Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)

Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μέρα παραπλήσια με την χθεσινή με πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα και εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε τουλάχιστον την υγεία σας, μέσα από ισορροπημένη διατροφή…

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάστε θέματα εργασιακά από το παρελθόν και κάντε τις αναγκαίες αλλαγές και προσαρμογές, ώστε να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού, γιατί εκτός του ότι δεν οδηγούν πουθενά, θα επιδεινώσετε την κατάσταση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας, εάν κινηθείτε προσεκτικά.

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την οργάνωση και να συλλέξετε πληροφορίες για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα, γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες ή σπατάλες.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας και μπορείτε με προσεκτικές κινήσεις να κερδίσετε κάποιο από το χαμένο έδαφος. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας γοητεύσει αφάνταστα και μπορεί να ξεκινήσει κάτι ρομαντικό, εάν είστε αδέσμευτοι και διαθέσιμοι.

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι ευνοϊκά σήμερα και τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα. Οι δυσκολίες φαίνεται να απομακρύνονται και επιτέλους θα έχετε πρόοδο στα οικονομικά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχετε το ελεύθερο να ξεφαντώσετε καταναλωτικά.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το άγχος σας σήμερα θα φέρει εντάσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και αυτό επειδή δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και ξεσπάτε στους γύρω σας. Μήπως θα πρέπει να μυηθείτε στον διαλογισμό;

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αποφύγετε παρεξηγήσεις, διατηρώντας την ηρεμία σας και επιστρατεύοντας όλη σας τη διπλωματία. Η φαντασία και η λογική έρχονται σε σύγκρουση και δεν είστε σίγουροι, πιο δρόμο να διαλέξετε. Μην υπογράφετε συμβόλαια ή ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες που δεν έχετε μελετήσει διεξοδικά.

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα σας προσγειώνουν και σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα αρκετά ρεαλιστικά. Θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα στον οικονομικό τομέα, γιατί θα χάσετε πολλά περισσότερα από αυτά που ελπίζετε να κερδίσετε. Ευκαιρία να βελτιώσετε λίγο τις σχέσεις σας, δείχνοντας ένα πιο συγκαταβατικό χαρακτήρα.
Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για όσους είναι αδέσμευτοι και αναζητούν το ταίρι τους. Μη βιάζετε μόνο τις καταστάσεις, κάνοντας γρήγορα βήματα.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Επιστρέφει ο ρομαντισμός στην ζωή σας  και τα γλυκά συναισθήματα θα πλημμυρίσουν την καρδιά σας. Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα μια νέα σχέση, είναι μια ιδανική μέρα για ρομάντζο. Για τους μακροχρόνια δεσμευμένους, μην αφήνετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση σας.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα σας φέρουν καινούργια επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα ευνοήσουν σε μεγάλο βαθμό και σε βάθος χρόνου τα οικονομικά σας.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα και η ηρεμία επανέρχεται στις σχέσεις σας. Τα άστρα σας χαρίζουν εύνοια και θα έχετε συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον σας σε ότι σας απασχολεί.

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Επικρατεί ένταση και πολύ τρέξιμο σήμερα. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και στον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε νιώθουν παραμελημένοι, ενώ εάν δεν προσέξετε την ξεκούραση σας, θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι πλανήτες γίνονται πιο ευνοϊκοί, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Νέες προτάσεις ίσως προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένατε και η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη. Κάντε όμως προσεκτικές κινήσεις και μην αφήνετε να θολώσει ο ενθουσιασμός την κρίση σας.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Έχετε την υποστήριξη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σε ότι σας απασχολεί. Εκμεταλλευτεί το  και προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα στις οικονομικές σας υποχρεώσεις-εκκρεμότητες, ώστε να απαλλαγείτε από ένα πολύ μεγάλο βάρος που σας φορτίζει καθημερινά.

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το ταίρι σας, που ίσως να οφείλονται σε κακή πληροφόρηση ή ακόμη και σε προκαταλήψεις. Εάν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, απλά αγνοήστε τους. Άλλωστε δική σας είναι η ζωή, δικές σας και οι επιλογές.

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κινηθείτε με αισιοδοξία και σύνεση στα επαγγελματικά σας, με αργά, μεθοδικά και καλά μελετημένα βήματα. Στα ερωτικά σας μην εκφράζετε την ζήλια σας, γιατί κουράζετε το ταίρι σας. Δείξτε του εμπιστοσύνη και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε.
Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός θα κατακλύσει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο, ενδεχομένως μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους πειρασμούς.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Παραμερίστε το υπέρμετρο «εγώ» σας και δεχτείτε για μια φορά, ότι ίσως και να έχουν κάποιο δίκιο σε όσα υποστηρίζουν.

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Κάντε υπομονή και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα ξεπερνιούνται. Κάποιο δάνειο που από καιρό περιμένατε θα είναι η σωτηρία λύση στα οικονομικά σας προβλήματα.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ξεκαθαρίστε σήμερα σημαντικές διαφωνίες  με το ταίρι σας, θέστε τα πράγματα επί τάπητος με το σύντροφο σας και βρείτε τρόπους αγαστής συμβίωσης και απρόσκοπτης επικοινωνίας. Τα άστρα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, αρκεί να το θελήσετε και σεις.
Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή έρχεται στο επίκεντρο! Ακόμα κι αν είστε μοναχικό ή εσωστρεφές άτομο, τώρα εκφράζετε χωρίς καμία αναστολή τα συναισθήματα σας προς το αντικείμενο του πόθου σας.

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Τα άστρα ευνοούν, ώστε να γεφυρώσετε τα χάσματα με τους άλλους και να βρείτε εσωτερική αρμονία, αποσοβώντας τις εσωτερικές σας συγκρούσεις. Και αφού επανέλθει η τάξη, θα μπορέστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα σημαντικά της μέρας.

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Οι αρνητικές σκέψεις φέρνουν μια εσωστρέφεια. Το μυαλό σας και η μόνιμη παρουσία των φοβιών σας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Η επαφή με τον σύντροφο σας θα καταλήξει σε λογομαχίες, εάν δεν μπορέσετε να βγείτε από την δύνη της αρνητικότητας.
Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία από το κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς τα άστρα σας γεμίζουν με περίεργα συναισθήματα και ρομαντισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο σε συναισθηματικό επίπεδο.
Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Θα βρεθούν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος που σας απασχολούν σε σχέση με τον σύντροφο σας και θα πάρετε αποφάσεις που θα διευθετήσουν οριστικά τα πράγματα. Οι πλανήτες σήμερα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα λάθη που κάνατε στον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα.

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Προσέξτε να μη πέσετε θύμα των καταστάσεων που εσείς δημιουργείτε. Ελέγξτε τα αισθήματα σας και προσπαθήσετε να δείτε τα ζητήματα μέσα από μια διαφορετική οπτική. Περιορίστε ζήλιες και  εντάσεις που κυριαρχούν στον συναισθηματικό τομέα.

Aλίντα Κανάκη 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…