Αύγουστος 2023 – Τα τρία ευνοημένα ζώδια στον οικονομικό τομέα ζώδια

Μέσα στον Αύγουστο του 2023 σχηματίζουν οι Άρης και Ερμής αρμονικές όψεις με τους δύο ευεργέτες πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, την Αφροδίτη και τον Δία, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού να ευνοούνται στον οικονομικό τομέα. Τα τρία αυτά ζώδια είναι οι Λέοντες, οι Κριοί και οι Ζυγοί!

Λέοντες

Τον Αύγουστο θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους που θα θέσετε, ειδικά εάν σχετίζονται με την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Στις αρχές του μήνα θα παρουσιαστούν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, λόγω της προσωπικής σας ακτινοβολίας αλλά και της επικοινωνιακής σας φύσης, που θα οδηγήσει σε υψηλότερες θέσεις και κατ’ επέκταση, σε καλύτερες αμοιβές. Οι επιτυχίες μπορεί να έρθουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και είναι πιθανό να δεχτείτε μια πρόταση συνεργασίας, που δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Η οικονομική εύνοια του ζωδίου σας θα προέλθει πιθανόν από ένα ισχυρό πάτρωνα, ο οποίος θα φροντίσει να προωθηθεί η καριέρα σας ή εναλλακτικά, από ένα γάμο με ένα οικονομικά ισχυρό πρόσωπο. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κατακτήσετε μια ηγετική θέση στην δουλειά σας ή να ξεκινήσετε την πολιτική σας σταδιοδρομία. Στα μέσα του μήνα θα έχετε εύνοια σε κάθε επίπεδο, επαγγελματικό ή οικονομικό, και οι δράσεις σας θα αποφέρουν θετικό αποτέλεσμα. Η βελτίωση των οικονομικών σας ενδεχομένως να οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, στην ελκυστική σας εξωτερική εμφάνιση!

Κριοί

Μέσα στον Αύγουστο θα καταφέρετε να πάρετε πίσω τα χρήματα που έχετε δανείσει. Εάν αναζητάτε νέες ή πρόσθετες πηγές εισοδημάτων, τώρα θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Η επαγγελματική σας πορεία θα σημειώσει μια αξιόλογη άνοδο, το ίδιο και τα εισοδήματα σας. Η ενίσχυση της οικονομικής σας κατάστασης πιθανόν να οφείλεται σε αλλαγή ηγεσίας στην επιχείρηση που εργάζεστε, η οποία θα φέρει αλλαγή πολιτικής. Εναλλακτικά ίσως να οφείλεται σε μια προαγωγή, ίσως και σε ένα ειδύλλιο στον επαγγελματικό χώρο, που θα επηρεάσει θετικά την πορεία της καριέρας σας. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μπορεί να ευνοήσει από οικονομικής άποψης ιδιαίτερα όσους ασχολούνται με διοικητικές δραστηριότητες, με το εμπόριο, την λογιστική ή την ιατρική. Κέρδη μπορεί να υπάρξουν και από την εκτροφή καθαρόαιμων κατοικίδιων. Στα μέσα του μήνα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για κάποιους του ζωδίου σας για κέρδη από τυχερά παιχνίδια, μια λαχειοφόρο αγορά ή από το χρηματιστήριο. Οποιαδήποτε δημιουργική δραστηριότητα μπορεί να είναι αποδοτική οικονομικά και να τονώσει αισθητά τα εισοδήματα σας. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείται η διδασκαλία, η ηθοποιία ή οποιαδήποτε κερδοσκοπική κίνηση που θα ενέχει ρίσκο. Ενήλικα παιδιά ή εραστές μπορεί να βοηθήσουν επίσης στην βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Ζυγοί

Για το ζώδιο σας, ο Αύγουστος θα σημάνει το τέλος των οικονομικών στερήσεων και της ανέχειας. Θα εκλείψουν τα οικονομικά άγχη, θα ξεχάσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σας. Μπορείτε το διάστημα αυτό να φτάσετε σε ένα ανώτερο εισοδηματικό επίπεδο ή να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας. Οι στόχοι σας που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορούν να επιτευχθούν. Όσοι του ζωδίου σας είχαν στερηθεί την ελευθερία τους (νοσοκομεία, φυλακές, ιδρύματα, κλπ.) έχουν πολύ καλές πιθανότητες μέσα στον μήνα να την ανακτήσουν, κάτι που θα έχει ευεργετική επίδραση στα εισοδήματά τους. Ένας μυστικός σας εχθρός ίσως αποκαλυφθεί τώρα και σταματήσει να αποτελεί εμπόδιο στην οικονομική σας ευημερία. Η ενασχόληση σας δε με τον εσωτερισμό ίσως σας βοηθήσει μεταξύ άλλων να βελτιώσετε την εισοδηματική σας κατάσταση. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα, κάποια από τα έξοδα σας μέσα στον μήνα να καλυφθούν από εραστές, συζύγους ή συνεταίρους. Κάποιοι δε μεταξύ σας, ενδεχομένως να λάβουν μερίσματα ή μια κληρονομιά που δεν περιμένανε. Ακόμη όμως και όλα να πάνε στραβά, θα έχετε τους στενούς σας φίλους, που θα είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν οικονομικά, εάν παραστεί ανάγκη.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης : Ένας μεταρρυθμιστής πολιτικός ή ένας διάτων αστέρας της πολιτικής;

Ο Στέφανος Κασσελάκης εισέβαλε στην καθημερινότητα μας τον τελευταίο χρονικό διάστημα και …