Δίδυμοι – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη του σπιτιού  και της εργασίας σας, ήδη και με  ανάδρομο και τον Δία, κυβερνήτη της σταδιοδρομίας σας, σε ανάδρομη κίνηση μέσα στον μήνα, είναι μοναδική ευκαιρία να κάνετε μια επαναξιολόγηση των δεξιοτήτων σας ή μια αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων σας. Εάν αναζητάτε την περίοδο αυτή δουλειά, έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να βρείτε σε έναν παλιό σας εργοδότη, παρά σε κάποιον καινούργιο. Προσοχή χρειάζεται μεταξύ 26 και 27 Ιουλίου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα .Τις μέρες αυτές μπορείτε να παραπλανηθείτε πολύ εύκολα, καθώς η κρίση σας δεν θα λειτουργεί αποτελεσματικά. Προσέξετε επίσης τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους γύρω σας, γιατί κινδυνεύετε να γελοιοποιηθείτε.

Ο μήνας αναμένεται να φέρει πολύ μεγάλη πίεση στα οικονομικά σας, καθώς ορισμένα χρέη σας θα γίνουν πιεστικά και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα χρειαζόταν. Η διαπραγμάτευση μισθών και αμοιβών είναι δύσκολη, και αν και θα ενθουσιαστείτε με τις συμφωνίες που μπορεί να κλείσετε, η πραγματικότητα όμως θα σας διαψεύσει. Γι αυτό κρατήσετε χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σας.

Με αρκετούς πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση στα μέσα περίπου του μήνα, θα είναι σαν να περνάτε σε μια περίοδο επανεκτίμησης της συναισθηματικής σας ζωής. θα επανεξετάσετε την σχέση σας και θα αναλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε και περιμένετε από τη σχέση και το ταίρι σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τις όψεις τετραγώνου που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο λανθασμένων επιλογών, εάν προχωρήσετε σε μια αναθεώρηση των όρων της σχέσης σας την περίοδο αυτή. Εάν η σχέση είναι καινούργια, ίσως να μην προχωρούν τα πράγματα όσο γρήγορα θα θέλατε και να απογοητευτείτε. Έχετε υπομονή.

Όσο για τους αδέσμευτους, μετά τα μέσα του μήνα ίσως να έχετε μια μικρή μελαγχολία και να αναπολείτε μια προηγούμενη σας σχέση. Ακόμη και αν κάνετε κινήσεις για επανασύνδεση, τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα φανταζόσαστε ή τα περιμένατε. Αποφύγετε δε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μετά τα μέσα του μήνα, γιατί σας περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…