Σεπτέμβριος 2022 – Τα 3 ζώδια που ευνοούνται

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά ήπιος και αρμονικός μήνας, σε σύγκριση με τους προηγούμενους του έτους, με αρκετές αρμονικές όψεις, που θα μας επιτρέψουν να ανακτήσουμε δυνάμεις, να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος και να κάνουμε καινούργια και ελπιδοφόρα ξεκινήματα. Κατά την διάρκεια του μήνα σχηματίζουν οι εσωτερικοί πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ευεργετικές για όλους μας όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, οι οποίες όμως ευνοούν ιδιαίτερα τρία από το σύνολο των ζωδίων του ζωδιακού κύκλου.

Κριούς

Ο μήνας προβλέπεται να είναι για το ζώδιο σας εξαιρετικά ευεργετικός σε επίπεδο καριέρας αλλά και οικονομικών. Η καριέρα σας μπορεί να παρουσιάσει μια αξιοσημείωτη θετική μεταβολή, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως να εκφραστεί μέσα από μια προαγωγή ή στην ανάθεση σημαντικότερων καθηκόντων, που σας φέρνουν πιο κοντά στην διεκδίκηση και κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης ευθύνης. Εάν απασχολείστε σαν ανειδίκευτος εργάτης γιατί δεν μπορέσατε να βρείτε απασχόληση στην ειδικότητα σας, τώρα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να σας προσφερθεί μια θέση εργασίας στην ειδικότητα σας. Η φροντισμένη εξωτερική εικόνα σας, η γοητεία και η αμεσότητα στις επαφές σας, μπορεί να συμβάλει στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Θα υπάρξουν πολλές συναντήσεις μέσα στον μήνα, επικοινωνία και χρήσιμες πληροφορίες, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε σε δημοτικότητα και να εξασφαλίσετε την στήριξη ατόμων επιρροής. Σε γενικές γραμμές πάντως, θα φέρει ο μήνας αλλαγές στις συνθήκες ή στον τρόπο εργασίας για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Και καθώς μια προαγωγή είναι ένα πιθανό σενάριο για αρκετούς από εσάς, αυτή θα έρθει με την βελτίωση των οικονομικών σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν με την προσέλκυση ενός συμπληρωματικού εισοδήματος, πιθανά από την εκμετάλλευση ακινήτων.

Αιγόκεροι

Η τύχη σας χαμογελά κατά τον Σεπτέμβριο στην προσωπική σας ζωή, φίλοι Αιγόκεροι!  Η δημοφιλία σας αυξάνεται, το ίδιο και η ακτινοβολία σας, προσελκύοντας πολλούς θαυμαστές και υποψήφιους μνηστήρες γύρω σας. Η αυξημένη επιρροή σας θα σας δώσει τώρα την δυνατότητα να δείξετε τα επιτεύγματα σας σε έναν ευρύτερο κύκλο. Εάν είστε αθλητές ή ασχολείστε με την πολιτική, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να λάμψετε και να ξεχωρίσετε από το σύνολο. Εναλλακτικά, μπορεί να φτάσει επιτέλους ένα πολυαναμενόμενο μήνυμα από το εξωτερικό, μπορεί όμως και να συναντήσετε από κοντά ένα άτομο άλλης εθνικότητας, με το οποίο σας συνδέει μια σχέση. Οι νέες γνωριμίες θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και έχετε αυξημένες πιθανότητες να συναντήσετε και να συνδιαλλαγείτε με μια διασημότητα. Άτομα επιρροής που μπορεί να γνωρίσετε μέσα στον μήνα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξελικτική σας πορεία σε κάποια μελλοντική χρονική στιγμή. Και οικονομικά όμως θα έχετε αρκετές πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας από έκτακτα έσοδα, όπως είναι ένα λαχείο, κερδοσκοπικές συναλλαγές, μερίσματα, χρηματιστηριακές συναλλαγές ή από μια κληρονομιά. Όσοι μεταξύ σας επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, ο μήνας προσφέρει ένα γόνιμο περιβάλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, εάν ασχοληθείτε σοβαρά  με τον τομέα αυτό της ζωής σας. Οι συντροφικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές, το ίδιο και η οικογενειακή σας ζωή. Οι δε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι επιτυχείς και θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή.

Σκορπιό

Οι ευεργετικές για σας όψεις του μήνα φωτίζουν την επαγγελματική ζωή και κάθε είδους συνεργασία (φιλικές σχέσεις, συνεταιρισμούς ή και γάμους). Είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο θα έχετε τις ευκαιρίες και την δυνατότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Φίλοι ή σύντροφοι μπορεί να γίνουν συνεργάτες σας και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας. Εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε τις ευκαιρίες να αναπτύξετε την δουλειά σας και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Ένας χορηγός μπορεί να χρηματοδοτήσει τα έργα ή τις εφευρέσεις σας και να σας προσφέρει έτσι μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, αναμένεται να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σας, με αποτέλεσμα να αλλάξει η στάση του απέναντι σας και να σας προτείνει για μια καλύτερη ή ανώτερη θέση εργασίας. Οι σχέσεις σας συνολικά θα βελτιωθούν σημαντικά, θα γίνουν πολύ πιο ένθερμες και ουσιαστικές, και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αλλάξουν ύφος, από φίλοι ή συνεργάτες σε εραστές και σύντροφοι.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Η Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη : Ή πως να θεραπεύσουμε το εσωτερικό μας παιδί

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει στην αστρολογία, πέρα από το συναίσθημα, και την μητρική φιγούρα. …