Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα κληρονομικά που σας απασχολούν από το παρελθόν και ενδεχόμενος να προκύψουν οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η ένταση που επικρατεί στα συναισθήματα σας είναι από τις λίγες που γνωρίσατε στη ζωή σας. Φερθείτε με ρεαλισμό και μην οξύνετε τις καταστάσεις .

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η κοινωνική ζωή είναι κάτι που σας πηγαίνει σήμερα. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε από σχόλια και ίντριγκες τρίτων. Αν καταλάβετε ότι γίνονται εις βάρος σας, δείξτε αδιαφορία.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως ηλεκτρισμένη, και εντάσεις.

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Προσοχή σε επαγγελματικά και συναισθηματικά ζητήματα σήμερα, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να αντιδράσετε απότομα και παράλογα…

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα . Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήστε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες. Κάποια γεγονότα στον αισθηματικό τομέα προβλέπονται να σας χαλάσουν τη διάθεση.
Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Αν και η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη, οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το σπίτι σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Προσοχή στα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνετε την εσωτερική αναστάτωση που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα σας εξιτάρει τη φαντασία. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα!
Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που ταράζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από την εξέλιξη των σχέσεων σας με τον σύντροφο σας ενδέχεται να μείνετε δυσαρεστημένοι σήμερα.

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και μοιραστείτε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με το σύντροφο σας.

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό οπωσδήποτε δεν σας συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σας δεν είναι ειλικρινής απέναντι σας.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.
Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας να προωθήσετε τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα μελλοντικά.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ορμή των αισθηματικών σας, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για την προσωπική σας ζωή και υπάρχουν προοπτικές για επίλυση ζητημάτων που σας απασχολούν.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες.
Η δραστηριότητα, η πρωτοβουλία και οι φρέσκες ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Η μέρα είναι περίεργη και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη εξαιτίας της δικής σας ευαισθησίας. Θα πρέπει να βαδίζετε με προσοχή στον αισθηματικό τομέα.

Τετάρτη.29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα μπορούν με δουλειά να εξομαλυνθούν πλήρως.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον ως αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…