ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο τομέας της καριέρας σας, φίλοι Αιγόκεροι, που έχετε την ρίξει τον τελευταίο καιρό όλο το βάρος των προσπαθειών σας, σας ανταμείβει για την επιμονή και την υπομονή σας. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους είναι καλές και μπορείτε να στραφείτε για βοήθεια εάν χρειαστεί. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέα ανοίγματα και οι άνθρωποι του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας στηρίξουν σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια σας αυτή.

Το χρήμα θα είναι ένα ζητούμενο από την περίοδο αυτή και μέχρι το 2020 για το ζώδιο σας, καθώς ο κυβερνήτης του τομέα αυτού είναι στο ζώδιο σας! Πέραν όμως του Κρόνου, εκεί θα βρίσκεται ο Ερμής και ο Ήλιος, εκεί θα συμβεί και η ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου! Βάλτε μυαλό και ενέργεια στο να αυξήσετε το εισόδημα σας, με έμπνευση και προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε συνθήκες. Οι αντιξοότητες θα είναι πολλές, δεν έχετε όμως άλλες επιλογές. Από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις διαδραματίζουν όλο και σημαντικότερο ρόλο στην επιτυχία σας!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν εντάσεις με τον ερωτικός τους σύντροφο την περίοδο επιρροής της έκλειψης στα μέσα του μήνα. Οι έντονες ανησυχίες για τα οικονομικά σας και οι πολλές ευθύνες δημιουργούν πολλές εντάσεις στο σπίτι. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 11 του μήνα στους Ιχθείς, το κλίμα γίνεται πιο ομαλό, πιο ρομαντικό και με περισσότερο συναίσθημα . τα ταξίδια, μικρές αποδράσεις ή κοινές πνευματικές δραστηριότητες θα βοηθούσαν στην σύσφιξη των σχέσεων σας.

Οι ελεύθεροι μεταξύ σας θα απολαύστε τις ερωτικές περιπέτειες και με το παραπάνω! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σας βρίσκει κατάκοπους από τις κραιπάλες, η αυτοπεποίθηση σας όμως είναι στο απόγειό της και είναι η ιδανική εποχή να χαράξετε νέα ρότα στην ζωή σας… Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μια γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…