ΤΑΥΡΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ 

Ο Οκτώβριος θα είναι ο τελευταίος δύσκολος για τη χρονιά αυτή μήνας, φίλοι Ταύροι! Θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις συνηθισμένες πια αναποδιές, καθυστερήσεις ή εμπόδια στον επαγγελματικό σας τομέα, παράλληλα όμως θα πρέπει να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που κλείνει σιγά-σιγά και μέσα από την αυτοκριτική σας να εντοπίσετε τα σφάλματα και τις παραλείψεις σας. Το πλανητικό σκηνικό δίνει ευκαιρίες να επανορθώσουμε, εάν πάρουμε το μάθημα μας. Εντοπίστε τα λάθη σας και καταστρώστε τα μελλοντικά σας σχέδια για να είστε έτοιμοι για δράση! Μπορεί το μάθημα που έπρεπε να πάρετε να αφορούσε την διαχείριση των οικονομικών σας… Στον οικονομικό τομέα το σύμπαν φροντίζει να σας δώσει μια τονωτική ένεση, είτε υπό μορφή επιπλέον μετρητών, είτε υπό μορφή δώρων, θα πρέπει να αποδείξετε όμως ότι έχετε πάρει το μάθημα σας!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον αισθηματικό τομέα, αντίθετα με τον εργασιακό, τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά. Η ανασφάλεια που νοιώθετε είναι μεγάλη, ακόμη και αν το κλίμα στην σχέση ή στον γάμο σας είναι επιφανειακά ήρεμο. Εσείς διαισθάνεστε ότι κάτι υπάρχει που δεν γνωρίζετε. Ίσως την περίοδο αυτή βγουν στην επιφάνεια πράγματα που αγνοούσατε και σας κάνουν να δείτε τον άνθρωπο σας με άλλο μάτι…

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έρθουν αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό τον μήνα αυτό. Βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης μιας πιο μόνιμης σχέσης, τίποτε όμως δεν είναι αρκετά καλό για σας. Ο μαγνητισμός σας είναι έντονος και η έλξη που ασκείτε στο αντίθετο φύλλο μεγάλη, αλλά αν δεν αποφασίσετε να κατεβάσετε λίγο τον πήχη των απαιτήσεων σας θα χάσετε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ταύρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο τον 5ο ηλιακό σ…