ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

ΤΡΙΤΗ 1.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλή και δημιουργική Χρονιά! Συναισθηματική ισορροπία θα φέρει η μέρα, μέσα από τον έρωτα και τις κοινωνικές δραστηριότητες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια αλλαγή σας συγκινεί και ας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις απραγματοποίητες που θα πρέπει να προσέξετε!

ΠΕΜΠΤΗ 3.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.1.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Ωστόσο οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ… Φανείτε διπλωμάτες!

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε συντηρητικά.

ΤΡΙΤΗ 8.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων.

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.1.2019 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

ΠΕΜΠΤΗ 10.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσάρεστη είδηση θα υπάρξει ή άσκοπες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, με αποτέλεσμα μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Συζητήσεις για προσωπικά σας ενδιαφέροντα και σκοπούς δεν οδηγούν πουθενά!

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες  οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αύξησε την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα. Υπάρχει κούραση, στενοχώρια και αντιφατικές καταστάσεις…

ΤΡΙΤΗ 15.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει.

ΠΕΜΠΤΗ 17.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να μεταβιβάσετε τα από ψυχής αιτήματα σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.1.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να  εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει  μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά.

ΤΡΙΤΗ 22.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθήσετε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα!

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε! Ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

ΠΕΜΠΤΗ 24.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές,  σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η πίεση της προηγούμενης μέρας, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας που νιώθει παραμελημένος σας δημιουργούν έντονη πίεση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια.

ΤΡΙΤΗ 29.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο θα βοηθήσει τα έσοδα σας. Λογομαχίες και έντονες συζητήσεις θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας.

ΠΕΜΠΤΗ 31.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…