Ταύρος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

 

Γενική επισκόπηση

 Το 2023 αποτελεί ένα σημείο καμπής για σας, φίλοι Ταύροι! Είναι απαραίτητο πλέον να βάλετε κάποια τάξη στην ζωή σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την καριέρα και τη προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν ζητήματα που αποφεύγετε να καταπιαστείτε μαζί τους, τώρα όμως έφτασε η χρονική στιγμή που δεν έχετε άλλα περιθώρια παρά να δώσετε λύσεις σε ότι εκκρεμεί. Το σημαντικό είναι, να μην φοβηθείτε τίποτε και να μην υπαναχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία. Γιατί για να έρθουν τα καλά και ευχάριστα στην ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να κλείσουν κάποιοι παλιοί κύκλοι, οι οποίοι σας πιέζουν ή σας δημιουργούν άγχος.

Μέσα στο 2023 θα υπάρξουν πολλά περισσότερα θετικά πράγματα στην ζωή σας, παρά αρνητικά. Στο προσκήνιο θα βρεθούν ζητήματα αυτοβελτίωσης, καριέρας και σχέσεων με τους γύρω σας. Οι αλλαγές θα αρχίσουν να γίνονται εμφανείς από τις πρώτες μέρες του χρόνου. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, η μεταμόρφωση που θα συντελείται στην ζωή σας αναμένεται να έχει αγγίξει όλους τους τομείς της. Είναι το διάστημα, κατά το οποίο θα πρέπει να είστε όσο πιο προνοητικοί και οργανωμένοι γίνεται και να μην επιτρέψετε την καθημερινότητα και την ρουτίνα να ακυρώσει την χαρά της δημιουργίας.

Δυσκολίες δεν θα αντιμετωπίζετε μόνο εσείς, αλλά και οι γύρω σας, τους οποίους θα θέλετε να στηρίξετε. Μην παραμελείτε όμως τις δικές σας ανάγκες και αφήνετε άλυτα τα δικά σας προβλήματα. Με τον Ουρανό να συνεχίζει την πορεία του μέσα από το ζώδιο σας, θα υπάρξουν αρκετά απρόοπτα και μέσα στο 2023. Είναι τα χρόνια αυτά που πρέπει να μάθετε να είστε ευέλικτοι, εάν δεν το εμπεδώσατε ήδη, να αντέχετε στις κακουχίες και στις ξαφνικές ανατροπές και να προσαρμόζεστε με ταχύτητα στις περιστάσεις. Το ενδιαφέρον όμως της χρονιάς είναι, ότι μέσα στο 2023 θα έχετε πλεόνασμα ενέργειας και δυνάμεων, και συνδυασμένα με τις μοναδικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Να είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους γύρω σας, να θέσετε βατούς στόχους και να πιστέψετε στον εαυτό σας για να μπορέσετε να πετύχετε.

Η διέλευση του Δία μέσα από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε με αντικειμενικότητα την προσφορά σας στην δουλειά. Το σοβαρό και προσγειωμένο επαγγελματικό σας προφίλ θα αναδειχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αναμένεται υπό την επιρροή του Δία να λάμψετε στην καριέρα σας. Αναμένονται πολλά και σημαντικά έργα και θα έχετε φέτος την δυνατότητα να ρισκάρετε, ώστε να πετύχετε ακόμη περισσότερα από όσα ονειρευόσασταν. Και στην προσωπική σας ζωή όμως θα έχει θετική επιρροή η διέλευση του Δία. Οι μοναχικές ψυχές θα γνωρίσετε κάποιο άτομο ευνοημένο από την μοίρα, με το οποίο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επισημοποιηθεί μια σχέση στο μέλλον.

 Ο Δίας και η επιρροή του στον Ταύρο το 2023

 Ο Δίας διέρχεται μέχρι τις 16 Μαΐου το ζώδιο του Κριού και τον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία), για να περάσει στην συνέχεια στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο για το υπόλοιπο της χρονιάς. Μέσα στο 2023 θα βρεθεί ο πλανήτης της εύνοιας και της επέκτασης στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στις 4 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να βγει από την ανάδρομη κίνηση του την τελευταία μέρα του χρόνου.

Με τον Δία στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με την πνευματική σας διάσταση, να εμβαθύνετε σε ζητήματα πίστης, να ασχοληθείτε με θέματα μεταφυσικής. Μέσα από την διαδικασία αυτή θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και τον κόσμο που σας περιβάλει, ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σχέσεις με τους γύρω σας. Είναι ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η έκτη αίσθηση θα είναι οξυμένη, και γι’ αυτό θα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Ο Δίας αναλαμβάνει τον ρόλο του σοφού γκουρού και σας βοηθάει να κατανοήσετε κάποιες αλήθειες για τον εαυτό σας, αλλά και για τον κόσμο που ζείτε και κινήστε.

Ακόμη και αν κάποιες στιγμές θα είναι δύσκολες, θα εμπνέουν ανησυχία ή θα είναι καταθλιπτικές, στο τέλος όλα θα εξελίσσονται με θετικό τρόπο. Οι ανώτερες δυνάμεις δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν. Εσείς ωστόσο από την πλευρά σας θα πρέπει να σπουδάσετε, να μελετήσετε και να ενημερωθείτε, ώστε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Και τα ταλέντα σας θα πρέπει να αναπτύξετε, γιατί η Θεία Πρόνοια σας προίκισε με αυτά για κάποιο λόγο. Θα είστε πολύ πιο δημιουργικοί τους μήνες αυτούς και θα μπορείτε να αναπτύξετε την φαντασία σας σε μοναδικά επίπεδα. Είναι ένα διάστημα δε, κατά το οποίο θα μπορέστε να απαλλαγείτε από έξεις και κακές συνήθειες.

Μετά τα μέσα Μαΐου που θα φιλοξενείτε πλέον τον Δία στο ζώδιο σας, θα ευλογηθείτε με καλή τύχη και με πνευματική διαύγεια. Οι ευχάριστες στιγμές θα είναι πολλές και οι ευκαιρίες αισθητά περισσότερες από άλλες χρονιές. Πολλά σχέδια και όνειρα έχουν την δυνατότητα μέσα στο 2023 να γίνουν πραγματικότητα, εκτός και αν είναι εντελώς εξωπραγματικά. Το καλοκαίρι αποτελεί μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για την καριέρα σας, ειδικά εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες. Και οι υπάλληλοι όμως θα μπορέσουν να επωφεληθούν από την διέλευση αυτή, καθώς και αυτοί θα καταγράψουν κάποια πρόοδο στην δουλειά τους.  Είναι πιθανή μια προαγωγή ή η ανάθεση πολύ πιο υπεύθυνων καθηκόντων, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί η θέση σας και θα αυξηθεί το ειδικό σας βάρος στην επιχείρηση που εργάζεστε.

Για να μπορέσετε όμως να καρπωθείτε τα δώρα του πλανήτη, θα πρέπει να έχετε σαφείς στόχους. Η διέλευση αυτή θα σας αναγκάσει να γίνετε πολύ πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας, να σκέφτεστε διεξοδικά κάθε λεπτομέρεια πριν κάνετε το επόμενο βήμα, ενώ ταυτόχρονα θα εκπονείτε τα μελλοντικά σας σχέδια, που τώρα μπορούν  να είναι μεγαλεπήβολα. Μην ξεχνάτε όμως, ότι ο Δίας φέρνει ένα δώρο κάθε φορά. Δεν μπορείτε να κατακτήσετε καριέρα, χρήματα και ευτυχία στην προσωπική σας ζωή, όλα μέσα στην ίδια χρονιά. Γι’ αυτό κάντε προσεκτική επιλογή, τι θα ζητήσετε για το 2023 από το Σύμπαν.

 Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Ταύρο το 2023

 Ο Κρόνος θα ολοκληρώσει την διέλευση του μέσα από τον Υδροχόο και τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος) στις 7 Μαρτίου, για να περάσει για τα επόμενα δύο και κάτι χρόνια στους Ιχθείς και στον 11ο οίκο σας (φιλίες, ομάδες και κοινωνική διάδραση). Μέσα στο 2023 αναμένεται να βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 17 Ιουνίου και θα ορθοδρομήσει στις 4 Νοεμβρίου.

Η διέλευση του Κρόνου μέσα από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά  τις φιλικές σας σχέσεις και την κοινωνική διάσταση της ζωής σας. Δεν αποκλείονται κάποιες απογοητεύσεις από την επικοινωνία σας με το κοινωνικό σύνολο και κάποιες δυσκολίες προσαρμογής στις κοινωνικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν από τις περιστάσεις. Θα έχετε την τάση να απομονώνεστε και να αποδεσμεύεστε από τις ομάδες, με τις οποίες συνδέεστε, ώστε να ακολουθήσετε την δική σας πορεία, για να πορευθείτε την διαδρομή που θεωρείτε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες ή στα ιδεώδη σας. Είναι όμως και ένα διάστημα που θα αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και για την ορθότητα των επιλογών σας, με αποτέλεσμα να κάνετε λανθασμένες επιλογές και να αποτυγχάνετε σε κάποια ζητήματα.

Η δυσκολία στις σχέσεις, παράλληλα με την ανάγκη έκφρασης και ικανοποίησης των προσωπικών σας αναγκών, θα δημιουργήσουν κάποια εμπόδια στις επαγγελματικές συνεργασίες και στις επιχειρηματικές σας δράσεις. Θα συνειδητοποιήσετε επίσης ότι η δύναμη επιρροής σας για την ανατροπή των καταστάσεων που θα βιώνετε είναι ασήμαντη, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συνασπιστείτε με ομοϊδεάτες, οι οποίοι θα έχουν ισχυρότερη φωνή από την δική σας και μεγαλύτερο κοινωνικό εκτόπισμα. Έχοντας τους σαν υπόδειγμα, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, να αυξήσετε την δύναμη και να ισχυροποιήσετε την κοινωνική σας παρουσία.

Μέσα στο 2023 θα πρέπει να είστε απόλυτα υπεύθυνοι στην διαχείριση των καταστάσεων που θα παρουσιαστούν. Βασιστείτε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην θυσιάζετε τις αρχές και τα ιδεώδη σας, μόνο και μόνο για να διαφυλάξετε την θέση σας σε μια ομάδα, κοινωνική, επαγγελματική ή φιλική. Θα πρέπει να βρείτε με άλλα λόγια την δική σας θέση κάτω από τον ήλιο, για να μπορέσετε να αναπτυχθείτε και να ανθίσετε σαν προσωπικότητες.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Ταύρο το 2023

 Ο Ουρανός συνεχίζει την πολυετή διέλευση του μέσα από το ζώδιο σας και τον 1ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, ευρισκόμενος τώρα στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Γυρίζει ανάδρομος στις 28 Αυγούστου και θα βρεθεί σε στάση ώστε να ορθοδρομήσει στις 27 Ιανουαρίου 2024.

Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο ορμητικούς, αρκετά πιο παρορμητικούς στις αποφάσεις σας, κατά διαστήματα πιο αλαζονικούς και συναισθηματικούς. Θέλετε να τρέξει ο χρόνος γρηγορότερα, να γίνουν πράγματα άμεσα, παρά την ομαλή ροή των πραγμάτων. Χρειάζεται όμως προσοχή στις αποφάσεις που παίρνετε, γιατί διαφορετικά θα κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη. Η παρορμητικότητα της περιόδου θα σας οδηγήσει νομοτελειακά σε αδιέξοδα.

Νέα και ενδιαφέροντα έργα ωστόσο θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας γεμίσουν αισιοδοξία για το μέλλον. Λαμπρές ιδέες θα σας βοηθήσουν να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να αλλάξετε κάποια δεδομένα της ζωής σας. Δεν θα λείψουν όμως οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, οπότε προετοιμαστείτε ψυχικά. Κάποια ζητήματα θα τα δείτε κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα και θα φωτισθείτε. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε την δυνατότητα να επηρεάσετε έστω και στο παραμικρό τα δεδομένα της εποχής, ιδίως σε ζητήματα αρχών και ιδεωδών.

Το πνεύμα ελευθερίας που σας διακατέχει, λόγω της διέλευσης του Ουρανού, θα τονώσει την επιθυμία σας να διατηρήσετε την ανεξάρτητη φωνή και δράση σας. Τα χρόνια επιρροής του πλανήτη της επανάστασης και του απρόβλεπτου μέσα από τον 1ο ηλιακό σας οίκο, μπορούν να σας μετατρέψουν σε μια φωτεινή προσωπικότητα, εάν συνεργαστείτε μαζί του και αγκαλιάσετε τις αλλαγές στην ζωή σας. Η σταδιακή μετάλλαξη σας ωστόσο δεν θα αρέσει σε όλους, όσους σας περιβάλουν. Θα δεχτείτε έντονη αμφισβήτηση και κριτική, θα γεννηθούν συγκρούσεις και θα βιώσετε την απόρριψη, αυτό όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας επηρεάσει ή να αλλοιώσει την πορεία σας. Αλλαγές αναμένεται να συμβούν και στην προσωπική σας ζωή. Ορισμένοι μεταξύ σας μπορεί να χωρίσετε μέσα στο 2023, κλείνοντας έναν κύκλο στην ζωή σας, ενώ άλλοι θα ξαναβρείτε την αγάπη και θα γυρίσετε σελίδα στην αισθηματική σας ζωή.

 Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Ταύρο το 2023

 Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της έμπνευσης, των ονείρων και της αυταπάτης, συνεχίζει και μέσα στο 2023 την διέλευση του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, έχοντας περάσει πλέον στο τρίτο δεκαήμερο. Όσο διαρκεί δε το πολυετές αυτό πέρασμα του, ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες, κοινωνία). Μέσα στην χρονιά που ξεκινάει, ο Ποσειδώνας θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 30 Ιουνίου, μια ανάδρομη πορεία που θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου.

Το πέρασμα του Ποσειδώνα μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει πολύ πιο ευαίσθητους, κάτι που δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, ιδίως αναφορικά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση των κοινωνικών προβλημάτων και γίνεστε περισσότερο ενεργοί, προσφέροντας με τις δικές σας δυνάμεις στήριξη και συμπαράσταση στους πιο αδύναμους. Είναι επίσης μια περίοδος που έχετε την ανάγκη να λειτουργείτε μέσα από μια ομάδα ομοϊδεατών, να ενεργείτε μέσα από ένα ομαδικό πνεύμα.

Το ομαδικό αυτό πνεύμα όμως θα σας επιτρέψει να εκφράσετε το «εγώ» σας, να ακουστεί η ανεξάρτητη φωνή σας, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να εκφράσετε τον επαγγελματισμό σας. Θα έχετε την δυνατότητα μέσα στην χρονιά να βρείτε αξιόπιστους συνεργάτες και να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας χωρίς περιττή χρονοτριβή. Νέες και σημαντικές φιλίες θα γεννηθούν το 2023, οι οποίες θα σας συνοδεύσουν τα χρόνια που έπονται και ίσως να σας βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσετε το νόημα της ζωής ή τα μυστικά του σύμπαντος. Γιατί τα χρόνια αυτά έχετε ένα αναγεννημένο ενδιαφέρον για πνευματικές αναζητήσεις και σας απασχολούν ζητήματα μεταφυσικής. Επειδή όμως ο Ποσειδώνας έχει άμεση σχέση και με την έμπνευση και την δημιουργική και καλλιτεχνική διάσταση της ζωής μας, θα σας έλξουν οι τέχνες ή, εάν διαθέτετε καλλιτεχνικά εκφραστικά μέσα, θα βρείτε μοναδικούς τρόπους έκφρασης τους.

 Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Ταύρο

 Η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού υπόσχεται σταθερότητα και αρμονία για το ζώδιο σας. Αυτή η θετική επιρροή θα είναι περισσότερο αισθητή στην αισθηματική σας ζωή. Οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν θα παραμείνετε για πολύ καιρό ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να λύσετε τυχόν προβλήματα και να οδηγήσετε την σχέση με το ταίρι σας σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Σε επαγγελματικό επίπεδο αναμένεται να υπάρξουν κατά την διάρκεια του κινέζικου έτους του Λαγού πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Συνιστάται όμως να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, πριν τις εξετάσετε με προσοχή. Γιατί κάποιες από τις προτάσεις αυτές μπορεί να σας υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πενιχρά, με συνέπεια να χάσετε τις πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες που θα υπάρξουν.

Να είστε επίμονοι στις προσπάθειες σας και να μην εγκαταλείπετε εύκολα ότι ξεκινάτε, ιδίως εάν το αποτέλεσμα θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Ακόμη και αν αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες και εμπόδια στην διαδρομή, οι συμπαντικές δυνάμεις θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε τα τυχόν εμπόδια.

 Ταύρος 2023 – Αισθηματικά

 Για την δημιουργία και την εμβάθυνση των συναισθηματικών σας σχέσεων, ιδανική περίοδος είναι η άνοιξη του 2023. Είναι η εποχή του χρόνου που θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός και θα υπάρχει η επιθυμία να ενεργήσετε προς την κατεύθυνση εξομάλυνσης των σχέσεων σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας και ρυθμιστής της αισθηματικής σας ζωής, στηρίζει τις στενές σχέσεις και χαρίζει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας μέσα στον Φεβρουάριο, τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο. Ο Οκτώβριος ειδικά είναι μια εποχή νέων γνωριμιών, ραντεβού και τρυφερών συναντήσεων. Οι υφιστάμενες σχέσεις είναι αρμονικές και σταθερές και ο μήνας υπόσχεται πολλά από αυτή την άποψη.

Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία διαρκεί μεταξύ 23 Ιουλίου και 4 Σεπτεμβρίου, μπορεί να υπάρξει ένταση στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Οι δοκιμασίες θα είναι σημαντικές και θα πρέπει να αποδείξετε την ειλικρίνεια των συναισθημάτων σας και την δέσμευση σας για μια κοινή πορεία. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που ενδεχομένως να βυθιστείτε στις αναμνήσεις του παρελθόντος, αναβιώνοντας στο μυαλό σας ευτυχισμένες στιγμές που ζήσατε με κάποιον άλλο ερωτικό σύντροφο. Ενδεχομένως δε να επιστρέψει στην ζωή σας ένα ταίρι από το παρελθόν και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συμπόρευσης. Η πορεία όμως που θα ακολουθήσει αυτή η δεύτερη προσέγγιση σας και πως θα τελειώσει, αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις προθέσεις του καθενός σας.

Το καλοκαίρι του 2023 φαίνεται να σας προσγειώνει ανώμαλα στην καθημερινότητα, καθώς προβλήματα υγείας ηλικιωμένων συγγενών δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια για ρομαντικές αποδράσεις. Διαχειριστείτε με συνέπεια και υπευθυνότητα τις καταστάσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, για να μην βιώσετε μεγάλες απογοητεύσεις αργότερα. Είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος του έτους να λύσετε τα όποια εκκρεμή ζητήματα της σχέσης σας, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε με μεγαλύτερη ευκολία.

 Ταύρος 2023 – Καριέρα

 Η χρονιά αναμένεται να είναι ελπιδοφόρα για τον τομέα της καριέρας σας, ιδίως εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Μπορείτε να κατακτήσετε εξαιρετική πρόοδο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αναλαμβάνετε πολλές μεγάλες δουλειές ταυτόχρονα ή ότι δεν θα αναλώνεστε σε μικρά και ασήμαντα πράγματα. Επικεντρώστε την προσοχή σας στην ανάπτυξη των έργων που έχουν ξεκινήσει ήδη. Βάζοντας τα όλα στην σειρά, θα υπάρξει ο ελεύθερος χρόνος που χρειάζεστε για να αναζητήσετε νέες δραστηριότητες. Για να μπορέσετε να κατακτήσετε την επιτυχία, θα πρέπει να αποβλέπετε στην συνεχή πρόοδο. Και για να καταφέρετε να προοδεύετε σταδιακά, ενδεχομένως να χρειαστεί να επενδύσετε στην γνώση. Με συστηματικές σπουδές, ενημέρωση, μελέτη και βελτίωση των δεξιοτήτων σας θα καταφέρετε να παραμείνετε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του τομέα δραστηριότητας σας. Και ίσως να έχετε την ευκαιρία κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά, να ασχοληθείτε με το αντικείμενο της δουλειάς που πραγματικά αγαπάτε.

Μέσα στο 2023 θα σας είναι ευκολότερο από ποτέ άλλοτε να συνδεθείτε με τους άλλους σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από τυχερές συγκυρίες θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μοναδικές και απαραίτητες για την εξέλιξη σας επαγγελματικές γνωριμίες. Θα έχετε επίσης την εύνοια με το μέρος σας, εάν αναζητάτε προσωπικό ή συνεργάτες, καθώς επίσης στο να διευρύνετε την πελατειακή σας βάση.  Οι επιχειρηματίες του ζωδίου σας μπορεί να αισθανθείτε κάποια στιγμή μέσα στο έτος την ανάγκη να προχωρήσετε σε αλλαγές στην επιχείρηση σας, κάτι που κατά βάση δεν είναι κακό. Συνιστάται ωστόσο να μελετήσετε λεπτομερώς τις νέες προσεγγίσεις  που  σκέφτεστε, πριν περάσετε στην πράξη.

 Ταύρος 2023 – Οικονομικά

  Τα οικονομικά σας αναμένεται να ενισχυθούν αισθητά υπό την θετική επιρροή του Δία στο ζώδιο σας. Δεν μπορείτε ωστόσο να βασιστείτε αποκλειστικά και μόνο στην καλή σας τύχη, αλλά να εργαστείτε σκληρά και ευσυνείδητα για την κατάκτηση μιας οικονομικής σταθερότητας. Κέρδη και νέες πηγές εσόδων θα εμφανιστούν μεταξύ Μαΐου και Δεκεμβρίου, την περίοδο δηλαδή που ο πλανήτης της επέκτασης θα διέρχεται τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αλλά συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση κατά την διάρκεια των εκλείψεων του έτους, οι οποίες και φέτος πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Ίσως να είναι απαραίτητες κάποιες αναπροσαρμογές στον προϋπολογισμό σας τις περιόδους αυτές.

Προβλήματα στα οικονομικά σας μπορεί να προκύψουν τον Απρίλιο μέχρι και τις 6 Μαΐου και ενδεχομένως να χρειαστεί να αναζητήσετε επειγόντος μια καινούργια δουλειά, αλλά η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει. Θα έχετε την στήριξη ατόμων με επιρροή και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε σημαντικές επαφές, από τις οποίες θα υπάρξει αισθητή επίδραση και στην οικονομική σας κατάσταση. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης συνιστάται να είστε φειδωλοί στις δαπάνες σας. Μακριά από ακριβές αγορές, από πολυδάπανα ταξίδια και από πολυτελή καταναλωτικά προϊόντα.

 Ταύρος 2023 – Υγεία

 Χάρη στην ευεργετική παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα υγείας μέσα στο 2023. Κατά το πρώτο πεντάμηνο του έτους, πριν υποδεχτείτε τον Δία στο ζώδιο σας, καλό θα ήταν να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να απαλλαγείτε από τα μικρά εκείνα προβλήματα που υπονόμευαν την ψυχική σας ισορροπία. Μπορείτε να ανακτήσετε την δύναμη και την θετική σας στάση ζωής, κάτι που θα έχει ευεργετική επίδραση στην καθημερινότητα σας.

Εάν υπάρχουν χρόνιες παθήσεις που σας ταλαιπωρούν, τότε δεν θα πρέπει να αμελήσετε την θεραπεία σας. Μειώστε τους κινδύνους εξάρσεων ή υποτροπών μέσα από προληπτικές εξετάσεις. Δύσκολοι για την υγεία σας μήνες θα είναι το 2023 ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Μειώστε τα επίπεδα του στρες, καθώς και την σωματική καταπόνηση μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο και Ιούλιο). Το κυκλοφοριακό και η καρδιά σας είναι τα ευαίσθητα σημεία, που θα πρέπει να προστατεύσετε με κάθε τρόπο. Παρακολουθείτε δε την πίεση σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το φθινόπωρο υπάρχουν πιθανότητες να εμφανιστούν παροξυσμοί των ασθενειών που αντιμετωπίζετε. Καλό θα ήταν να κάνετε έναν εκτεταμένο προληπτικό έλεγχο προς τα τέλη του καλοκαιριού ή το αργότερο μέσα στον Σεπτέμβριο, για να προλάβετε δυσάρεστες εξελίξεις. Και μην ξεχνάτε την κίνηση και την άσκηση. Είναι γνωστό ότι αγαπάτε το φαγητό και τις λιχουδιές και μισείτε την άσκηση, αλλά εάν δεν κινηθείτε και δεν τηρήσετε μια προσεκτική δίαιτα μέσα στο 2023, σίγουρα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα βάρους.

 

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…