Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια πράγματα ίσως να μην σας βγουν σήμερα με τον τρόπο που θέλατε και θα σας εκνευρίσουν σε τέτοιο σημείο, ώστε να χάσετε τον έλεγχο.  Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψετε να συμβεί, ιδίως στην δουλειά ή στην οικογένεια.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες νέες επιλογές εμφανίζονται στον χώρο της δουλειάς και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να επενδύσετε τις αποταμιεύσεις σας σε κάτι νέο. Μην κινείστε όμως παράτολμα. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα επαγγελματικό ραντεβού που επιδιώκατε για πολύ καιρό, έχει μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Χρειάζεται όμως προσεκτικό χειρισμό, γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας.

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα χρειαστείτε την συμβουλή του καλύτερου σας φίλου ή φίλης! Ακούστε με προσοχή όσα έχει να σας πει. Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Είστε παραφορτωμένοι από δουλειές και υποχρεώσεις, γιατί αναλαμβάνατε ότι σας φαινόταν άξιο λόγου και διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Την ένταση θα την μεταφέρετε και στο σπίτι. Προσοχή στις εντάσεις!

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε λίγο προσοχή στην δουλειά σας, καθώς κάποιες απροσεξίες μπορούν να γίνουν αφορμή για παρατήρηση από τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε την υγεία σας και μην αψηφάτε τα σήματα που σας στέλνει ο οργανισμός σας. Έχετε την έντονη παρόρμηση για ένα καταναλωτικό όργιο, αυτό όμως θα ζημίωνε σημαντικά το πορτοφόλι σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το μυαλό σας πετάει από ένα θέμα στο άλλο, από την μια επιχειρηματική ιδέα στην άλλη, χωρίς τελικά να κάνετε τίποτε. Συγκεντρωθείτε και επικεντρώστε σκέψη και δράση σε ένα στόχο, κατά προτίμηση εφικτό.

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Η ταχύτητα και η απροσεξία στον χώρο δουλειάς μπορεί να σας στοιχίσει. Προσέξτε περισσότερο τις κινήσεις σας και επικεντρωθείτε στα καθήκοντα σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε τάση φυγής, μια και αισθάνεστε ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από την πιεστική σας καθημερινότητα. Αφήστε τα πάντα πίσω σας και κάντε μια εξόρμηση στην φύση. Θα σας ανανεώσει!

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε πολλά πράγματα να διεκπεραιώσετε και καλό θα ήταν να μην αφήσετε την μέρα να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας, με το να ασχολείστε με εκατό διαφορετικά πράγματα. Επικεντρωθείτε στα σημαντικά και σπουδαία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ανάγκη για αύξηση των εσόδων σας είναι επιτακτική και επεξεργάζεστε ιδέες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ταμεία σας. Δεν υπάρχει εγγυημένη συνταγή, αξίζει τον κόπο όμως να προσπαθήσετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ασχοληθείτε με προβλήματα σπιτιού ή των μελών της οικογένειας σας, δίνοντας περισσότερη σημασία στα όσα έχουν να σας πουν οι γύρω σας και βάζοντας για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε υψηλή ενέργεια και φροντίστε να κάνετε καλή και αποδοτική χρήση. Κάποια πράγματα σας απωθούν ή προσπαθείτε να αποφύγετε, είστε υποχρεωμένοι όμως να τηρήσετε τις δεσμεύσεις ή τις υποχρεώσεις σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να αλλάξετε τις μικρές ρουτινιάρικες συνήθειες της ζωής σας, γιατί θα αισθανθείτε ότι βαλτώνετε. Μικρές αλλαγές θα σας δώσουν την ανάσα που χρειάζεστε.

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήνετε να πατήσουν επάνω σας για να εξυπηρετήσουν προσωπικά  τους συμφέροντα. Φροντίστε πέραν αυτού την υγεία σας γιατί μικροαδιαθεσίες καραδοκούν…

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να κάνετε τεράστια πρόοδο στην δουλειά σας, αρκεί να μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες μικρής σημασίας. Αφιερώστε χρόνο σε αδέρφια ή γονείς που έχουν την ανάγκη σας.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας! Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, αλλά δεν θα ήταν σοφό να αφεθείτε και να παρασυρθείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα σας φανεί δύσκολη η μέρα, αλλά στην ουσία θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να δείξετε την ευστροφία και εφευρετικότητα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για να αντέξετε τις απαιτητικές μέρες που έπονται. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες καλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας που θα μπορούσαν να σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη καριέρα. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε την δημιουργικότητα σας να εκφραστεί μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα. Θα σας ανακουφίσει από την φόρτιση της μέρας και θα σας δώσει μια νέα προοπτική στην ζωή.

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με άτομο που αγαπάτε. Είναι καιρός να παραμερίσετε όλα τα μελανά σημεία στην σχέση σας που δεν την αφήνουν να βαθαίνει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Μην ενδίδετε παρορμητικά σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, τουλάχιστον πριν συμβουλευτείτε ειδικό που θα μπορούσε να σας αναλύσει τους κινδύνους που μπορεί να διατρέξετε.

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν υπάρχει χρόνος αλλά και διάθεση να σκεφτείτε τα προσωπικά σας προβλήματα, μια και η μέρα θα είναι αφιερωμένη στα προβλήματα των άλλων…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν έχετε σχεδιάσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αναπροσαρμογές ή νέα ξεκινήματα στην ζωή σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για δράση, μια και οι πλανητικές συγκυρίες εγγυώνται θετική έκβαση!

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οπλίστε την φαρέτρα σας με όποιες πληροφορίες μπορέσετε να έχετε στην διάθεση σας και μην φοβόσαστε το άγνωστο. Με πείσμα και αυτοπεποίθηση θα βρείτε την δύναμη να αντεπεξέλθετε με επιτυχία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Διδαχτείτε από το παρελθόν σας και μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη!

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια φαεινή ιδέα θα δώσει νέα ώθηση στα σχέδια σας! Πέρα όμως από την καριέρα, θα πρέπει να θυμόσασθε ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας που σας χρειάζονται.

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε τους άλλου να πάρουν το τιμόνι και αναπαυθείτε για λίγο. Ίσως και να το βρείτε διασκεδαστικό! Όπως και να έχει, έχετε ανάγκη από λίγη ξεκούραση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα, που προφέρει άπειρες δυνατότητες για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Και για τους ελεύθερους, κάτι θα τραβήξει την προσοχή σας και θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σας!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Είναι μια μέρα δημιουργικότητας και έμ…