Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Τα οικονομικά είναι η πηγή ανησυχίας, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημα της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους και σύντομα θα ανασάνετε.

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Συνεχίστε την δημιουργική σας δουλειά με συνείδηση και υπευθυνότητα και η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει. Αυτή μπορεί να είναι οικονομική, μπορεί όμως να είναι και ηθική. Σημασία όμως έχει να αναγνωρίζεται το έργο σας.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η εμμονική σχεδόν ενασχόληση σας με τα προβλήματα που σας απασχολούν, σας μπλοκάρει και δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο. Πάρετε αποστάσεις, σκεφτείτε δημιουργικά και η λύση δεν θα αργήσει να φανεί μπροστά σας.

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Έχετε την διάθεση να αποτραβηχτείτε από τα φώτα και την έντονη δραστηριότητα και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Κάντε το αν το έχετε ανάγκη, αρκεί να μην πέσετε στην κατάθλιψη, αισθανόμενοι μοναξιά…

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Καλά νέα σας περιμένουν στον τομέα της καριέρας! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείτε, μια και δεν έχετε λύσει ισόβια το θέμα της επιβίωσης σας…

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι από την δουλειά σας και πιέζεστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε για τις γνώσεις και την σοβαρότητα τους και χαράξτε τα επόμενα βήματα σας.

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας! Καλό θα ήταν να μην αψηφήσετε τα μηνύματα που θα σας στείλει το κορμί σας, γιατί μπορεί και το παραμικρό να αποδειχτεί τελικά σημαντικό.

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή θα φτάσει σε νέα ύψη σήμερα, για όσους έχουν μόνιμη σχέση! Μέσα από την αρμονία και την αλληλοκατανόηση μπορείτε να επιλύσετε πολλά μελανά σημεία.

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Υπάρχει το ενδεχόμενο εντάσεων, είτε στο εργασιακό, είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Με μια αυταρχική συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε μεγαλύτερη αντίδραση.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα πρέπει να προσφέρετε την στήριξη σας σήμερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες οικονομικής ή συναισθηματικής φύσης σήμερα. Εμψυχώστε τους και βοηθήστε τους να σταθούν στα πόδια τους.

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αρκετό το παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο σήμερα και πολλά τα κουτσομπολιά που σας αφορούν. Εάν φτάσουν κάποια από αυτά στα αυτιά σας, μην δίνετε συνέχεια.                              

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ίσως να αισθάνεστε λίγο μόνοι. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί δεν σας ταιριάζει. Επενδύστε σε καλή παρέα με φίλους και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γίνει η αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης. Το άτομο που θα σας κλέψει την καρδιά δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι ένα παλιό ή τωρινό φιλικό πρόσωπο…

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αισθήματα ενοχής θα σας βασανίζουν σήμερα για κάποιες κινήσεις σας σε μια ερωτική σχέση του πρόσφατου παρελθόντος. Εάν δεν θελήσετε πραγματικά να καταλάβετε τι σας συμβαίνει και συνεχίζετε να αποδίδετε τις ευθύνες στους άλλους, δεν θα καταφέρετε ποτέ να ισορροπήσετε.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Οι προσπάθειες στον επαγγελματικό χώρο θα αναγνωριστούν και θα χαίρεται εκτίμησης. Οφείλετε όμως να αναγνωρίσετε τον ευεργετικό ρόλο των συνεργατών ή συναδέλφων σας που σας στήριξαν και σας στηρίζουν.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Η αυτοπεποίθηση σας είναι ιδιαίτερα τονωμένη σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει από την μια να διεκπεραιώσετε την μέρα σας με σχετική άνεση, και από την άλλη να κάνετε κάποια γνωριμία, εάν είστε ελεύθεροι, που θα σας καθορίσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και αισθήματα ευτυχίας! Τα πράγματα στον μέτωπο της οικογένειας αλλά και της καριέρας σας φαίνεται να βαίνουν καλώς και μπορείτε να χαλαρώσετε, τουλάχιστον για σήμερα.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, μια και κάποιο γεγονός θα απαιτήσει την έγκαιρη και αποτελεσματική σας αντίδραση, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας σήμερα. Καλό θα ήταν να μην είναι το ταίρι σας, μια και δεν μπορεί να είναι αρκετά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα…

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πραγματικότητας…

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο…

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση προδιαγράφει η σημερινή σας μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό καλό θα ήταν να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε και να στηρίξετε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα σήμερα, ακόμη και μόνο ακούγοντας τι έχουν να βγάλουν από καρδιάς. Όσο για σας, ώρα αλλαγών πλησιάζει που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας…

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το καλύτερο για σας.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μάθετε να μοιράζεστε όχι μόνο τα υλικά σας αγαθά, αλλά και την αγάπη με τους ανθρώπους γύρω σας. Προσφέροντας τον χρόνο σας ή την ηθική σας στήριξη σε κάποιον που σας έχει ανάγκη, σας κάνει πιο πλούσιους σε συναισθήματα και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε τον έλεγχό σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης.

 

Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2022

Δευτέρα 01.08.2022 (Σελή…