Τοξότης – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

  

Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 10ο οίκο σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική φήμη), και έτσι θα υπάρξουν αναταράξεις, μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια και καθυστερήσεις αλλά και μια οπισθοδρόμηση στην καριέρα σας. Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα άστρα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναποδιές και δυσκολίες, για αυτό αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να κλείσετε συμφωνίες τη χρονική αυτή περίοδο. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Μέχρι και τις 20 του μήνα τα άστρα δεν υπόσχονται και πάρα πολλά και ενδεχομένως θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα στις ευθύνες που έχετε επωμισθεί τους τελευταίους μήνες. Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σας είναι ακόμα απαραίτητες. Στήριξη ωστόσο σας παρέχει η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιο σας μέχρι τις 26.11, που στην συνέχεια, περνώντας στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα διέρχεται τον οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας. Θα σας βοηθήσει από την νέα αυτή θέση να αναδειχθείτε στην δουλειά σας και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

 

Η συναισθηματική σας ζωή είναι αρκετά περίπλοκη μέσα στον Νοέμβριο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής διέρχεται μέσα από τον 12ο οίκο σας μέχρι τις 20.11, προκαλώντας μεγάλες αναταραχές στην σχέση σας με το ταίρι σας. Θα γίνετε σε στιγμές πολύ πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας, καθώς δεν θα είστε σε θέσης πλέον να καταλάβετε τι σκέφτεται και τι θέλει, ο οποίος όμως θα εισπράξει από εσάς καταπίεση και θα αντιδράσει. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Δεν πρέπει επίσης να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 26.11 και στην συνέχεια το πέρασμα του Ήλιου μετά τις 22 Νοεμβρίου θα σας χαρίσουν φωτεινότητα, σαγήνη και δύναμη αποπλάνησης.  Μέσα στον μήνα αυτό καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωή, τουλάχιστον μέχρι τις 20.11, σε όποια συναισθηματική κατάσταση και αν βρίσκεστε! Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα ευνοούν την σύναψη νέων φιλικών σχέσεων, που θα έχουν πολύ καλές προοπτικές να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου σε υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Μια πολύ καλή δε ημερομηνία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή στον σύντροφό σας είναι η 19.11! Εάν την εκμεταλλευτείτε, ίσως να καταφέρετε το ακατόρθωτο…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…