Αιγόκερως – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 7ος οίκος σας, που αφορά συνεταιρισμούς, συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας, είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Ιούνιο. Κοντά στον Άρη να πραγματοποιεί ήδη τη διέλευση του, θα προστεθεί ο Ερμής μεταξύ 4 και 27/6, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Οι πλανητικές αυτές διελεύσεις σας κάνουν περισσότερο δεκτικούς να εμπλακείτε σαν ζευγάρι στις συναισθηματικές υποθέσεις σας ή να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια να κερδίσετε και πάλι την καρδιά κάποιου. Θα δείξετε με τον τρόπο αυτό ότι το ταίρι σας μπορεί να βασιστεί επάνω σας, όταν θα σας χρειαστεί. Πέρα από το πρακτικό κομμάτι όμως, οι διελεύσεις θα σας βγάλουν πάθος και την ικανότητα να σαγηνεύσετε το ταίρι σας για να κερδίσετε και πάλι την καρδιά του. Για όσους σκέφτονται να τελέσουν τον γάμο τους μέσα στον Ιούνιο ή να συζητήσουν και θα αρχίσουν να οργανώνουν τον γάμο τους σε μια μελλοντική χρονική στιγμή, θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, που θα αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός που θα το θυμούνται όλοι!

Οι αδέσμευτοι ίσως να συναντήσετε κάποιον που να σας κινήσει το ενδιαφέρον κάτω από περίεργες και ανέλπιστες συνθήκες και σε χώρο ουδέτερο, όπως στο σουπερ μάρκετ ή σε μια ουρά που θα πάτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια, κάτι που θα αποδειχτεί επωφελές για την ψυχική σας υγεία αλλά και για την συναισθηματική σας ζωή!

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 13, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 12, 18, 2, 21

Σημείωση-Συμβουλή: Μπορείτε να καυχηθείτε γι ένα ταλέντο που δεν υποψιαζόσασταν καν ότι διαθέτετε. Η επίδειξη της δύναμης σας θα κάνει το περιβάλλον σας να σας δει με ένα άλλο μάτι και θα κερδίσετε την συμπάθεια, ίσως και τον θαυμασμό τους.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…