως, εκτός του ότι δεν θα σας αφήσει να χαρείτε, θα προσκαλέσει πολλά από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε. Ηρεμήστε, εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο την καλή σας τύχη και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Το έτος θα είναι απαιτητικό και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά σε κάθε επίπεδο. Όχι μόνο στην δουλειά σας, αλλά και στο σπίτι, στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα πρέπει να επενδύσετε στο να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να έχετε πολύ καλύτερες προοπτικές για μια θετικότερη εξέλιξη στην καριέρα σας. Υπάρχει μέσα στην χρονιά η πιθανότητα να αποκτήσετε μια υψηλότερη θέση και να βελτιωθεί ο μισθός σας, γι’ αυτό δημιουργήστε το κατάλληλο έδαφος. Εάν ονειρεύεστε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, το έτος του Λαγού θα σας ευνοήσει από την άποψη αυτή. Ακόμη και ένα χόμπι σας μπορεί να εξελιχτεί σε μια επαγγελματική απασχόληση και να σας φέρει ικανοποιητικά κέρδη.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα είναι για σας από τον Μάιο μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου.  Μην επιτρέψετε όμως να μονοπωλήσει η καριέρα την ζωή σας. Αφιερώστε χρόνο στους αγαπημένους σας, και εάν είστε ελεύθερη, μην εξοστρακίζετε τον ρομαντισμό από την ζωή σας. Και κυρίως, ξεκουραστείτε και μάθετε να χαλαρώνετε. Τα ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σας  χαρίσουν νέες εμπειρίες και στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

Κόκορας 2023 – Feng shui και τύχη

 Εάν χρειάζεται ενίσχυση ο τομέας της τύχης και της ευημερίας σας, τοποθετήστε ένα δέντρο ευημερίας με πολύχρωμους κρυστάλλους στο σπίτι σας. Έχετε δε επάνω σας κρυστάλλους τουρκουάζ ή aquamarine. Για ενίσχυση της υγείας σας, τα θεραπευτικά βότανα και τα αιθέρια έλαια θα αποτελούσαν εξαιρετική βοήθεια. Όσοι μεταξύ σας θέλουν να προσελκύσουν καλή τύχη στην προσωπική τους ζωή και έναν νέο σύντροφο, ιδανικό για την περίπτωση αυτή είναι τα είδωλα από ένα ζεύγος πάπιες, που θα τις τοποθετήσετε κοντά στο κρεβάτι σας.

Τυχερές αποχρώσεις για το 2023: Μαύρο, χρυσό και καφέ

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2023: Βορειοανατολικά, δυτικά και νοτιοδυτικά.

Τυχεροί αριθμοί για το 2023: 5, 3, και 8

Τυχεροί μήνες 2023: Απρίλιος, Μάιος, Σεπτέμβριος και Ιανουάριος 2024

Δύσκολοι μήνες 2023: Μάρτιος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Τουρκουάζ και aquamarine

Τσάκρα 2023: Ιερόν Οστούν

Κόκορας 2023 – Το έτος ανά μήνα

 Ιανουάριος 2023

Ένας δραστήριος μήνας σε επίπεδο επικοινωνίας και γνωριμιών. Θα παρατηρήσετε ότι πολύ συχνά θα στρέφονται οι γύρω σας σε σας για συμβουλές, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν αξιόλογα άτομα και να προχωρήσουν σε μια νέα σχέση.

 Φεβρουάριος 2023

Τα πάντα θα περιστρέφονται αυτό το μήνα γύρω από την δουλειά και οικονομικά σας. Εάν θέλετε να κάνετε ωστόσο καριέρα, θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπος ή διαφορετικές διεξόδους, καθώς η πεπατημένη δεν λειτουργεί πια. Οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε ωστόσο, δεν μπορεί να είναι μόνο σε επίπεδο δουλειά, αλλά και εσωτερικές, βελτιώνοντας τον εαυτό σας. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αναλάβετε επικερδή έργα μέσα στον μήνα.

 Μάρτιος 2023

Ζητήματα εργασίας και οικονομικών λύνονται τον μήνα αυτό πολύ πιο εύκολα από ότι θα περιμένατε. Ο Μάρτιος είναι ένας καλός μήνας και μπορεί να σας φέρει σημαντικές επιτυχίες, εάν είστε ρεαλιστές, εργατικοί και οργανωμένοι. Μην απορρίπτετε κάτι καινούργιο, εάν δεν το εξετάσετε προσεκτικά. Μπορεί να αποτελεί ευκαιρία ζωής!

 Απρίλιος 2023

Μέσα στον Απρίλιο θα υπάρξει περιθώριο να πάρετε μια ανάσα, να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως δε, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή μια σύντομη απόδραση. Η ενίσχυση της σχέσης σας με τον σύντροφό σας θα πρέπει να είναι από τις προτεραιότητες της περιόδους.

 Μάιος 2023

Η ειλικρίνεια με τους δικούς σας ανθρώπους ή στενούς συνεργάτες θα είναι η καλύτερη στρατηγική για την περίοδο αυτή. Τα μυστικά και η διπλωματική προσέγγιση στην περίπτωση σας δεν μπορούν να αποδώσουν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα. Όσο για τα οικονομικά σας, σημαντικό είναι να κάνετε μια προσεκτική διαχείριση αλλά και  αποταμίευση. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι, θα έχετε όμως και μια επίσκεψη που δεν περιμένετε.

 Ιούνιος 2023

Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας μέσα στον μήνα, βελτιώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, κάντε όμως κάτι και για το πνεύμα σας. Ο Ιούνιος προσφέρεται επίσης να βελτιώσετε τις γνώσεις και να καλλιεργήσετε τις δεξιότητες σας. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις χρειάζεται περισσότερη προσοχή και προσεκτικότερο χειρισμό των καταστάσεων. Λύστε τα τρέχοντα ζητήματα και μην τα αφήνετε να γίνουν βουνό. Αυξημένα δε κέρδη μπορεί να έρθουν από το ταίρι σας!

 Ιούλιος 2023

Εντάσεις θα φέρει ο Ιούλιος στην προσωπική σας ζωή και ο λόγος είναι ένας και απλός: Σας απορροφά η δουλειά και δεν αφιερώνετε τον χρόνο που πρέπει στον σύντροφο και την οικογένεια σας. Θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, ώστε να μην θέσετε σε κίνδυνο την καριέρα σας, αλλά να είστε παρόντες και στο σπίτι.

 Αύγουστος 2023

Το τέλος του καλοκαιρού είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για το ζώδιο σας. Μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, θα έχετε όμως και την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Δεν θα ήταν άσχημη η ιδέα να κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, για να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

 Σεπτέμβριος 2023

Ο μήνας θα φέρει εντάσεις σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα με ήρεμο τρόπο. Μην επιτρέπετε να χρονίζουν τα προβλήματα. Λύστε τα στην στιγμή ή όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσουν επίσης σημαντικά προβλήματα με την ανατροφή των παιδιών τους. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε παιδοψυχολόγους για τον κατάλληλο χειρισμό των καταστάσεων.

 Οκτώβριος 2023

Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την καριέρα και τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί ωστόσο να περάσετε από σειρά δοκιμασιών μέχρι να τα καταφέρετε. Ο δρόμος προς την επιτυχία άλλωστε δεν είναι ποτέ ανέφελος. Σχεδιάστε το μέλλον σας και προγραμματίστε τις δράσεις σας. Αποφύγετε όμως πάσει θυσία τα μακρινά ταξίδια μέσα στον Οκτώβριο.

 Νοέμβριος 2023

Θα πρέπει να εστιάσετε στις λεπτομέρειες μέσα στον μήνα, για να μην σας ξεφύγουν ουσιαστικά ζητήματα. Ο  Νοέμβριος χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε ή να εμπλακείτε σε κάποια περιπέτεια. Προσέξτε επίσης που επενδύετε τα χρήματα σας για να μην τα χάσετε.

 Δεκέμβριος 2023

Ο τελευταίος μήνας του έτους είναι αρκετά κουραστικός, είναι όμως και ευχάριστος. Εάν διαχειριστήκατε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε, τώρα θα είστε σε θέση να απολαύσετε μια πολύ πιο ευχάριστη και ελπιδοφόρα ζωή. Κάντε τον απολογισμό του έτους και καταστρώστε τα πλάνα σας για την νέα χρονιά, ώστε να είστε έτοιμοι για την νέα εξόρμηση.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …