Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

 

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 

Ισορροπείτε μεταξύ του καλού και του κακού, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα.

 

Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 

Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

 

Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 

Οι επαγγελματικές ανησυχίες δεν άφηναν περιθώριο να ασχοληθείτε με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας για αρκετό καιρό. Ίσως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε κάποια εκκρεμή θέματα…

 

Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 

Η δουλειά και ο φιλικός κύκλος φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τον τελευταίο καιρό, φίλοι Δίδυμοι, με αποτέλεσμα η σχέση σας να αισθάνεται παραγκωνισμένη.

 

 

Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 

 

Έρχεστε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας και έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να τις νικήσετε κατά κράτος και να απελευθερωθείτε. Φανείτε δυνατοί και μην αφήνετε εύκολα τα εμπόδια να σας κλείνουν τον δρόμο.

 

Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Προσοχή στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε ή στις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί μπορεί να φορτώσετε το πρόγραμμα σας χωρίς να το καταλάβετε και τελικά να τρέχετε χωρίς ανάπαυλα…

 

 

Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Θέλετε να έχετε μια πετυχημένη συναισθηματική σχέση και την ασφάλεια ενός συντρόφου, αλλά περιμένετε να έρθουν τα πράγματα από μόνο τους. Χρειάζεται όμως πολλά περισσότερα από μια παθητική αναμονή…

 

 

Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Εκτιμήσετε τα όσα σας έχει φέρει η ζωή και η τύχη και μην παίζετε τα κεκτημένα σας κορώνα-γράμματα. Αποφύγετε κερδοσκοπικές κινήσεις και υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε.

 

 

Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 

 

Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σας και σήμερα θα αισθανθείτε πιθανών τις συνέπειες. Αντιμετωπίστε την ζωή με μια πιο θετική ματιά!

 

 

Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 

Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κάνετε την σχέση σας λειτουργική, μέσα από μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σας, αντί να το βάζετε στα πόδια με την πρώτη δυσκολία.

 

Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Ο οργανισμός σας στέλνει περίεργα μηνύματα που θα πρέπει να μην τα αψηφήσετε. Έχετε συσσωρευμένη κόπωση και άγχος και θα σας προκαλέσει κάποιας μορφής προβλήματα υγείας.

 

 

Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Ίσως ανακαλύπτετε ένα κρυφό σας ταλέντο που μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στην καριέρα σας. Καλλιεργήστε το όσο μπορείτε και επενδύστε σαυτό, γιατί μπορεί να σας βγάλει από την τυχόν δύσκολη οικονομική κατάσταση…

 

 

Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 

Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν κατά την σημερινή μέρα, μια και στις αρχές κάθε χρόνου οι έγνοιες σας είναι οικονομικής φύσης. Το μέλλον όμως υπόσχεται πολλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ.

 

 

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν, καθώς οι υποψίες σας για τον ερωτικό σας σύντροφο κορυφώνονται. Τα πράγματα δεν είναι στην πραγματικότητα όπως τα φαντάζεστε, καλό είναι πάντως να έχετε τον νου σας…

 

 

Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Έχετε την τάση να αναλάβετε υπέρμετρα ρίσκα σήμερα και το μόνο που θα μπορούσε να σας φρενάρει είναι οι ανασφάλειες σας. Μην κινείστε αψυχολόγητα, αλλά επενδύστε στην ευστροφία σας και την δημιουργικότητα.

 

 

Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 

Την μέρα πρέπει να την αφιερώσετε για να στοχαστείτε και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

 

 

Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 

Είστε ανήσυχοι και δεν ικανοποιείστε εύκολα με τα αποτελέσματα των ασχολιών σας. Για να ισορροπήσετε ασχοληθείτε και φροντίστε τα δικά σας άτομα, κάτι που μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση.

 

 

Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Με το να αρνείστε την πραγματικότητα δεν θα καταφέρετε να λύσετε κανένα θέμα, ούτε τελικά αποφεύγετε τον συναισθηματικό πόνο που τόσο φοβόσαστε. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες σας για να μπορέσετε να πάτε μπροστά.

 

Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε θετική ενέργεια. Μοιράστε την μέρα σας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, μια και την τελευταία την αμελήσατε τελευταία.

 

Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Μην αφήνετε τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να σας κατευθύνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

 

Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει καλά, ίσως όμως επειδή δεν τολμάτε να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Είναι καιρός όμως να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους

 

 

Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε.

 

Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα, πριν καλά-καλά το καταλάβετε…

 

Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας.

 

 

Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Τα οικονομικά σας, σας προκαλούν μεγάλο άγχος και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σταματήστε να επικεντρώνεστε στο τι δεν έχετε στην ζωή και απολαύστε  όσα καλά αυτή σας χάρισε.

 

Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα.

 

 

Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την προσοχή σας και ίσως να είναι απαραίτητη μια πιο ψύχραιμη ματιά για να σας καθοδηγήσει. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να σας αποτρέπει από το να ζητήσετε βοήθεια εάν αισθάνεστε ότι την χρειάζεστε.

 

 

Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά σας θα σας εκνευρίσουν, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα δώσουν μια νέα δυναμική.

 

Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου.

 

Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αισιοδοξίας σας και να μην αφήσετε κανέναν να σας μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρετε, εάν αποφύγετε την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σας

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2023

Σάββατο 01.04.2023 (Σελήνη στον Λέοντα– σε γέμιση) Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν …