ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2019

ΠΕΜΠΤΗ 1.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 7.7 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Η μέρα θα είναι γεμάτη ανασφάλειες. Μη γκρινιάζετε και μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με ανούσια πράγματα. Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Κάποιο παλιό χρέος θα σας χαλάσει τη διάθεση. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας ευνοεί. Προσοχή όμως, γιατί βλέπετε τα πράγματα με ροζ γυαλιά. Τηλεφωνήστε φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας. Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Πιθανές συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα σας κουράζουν και σας δημιουργούν εντάσεις λόγο κακής επικοινωνίας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση. Τα πράγματα είναι ευνοϊκά σήμερα και τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ )

Οι εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα οι δεσμευμένοι. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

ΤΡΙΤΗ 6.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν θα καταφέρετε τίποτε σπουδαίο με το να διαπληκτίζεστε και να προκαλείτε εντάσεις λόγω ζήλιας, και μάλιστα χωρίς λόγο. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα…

ΠΕΜΠΤΗ 8.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως ως προς τις απόψεις που έχετε για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο.

Φροντίστε να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας επαφές ή να φύγετε με φίλους ένα ταξίδι. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με ότι σας έχει ανατεθεί, δεν είναι κακό να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων μελών της ομάδας. Μέσα από τη κοινή δράση θα έρθει η επιτυχία αλλά και η αναγνώριση των ταλέντων και δυνατοτήτων σας, που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προστατέψτε τον οργανισμό σας από εξαντλητικές δραστηριότητες, ειδικά εάν βρίσκεστε στο ύπαιθρο. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, οι ελεύθεροι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσουν κάποιο άτομο, που θα τους τραβήξει την προσοχή, ενώ οι δεσμευμένοι μπορούν να περάσουν μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 10.4)

Επιχειρήστε να βρεθείτε με φίλους που σας αγαπάνε και διασκεδάζετε μαζί τους. Κάντε ένα διάλειμμα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σήμερα και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σας δίνει υπεραισιοδοξία αλλά σας συμβουλεύει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε και να δημιουργείτε άγχος και στους άλλους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 1.1.20)

Η υιοθέτηση εγωιστικής συμπεριφοράς στην επιδίωξη των στόχων σας θα σας δημιουργήσει σε αδιέξοδα. Μην απογοητεύεστε, γιατί ο φόβος είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας… Στα αισθηματικά σας, ο ερωτικός σας σύντροφος δεν έχει μάτια για άλλον. Εμπιστευτείτε το και φτιάξτε μια υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα.

ΤΡΙΤΗ 13.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα, ενώ στα οικονομικά σας θα φύγουν τα δύσκολα και επιτέλους θα δείτε οικονομικά ανοίγματα. Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα στον αισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα.  Αποφεύγεται συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νιώθετε να γεμίζετε με έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και οι ονειροπολήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στον αισθηματικό τομέα, Το ταίρι σας βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας σπάει τα νεύρα .

ΠΕΜΠΤΗ 15.8.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Εσωτερική ένταση σήμερα που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον τρόπο που λαμβάνετε τις πληροφορίες από τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας. Προσέξτε επίσης να μην ξεφύγετε στις δαπάνες σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ένα κλίμα απαισιοδοξίας. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας! Κάποιες καθυστερήσεις στον τομέα αυτό θα σας πιέσουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που έτσι και αλλιώς είναι για σας συνηθισμένο αυτή τη χρονική περίοδο… Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στην υπερβολική σας σιγουριά! Η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι απατηλή! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.8.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα της μέρας να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σας ζωής σε ζητήματα κοινωνικά και συναισθηματικά.

ΤΡΙΤΗ 20.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την τάση να αποφεύγετε τις ευθύνες από τον φόβο τις αποτυχίας, αλλά δεν θα τα καταφέρετε. Όλα όμως θα πάνε καλά και άδικα ανησυχείτε.

Κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος φαίνεται να ξεπερνιούνται και οι σχέσεις σας να ομαλοποιούνται και πάλι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος σήμερα. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

ΠΕΜΠΤΗ 22.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι οικονομικές συνθήκες σας ευνοούν και ένα μεγάλο βάρος φαίνεται να φεύγει από πάνω σας. Τα δύσκολα έχουν παρέλθει και με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Καλλιεργήστε κάποιο ταλέντο σας, όσο μπορείτε, και επενδύστε σ αυτό, γιατί μπορεί να σας βγάλει από την τυχόν δύσκολη οικονομική κατάσταση…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τους ανωτέρους σας αυτό που οραματίζεστε για την καριέρα σας και να εισακουστείτε, αρκεί τα επιχειρήματα σας να είναι καλά μελετημένα και να έχετε θετική ενέργεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε. Μια δουλειά ολοκληρώνεται με επιτυχία και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΣ  ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο οργανισμός σας στέλνει περίεργα μηνύματα σήμερα που θα πρέπει να μην τα αψηφήσετε. Έχετε συσσωρευμένη κόπωση και άγχος και θα σας προκαλέσει κάποιας μορφής προβλήματα υγείας. Φροντίστε τα εγκαίρως για να μην πάρουν διαστάσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα χαρακώματα και οι αντεγκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο έχουν πάρει διαστάσεις για κάποιους από εσάς, αυτό όμως πρέπει να σταματήσει γιατί σας βλάπτει. Αισθάνεστε εξ αιτίας αυτού ευάλωτοι, δεν θα πρέπει όμως αυτό να σας εμποδίσει όμως να διεκπεραιώσετε τις προγραμματισμένες δραστηριότητες σας.

ΤΡΙΤΗ 27.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες.

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένας επαγγελματικός κύκλος ίσως να ολοκληρώνεται για σας και ένας νέος να ανοίγει. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεταξύ άλλων μια νέα απασχόληση ή ένα νέο αντικείμενο δουλειάς. Θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στην δουλειά σας, μια και οι απαιτήσεις θα είναι εξαιρετικά μεγάλες.

ΠΕΜΠΤΗ 29.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα στην άκρη και να κοινωνικοποιηθείτε! Η οικογένεια σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, μια και τα παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Απολαύσεις και διασκεδάσεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας! Υπάρχει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας και τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε περισσότερο την καθημερινότητα σας και να είστε ευτυχισμένοι με τα όσα καλά σας συμβαίνουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εσωστρέφεια και ελαφρά κατάθλιψη εκδηλώνετε και θέλετε να απομακρυνθείτε από τους πάντες και τα πάντα. Μην το κάνετε όμως, γιατί γύρω σας υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν και μπορούν να σας στηρίξουν. Μην κλαίγεστε διαρκώς με τα τεκταινόμενα στην ζωή σας και μην είστε τόσο ανασφαλείς!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…