Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που διαμένουν στο εξωτερικό. Πολλές συζητήσεις για συμφωνίες και συνεταιρισμούς ευνοούνται στα επαγγελματικά.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούργια γνωριμία θα κάνει τη μέρα γόνιμη και πολύ ενδιαφέρουσα. Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα σήμερα.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας χαρίζει δύναμη και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά από σήμερα.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα δεν φαίνεται να ευνοεί τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει μια απογοήτευση σήμερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην φέρεστε με απερισκεψία και βιασύνη, για να μην κάνετε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που θα μπορούσε να γίνει.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Τα άστρα θα επιφέρουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, ενώ η σωματική κόπωση και τα προβλήματα υγείας θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας! Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά.

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Έχετε πολύ καλές ιδέες και βρίσκετε σε καλή φόρμα! Ωστόσο προσέχετε, γιατί οι καινούργιες γνωριμίες και συμφωνίες, επαγγελματικές ή αισθηματικές, δεν ευνοούνται.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ή ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους! Ωστόσο μην πυροδοτείτε με την συμπεριφορά σας την ζήλια του συντρόφου σας. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί θα βγείτε χαμένοι…

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, αναζητήστε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε ενέργειες μυστικές που θα σας εκθέσουν αργότερα. Η μέρα είναι, επικίνδυνη για όσους από εσάς δεν μπορούν να ελέγξουν εύκολα τα νευρικά τους ξεσπάσματα.

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Και σήμερα θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά και τις τοποθετήσεις χρημάτων. Η διαίσθηση σας θα σας προειδοποιήσει από πού πρέπει να φυλάγεστε.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε ένταση, που διοχετεύεται στο ταίρι σας. Δεν είναι η καλύτερη σας στιγμή… Φροντίστε να βρείτε την ηρεμία σας και να φέρετε την ισορροπία στη σχέση!

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους ήρθατε σε αντιπαράθεση τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε βέβαιοι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας. ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή όμως παρουσιάζει αντιθέσεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Λίγο πιο ήρεμα ξεκινάει η βδομάδα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και σεις είστε εσωτερικά ήρεμοι και ισορροπημένοι. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας επειγόντων, γιατί έχετε κουράσει τους γύρω σας.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα και καλές σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα. Κάντε υπομονή και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας… Από τη μια τα ξεσπάσματα σας τον τελευταίο καιρό, και από την άλλη η ρομαντική διάθεση σας σήμερα…

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και μια τυχαία συζήτηση μπορεί να σας δώσει λύσεις σε οικονομικής φύσης ζητήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό…

Τετάρτη.29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Σήμερα μπορούν να καλυτερεύσουν οι σχέσεις με τους συγγενείς σας. Προβλήματα ή έριδες του παρελθόντος φαίνεται να ξεπερνιούνται.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια. Αποφύγετε δυσάρεστα λόγια με το ταίρι σας, γιατί οι αντιδράσεις του μπορεί να σας εκπλήξουν… Και ίσως δεν υπάρξουν μελλοντικά ευκαιρίες για επανόρθωση.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελή&…