Πίθηκος || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1932, 1944, 1956,1968, 1980, 1992, 2004 και 2016

 

Το 2020 θα είναι μια χρονιά ηρεμίας και γαλήνης για όσους γεννήθηκαν σε μια χρονιά Πιθήκου. Κατά το έτος του Αρουραίου θα πρέπει να καταβάλλετε πολύ μεγάλες προσπάθειες ωστόσο για να καταφέρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Πολύ σημαντικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στο σπίτι ή στον εργασιακό σας χώρο και γι αυτό θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Το ιδανικό θα ήταν να είστε σε θέση να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, όταν τα πάντα θα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά… Εάν καταφέρετε να μην πανικοβληθείτε, θα βρείτε θαυμάσιες ιδέες να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Άλλωστε οι αλλαγές αποβλέπουν στο να κάνετε τα βήματα προόδου που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη σας.

Παρόλα τα πιθανά προβλήματα, το έτος χαρακτηρίζεται από επιτυχία για το ζώδιο σας. Παρόλα αυτά, οι ανησυχίες σας, κυρίως για τα δικά σας πρόσωπα δεν θα σας αφήσουν να απολαύσετε τα καλά που θα βιώνετε. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα διευκολύνει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις καταστάσεις ή τα προβλήματα και να τα επιλύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η καλύτερη προσέγγιση θα ήταν δια τις πλαγίας οδού, παρά να κάνετε μια κατά μέτωπο επίθεση. Κάποιες υποθέσεις ίσως να είναι λίγο πιο απαιτητικές, αλλά με καλή οργάνωση και αποτελεσματική δράση θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες.

Τυχεροί αριθμοί για το 2020: 1, 5 και 7

Τυχερά χρώματα για το 2020: ασημί, χρυσό και γκρι

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2020: βόρεια, βορειοδυτικά και δυτικά

Ερωτική συμβατότητα για το 2020: Βουβάλι, Λαγός και Άλογο

Συναισθηματικά

  

Πρώτο τρίμηνο

Η συναισθηματική σας ζωή δεν θα βιώσει ιδιαίτερες δυσκολίες μέσα στο πρώτο τρίμηνο του κινέζικου έτους του Αρουραίου. Εάν είστε παντρεμένοι ή σε μόνιμη και σταθερή σχέση, θα εμβαθύνετε την σχέση σας με το ταίρι σας. Εάν είστε όμως αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να διασπαστεί η προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας να κατευθύνεται σε περισσότερα του ενός ατόμου, χάνοντας ενδεχομένως κάποιες καλές ευκαιρίες.

Δεύτερο τρίμηνο

Η συναισθηματική σας ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερα σας! Για όσους είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Αλλά χρειάζεται προσοχή! Ίσως να πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί μόνο προς το τέλος του τριμήνου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια βήματα για την κατάκτηση του. Εάν είστε παντρεμένοι, η οικογένεια και τα παιδιά σας είναι ο καλύτερος συνδετικός κρίκος μεταξύ του ζευγαριού.

Τρίτο τρίμηνο

Η γοητεία σας θα χτυπήσει κόκκινο το διάστημα αυτό! Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, άνθιση θα δει και η ερωτική σας ζωή, καθώς το ταίρι σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί με τίποτε. Όσοι από σας αντιμετωπίζατε προβλήματα στην σχέση ή τον γάμο σας, θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Εάν είστε ελεύθεροι, την περίοδο αυτή θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η δέσμευση ή ο γάμος ούτε σας περνάει από το μυαλό, καθώς θα ζείτε έντονα την κάθε στιγμή. Παρόλα αυτά, κάποια γνωριμία θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, και το πάθος μεταξύ σας δεν θα αργήσει να ανθίσει, κάνοντας σας να αλλάξετε γνώμη…

Τέταρτο τρίμηνο

Το διάστημα που ακολουθεί θα αισθάνεστε απόλυτα ικανοί να παρέχετε στο ταίρι σας ότι αυτό χρειάζεται και να καλύψετε κάθε του επιθυμία. Προσέξτε όμως να μην τον θεωρήσετε δεδομένο. Δείξτε την αγάπη σας με μικρές καθημερινές χειρονομίες, κάντε ρομαντικές κινήσεις και επιβεβαιώστε το ενδιαφέρον σας την κάθε στιγμή. Οι αδέσμευτοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ελευθερία κινήσεων τους. Παρόλα αυτά, ίσως μια καθοριστικής σημασίας γνωριμία σας κάνει να αλλάξετε την άποψη σας στην στιγμή.

Οικονομικά

Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα στα οικονομικά σας και το εισόδημα σας θα είναι αρκετό για να κάνετε τις επενδύσεις που έχετε προγραμματίσει. Δεν θα πρέπει όμως να ξεφύγετε στις δαπάνες, κυρίως για καταναλωτικούς σκοπούς, γιατί η αφθονία δεν είναι ποτέ δεδομένη. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανατραπούν τα πάντα, γι αυτό καλό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα απόθεμα ασφαλείας.

Υγεία

Η καθημερινή άσκηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υγεία σας σε ανεκτή κατάσταση, αποφεύγοντας την επιδείνωση ενδεχόμενων προβλημάτων. Θα πρέπει να θυμάστε επίσης να πίνετε αρκετά υγρά, ώστε ο οργανισμός σας να είναι σε θέση να αποβάλει τις τοξίνες με μεγαλύτερη άνεση. Χώρια του ότι βοηθάει και την επιδερμίδα σας να παραμείνει νεανική!

Οι Πίθηκοι των πέντε στοιχείων κατά το 2020

Πίθηκος με μέταλλο (1980)

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 16.2.1980 και 4.2.1981, τότε ανήκετε στον Πίθηκο με στοιχείο το μέταλλο. Για σας που έχετε υπαλληλική θέση εργασίας, θα είναι μια πολυάσχολη χρονιά, που θα σας εξαντλήσει και ίσως το γεγονός αυτό να γίνει η αιτία να εκδηλωθούν κάποια προβλήματα υγείας. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες, θα έχετε εύνοια στα οικονομικά της επιχείρησης σας. Θα πρέπει όμως να έχετε το νου σας σε κλέφτες, γιατί κινδυνεύετε από διαρρήξεις. Λάβετε τα μέτρα σας, στο μέτρο πάντα του δυνατού και εφικτού. Αποφύγετε επίσης τις διαδρομές σε επικίνδυνες περιοχές…

Πίθηκος με νερό (1992)

Γεννηθήκατε από τις 4 Φεβρουαρίου 1992 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 1993; Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά, η χρονιά του Αρουραίου θα είναι η ιδανική για σας! Σχεδιάστε την επένδυση σας με προσοχή και η επιτυχία είναι με το μέρος σας. Η βοήθεια που θα δεχτείτε επίσης από μέντορες ή άτομα με επιρροή θα είναι εξαιρετικά επωφελής και θα συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στην επιτυχία σας. Η εύνοια στα επαγγελματικά σας θα πηγαίνει χέρι-χέρι με την εύνοια στα αισθηματικά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας σύντομα θα συναντήσουν το έρωτα!

Πίθηκος με φωτιά (1956)

Ανήκετε όσοι είστε γεννημένοι από τις 12 Φεβρουαρίου 1956 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 1957. Εσείς θα έχετε αυξημένο εισόδημα μέσα στην χρονιά του Αρουραίου, το ίδιο αυξημένες θα είναι όμως και οι δαπάνες σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τον χειρισμό των οικονομικών σας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα ρευστότητας. Μην δανείζετε χρήματα σε φίλους, γιατί το πιο πιθανό είναι να χάσετε τα χρήματα σας και να διαρραγεί και η φιλική σας σχέση. Εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδι στο εξωτερικό, αφιερώστε χρόνο στην εξερεύνηση του τόπου που επισκέπτεστε. Κατά κάποιο τρόπο η εξερεύνηση αυτή θα είναι επωφελής για σας.

Πίθηκος με γη (1968)

Για τους ελευθέρους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που γεννήθηκαν μεταξύ 30.1.1968 και 16.2.1969 θα υπάρξει άνοδος στις δουλειές σας και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μια ανοδική πορεία. Όσοι μεταξύ σας έχετε ήδη συνταξιοδοτηθεί, η διάθεση σας φέτος θα είναι εξαιρετική. Σε πιθανά ταξίδια στο εξωτερικό, αποφύγετε την έκθεση σας στο στοιχείο του νερού, εάν δεν θέλετε να έχετε ανεπιθύμητα ατυχήματα. Επίσης αποφύγετε πάση θυσία επικίνδυνες δραστηριότητες καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πίθηκος με ξύλο (1944)

Ανήκετε στον ζώδιο του Πιθήκου με στοιχείο το ξύλο όσοι γεννηθήκατε από τις 25 Ιανουαρίου 1944 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 1945. Για σας θα υπάρχει εύνοια στην απόκτηση επιπλέων εισοδημάτων μέσα στο 2020, θα υπάρξουν όμως και αυξημένες δαπάνες. Θα πρέπει να είστε ως εκ τούτου προσεκτικοί στον χειρισμό των οικονομικών σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, ιδίως σε φιλικά πρόσωπα, γιατί εκτός του ότι δεν θα τα πάρετε πίσω, θα μαλώσετε κιόλας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό θα σας ανανεώσουν!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…