Αρχική Συνεργάτες

Συνεργάτες

Δημήτρης Μήτρας

Δημήτρης Μήτρας

Ο Δημήτρης Μήτρας είναι γέννημα θρέμμα της Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης, όπου και διαμένει σχεδόν αδιαλείπτως, εκτός από μια παρένθεση κάποιων ετών που έζησε στην Δυτική Ευρώπη.

Παράλληλα με τις σπουδές του στο ΑΠΘ εργάστηκε για δύο δεκαετίες σε Τραπεζικό  Ίδρυμα της πόλη και ακολούθως αφιερώθηκε στην διδασκαλία. Ερευνά ερασιτεχνικά ζητήματα μεταφυσικής,  έχει σπουδάσει αστρολογία δίπλα στην παγκόσμια καταξιωμένη αστρολόγο Αλίντα Κανάκη, ασχολείται με την συγγραφή άρθρων και βιβλίων μεταφυσικού και αστρολογικού περιεχομένου και παρακολουθεί εξ αποστάσεως μαθήματα αστροφυσικής, γιατί γοητεύεται από το σύμπαν, τις δυνάμεις του, τα μυστήρια που κρύβει και την ατέλειωτη μαγεία του.

Francesco Vitali

Francesco Vitali

O Francesco Vitali ζει και εργάζεται στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Αντζελες. Είναι επιχειρηματίας στο χώρο της πρωτοπόρας κοσμητικής και των καλλυντικών, ενώ διευθύνει το γραφείο του ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει διαπρέψει ως δημοσιογράφος και συγγραφέας, ως πρωταγωνιστής σε θεατρικές παραστάσεις στις ΗΠΑ και ως κινηματογραφικός παραγωγός. Έχει σπουδάσει management στο UCLA και έχει μελετήσει υποκριτική στο Actor’s Studio.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.