ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

ΤΡΙΤΗ 1.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλή και δημιουργική Χρονιά! Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας

δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε

οπουδήποτε. Ίσως όμως η συμπεριφορά σας αυτή προκαλέσει

αντιρρήσεις

ΠΕΜΠΤΗ 3.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απαιτήσεις και επιθυμίες που τις διακρίνει η υπερβολή θα φέρει η μέρα σήμερα! Βρείτε κάποια εργασία, με την οποία θα βγάλετε όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σας. Έλεγξε το θυμό σας όσο γίνεται.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα υπάρξουν σήμερα! Διεκδίκησε ό,τι σας ανήκει!!! Αδέξιος χειρισμός σε κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα θα δημιουργήσει προβλήματα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.1.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Αναπτέρωση του ηθικού θα υπάρξει, μετά από ένα τηλεφώνημα, μια επίσκεψη ή ένα ραντεβού. Παρόλα αυτά, θα πρέπει  να αποφύγετε στόχους χωρίς αξία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και αφήστε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης διορθώνεται, αν δείξετε στους άλλους ότι συμφωνείτε με την πλειοψηφία! Μια μοναχική πορεία δεν θα μπορούσε να σας προσφέρει όσα έχετε ανάγκη!

ΤΡΙΤΗ 8.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς. Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη…

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.1.2019 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι.

ΠΕΜΠΤΗ 10.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου…

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί στη διεκπεραίωσή του, ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται. Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια δύσκολη δουλειά, κυρίως χωρίς την επέμβαση τρίτων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθυστερήσεις θα φέρει και πάλι η μέρα σας, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Κάντε υπομονή, δείξτε επιμονή στις επιδιώξεις σας και όλα θα πάνε κατ ευχή!

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα ζήτημα καθυστερεί στη διεκπεραίωσή του, ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που υλοποιείτε! Αποκαρδιωτικά νέα θα φέρουν αναπάντεχα την ανατροπή στα σχέδια σας.

ΤΡΙΤΗ 15.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δύσκολη μέρα με αποκαρδιωτικά νέα να σας απορυθμίζουν! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Από κάπου θα φανεί σύντομα φως στον ορίζοντα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανατροπών συνέχεια…Μην αφήνετε το άγχος να σας κυριέψει και να καθορίσει τις κινήσεις σας. Χρειάζεται ψύχραιμη σκέψη και καλές στρατηγικές νικήσεις…

ΠΕΜΠΤΗ 17.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα ανοίξουν χωρίς να το καταλάβετε την πόρτα σε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική σας ζωή! Ο τολμών νικά! Μην το ξεχνάτε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές γιατί δεν θα έχουν συνέχεια…

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα μπορούν να δημιουργήσουν μια τρελή ατμόσφαιρα σήμερα στον χώρο της δουλειάς σας. Δείτε που θα σας πάει η μέρα για να ενεργήσετε ανάλογα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.1.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητες σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας και να δείτε νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σας…

ΤΡΙΤΗ 22.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας! Θα βρείτε την δύναμη να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας δημιουργεί άγχος!

ΠΕΜΠΤΗ 24.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως μια έγκριση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σας. Πέραν αυτού, με έντονη κοινωνική ζωή θα χαρείτε ένα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μόνο με την σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκίνημα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας.

ΤΡΙΤΗ 29.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας σήμερα!

ΠΕΜΠΤΗ 31.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση

ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…