Ταύρος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Το μήνα αυτό η φαντασία σας θα είναι εξαιρετικά δημιουργική! Εκμεταλλευτείτε το εάν έχετε δημιουργικό ταλέντο στην γραφή. Είμαστε όμως σε φάση  οπισθοδρόμησης του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να αισθανθείτε το υποσυνείδητό σας να ξετυλίγει εικόνες που έχουν την βάση τους στα έντονα προβλήματα που βιώνετε αρκετό καιρό τώρα. Στον οικονομικό τομέα είστε αρκετά πιεσμένοι εδώ και αρκετό καιρό. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται προς το τέλος του μήνα, από εργασίες όπου έχετε ρίξει το βάρος σας το τελευταίο καιρό. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν προς το τέλος του μήνα, μετά τον ανάδρομο Ερμή, και θα μπορείτε να υπολογίζετε στο άμεσο μέλλον στην στήριξη τους. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, σχηματίζει θετική όψη με τον Δία, που είναι ιδιαίτερα ισχυρή μεταξύ 23 και 25.11, φέρνοντας σας ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα που ελπίζατε εδώ και καιρό! Η τελευταία βδομάδα του μήνα θα χαρακτηριστεί από ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα, που αν και θα σας δημιουργήσουν άγχη, εν τούτοις επί της ουσίας δεν θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Ίσως μάλιστα να συμβούν πράγματα που θα είναι για το καλό σας!

Αισθηματικά – κοινωνικά

Ο τομέας των αισθηματικών σας θα κινηθεί σε ένα σχετικά καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μόνιμο δεσμό, ότι θα αρχίσετε να βάζετε κοινούς στόχους με τον σύντροφο σας, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα του. ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος) και θα πρέπει να καταβάλετε ενδεχομένως μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε μια καλή και αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας θα σας βοηθήσει αυτή τη φορά να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας ή κάποια άλλα άτομα που βρίσκονται στην ζωή σας. οι αρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 12.11 ο Ερμής με Κρόνο και Ποσειδώνα στηρίζουν την προσπάθεια σας να βρείτε κοινό έδαφος με το ταίρι σας και να χτίσετε το κοινό σας μέλλον! Μετά τις 19.11 απολαμβάνετε την στήριξη του Άρη σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, εάν καταφέρετε να περιορίσετε το πείσμα και την κτιτικότητα σας απέναντι στον σύντροφό σας. Η τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είναι αρκετά ταραγμένη, αλλά η αρμονική όψη Αφροδίτης-Δία από τον 8ο οίκο σας υπόσχεται την στήριξη από δικά σας άτομα και την εξομάλυνση της κατάστασης.Εσείς που είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ερωτικό σύντροφο, θα νιώσετε έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι όμως, γιατί θα συναντήσετε αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο άμεσα. Στα αισθηματικά σας οι ελεύθεροι θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές.

 

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ταύρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2021

Επαγγελματικά &nd…